Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    27. Rujan 2020. 21:21

Sretno Sayuri, nadam se da ce sve biti dobro 🙏🏻🙏🏻
    I mene razveselila jesen, konacno je valjda kraj onoj konstantnoj sparini 😱
    Sad samo moram izvuci jakne iz ormara 😅

• Zdralica27
    27. Rujan 2020. 21:21

buducamama2021

Evo da vam se i ja pridruzim. Plusic ugledan 13.9. Danas bi trebali biti 6+6 po zm. U utorak imam prvi uz kod svoje gin. Od simptoma imam nabrekle i bolne grudi, povremeno zatezanje donjeg dijela stomaka, obilniji bijeli iscjedak i to je to sad za sad. Sad za sad termin mi je 17.5. Zelim da se druzimo do kraja akobogda.❤

Sada čitam malo i naiđem na to da ti i ja imano isti dan termin. 💞 Imamo i identične simptone. Ja također nemam mučnine. U 1.trudnoći su me ubijale do 13. tj. Nadam se da će tako i ostati. 😀

Girl1234
    27. Rujan 2020. 23:46

Ja ovih dana rjeđe pisem, ali pratim 
    Sretno novim curama
    SAYURI, drzim fige, javi nam

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lunica
    28. Rujan 2020. 00:23

Nove cure dobrodošle🥰🥰🥰 
    Sayuri sigurna sam da ce bit super nalaz sutra☺☺
    Javi nam se😁

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Ninnach
    28. Rujan 2020. 05:30

Sayuri, sretno danas. Neka sve bude u redu... Čekamo sa se javiš🍀🍀🍀

Ninnach
    28. Rujan 2020. 05:37

Nove cure, također vam želim dobrodošlicu i da vam trudnoće budu školske i uredne.
    Ja se javim tu i tamo kad stignem, ali pratim sve. 
    Bajo, u mislima si mi i neka ti ovo vrijeme čekanja do amnio bude što manje stresno koliko je moguće.
    Moj idući pregled je 6.10. Do tad sam na standby-u,ali mirnija zbog onog privatnog pregleda hvala bogu. Uredili mo sobu ovih dana našoj prvoj bebici, a pripreme za drugu još malo će sačekati. Zasad praznim ormare i radim čistku po stanu. Evo toliko od mene zasad. 😊

Lunica
    28. Rujan 2020. 07:57

Ninnach koliko ti je stara prva beba?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Ninnach
    28. Rujan 2020. 08:25

Lunica

Ninnach koliko ti je stara prva beba?

Prva beba je dečko i star je 2god i 3mj.sad čekamo curicu🤗❤️💙

• buducamama2021
    28. Rujan 2020. 08:32

Maloprije sam se kliznula i pala ne bas tako jako na guzu i jako sam se prepala😐 stvarno me strah sad
    Je li se kojoj jos to desilo?

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

Miki94
    28. Rujan 2020. 09:59

buducamama2021

Maloprije sam se kliznula i pala ne bas tako jako na guzu i jako sam se prepala😐 stvarno me strah sad
    Je li se kojoj jos to desilo?

Ako se nisi puno lupila, dobro je vjerovatno sve, ja imam strah da ne padnem ravno na stomak. :S Nije mi se desavalo, ali pazim. Nekako imam osjecaj da sam sada postala jos vise smotana, pazim da ne padnem niz stepenice, i bas imam brigu kada bude snijeg kako cu se snaci. Sada ako je potrebno donijeti nesto iz baste i slicno, to sve muz radi, kaze, bjezi, ja cu to zavrsiti, past ces pa veci problem napraviti  

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.