Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    27. Rujan 2020. 11:53

Blackie97

Btw čitam ne netu da se sada spol može vidjeti čak od 11 sedmice, u kojoj ste vi saznale?

Navodno se može vidjeti po kutu spolne kvržice, ali u mom slučaju, ginekologinja koja mi je radila ultrazvuk dok sam bila 11+6 mi je rekla da je možda dečko, ali da nije sigurna. Na kraju se ispostavilo da je ipak cura. 😊 Tako da vjerujem da bi trebao biti iskusniji ginekolog, netko tko zna dobro čitati ultrazvuk, a vjerojatno imati i dobar ultrazvuk. 😉

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• ElmaM
    27. Rujan 2020. 11:56

Blackie97 i meni je moj gin.na prvon pregledu prepisao samo folnu, a rekao kad dodjem na oducu kontrolu kada cu vec skoro biti u 12.tj da ce mi onda dati neke vitamine. Za koliko je tebe ponovo narucio na pregled?

• ElmaM
    27. Rujan 2020. 11:57

Oj koliko izgrijesi, nadam se da ces skontati sta sam htjela reci 😂😂

• Blackie97
    27. Rujan 2020. 12:43

ElmaM

Oj koliko izgrijesi, nadam se da ces skontati sta sam htjela reci 😂😂

Haha, ma razumijem.. sada sam 5+3, rekao mi je da dodjem za 2-3 sedmice, na nalazu je napisao 2, i tek tada bih trebala čuti srce 🤭

Eri
    27. Rujan 2020. 17:21

Pozdrav svima ☺️
    Evo da se i ja pridruzim proljetnim bebama. 
    Friska sam i na forumu.
    Trenutno trudna 11+5 po zm, a po ultrazvuku 12+4 , termin negdje oko 10.4. ako sve bude ok.
    Druga trudnoca, prva nije ostala u lijepom sjecanju, ali dobro je, bilo, proslo 😬😅
    Da li je mozda koja od vas radila Nifty u Zagrebu? Koliko ste cekale nalaze? Ja svoj cekam oko 10 dana i jos nista..nadam se da ce tokom iduceg tjedna, samo da sve bude ok, taman imamo i mini anomaly. 

• buducamama2021
    27. Rujan 2020. 18:15

Evo da vam se i ja pridruzim. Plusic ugledan 13.9. Danas bi trebali biti 6+6 po zm. U utorak imam prvi uz kod svoje gin. Od simptoma imam nabrekle i bolne grudi, povremeno zatezanje donjeg dijela stomaka, obilniji bijeli iscjedak i to je to sad za sad. Sad za sad termin mi je 17.5. Zelim da se druzimo do kraja akobogda.❤

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

Tommyfame
    27. Rujan 2020. 18:19

Heeej cure,
    evo ja jucer saznala da vam se i ja pridružujem ovdje :) 
    Ako gledam po app Moj kalendar ,danas sam 4+2 i za sada ocekivani termin je 4.6 sto je datum mog rođendana ❤ i da ne bude na taj dan opet ce biti najljepsi rodendanski dar 🙏

Ono sto mene zanima..kad ste zvali gin.za termin? Sutra mi je 1 dan kašnjenja..
    I koju folnu pijete? Pokusavala sam naci od Solgara no nasla sam samo od natural wealth-a. 

Dali ste jos sto uzimale u prvom danima? 

Radujem se našem druzenju 🥰🥰🥰

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• buducamama2021
    27. Rujan 2020. 18:29

Draga Tommyfame
    Cestitaaam😊
    Ja sam odmah taj dan kad sam saznala nazvala svoju gin i narucila se i ona me narucila eto tek sad kad cu vec uci polako u 8 tjedan jer se tek sad moze nesto vidjeti. Nisam uzimala nista osim folne, ali se trudim jesti sto vise voca i nesto zdravo, variva, ribu ponekad ubacim, povrca i tako to znas vec. Samo sam ja sebi na pocetku zacrtala da cu se cuvati kao da mi je gin rekla da se moram cuvati, jer zelim da ucinim maksimalno da sacuvam ovu malu mrvu sto raste u meni.

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

• ElmaM
    27. Rujan 2020. 18:33

Dobrodošle nove cure.
    Tommyfame ja sam doktora zvala 7 dana nakon sto sam ugledala plusic, a on me onda narucio tek nakon jos 7 dana 😁

Tommyfame
    27. Rujan 2020. 18:44

Hvala cure ❤

Ma da,svakako sam planirala biti par dana u kašnjenju pa onda nazvati :) 

Bome sad trenutacno nemam nikakav tek..mozda je to jos od silnog uzbuđenja 🤣 
    Al bas to,jako je cudan taj osjecaj da u sebi imam malu mrvicu za koju se moram brinutiii..woooow!!

Btw.dali ova užasna bol grudi prestane ili se bar smanji? Cicke mi žare i pale haha 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.