Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    25. Rujan 2020. 15:31

Drage zene,

Citam vas ali nemam sta puno napisati, mislim da cu vas uskoro napustiti, odnosno temu 😔 
    Zadnji nalaz kao sto znate manja beba za 6 dana, a znam kada sam ovulirala jer sam koristila trakice i imala ciljane odnose. Imam taj prokleti ogromnj hematom zbog kojeg lezim svo vrijeme i vec me hvata depra. Plus, zumanjcana vrecica je uvecana na 6mm, i u vrcini slucajeva slijedi spontani, jer se plod ne moze razvijati, tako da nemam ocekivanja, u cuda ne vjerujem. Idem u ponedjeljam kod jos jednog gina privatno, da vidimo sta ce reci , koliko i sta ce on izmjeriti i da vidimo koliko se plod pomakao za 7 dana...drziite figice molim vas...🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• ružica
    25. Rujan 2020. 15:34

Sayuri, mislimo na tebe i držimo fige do neba.
    U kojem si tjednu, što kaže gin?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Ruska1986
    25. Rujan 2020. 15:35

SAYURI

Drage zene,

Citam vas ali nemam sta puno napisati, mislim da cu vas uskoro napustiti, odnosno temu 😔
    Zadnji nalaz kao sto znate manja beba za 6 dana, a znam kada sam ovulirala jer sam koristila trakice i imala ciljane odnose. Imam taj prokleti ogromnj hematom zbog kojeg lezim svo vrijeme i vec me hvata depra. Plus, zumanjcana vrecica je uvecana na 6mm, i u vrcini slucajeva slijedi spontani, jer se plod ne moze razvijati, tako da nemam ocekivanja, u cuda ne vjerujem. Idem u ponedjeljam kod jos jednog gina privatno, da vidimo sta ce reci , koliko i sta ce on izmjeriti i da vidimo koliko se plod pomakao za 7 dana…drziite figice molim vas…🤞

Nadajmo se da ce se sve promijeniti na bolje!! 🙏🙏 Vidis kako se stvari mjenjaju iz dana u dan, mozda jos nije sve gotovo! Javi nam se obavezno!!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

SAYURI
    25. Rujan 2020. 15:39

ružica

Sayuri, mislimo na tebe i držimo fige do neba.
    U kojem si tjednu, što kaže gin?

Po zadnjoj M sam bila 7+0 a po UZV 6+1, Crl 3,6mm a ZV 6mm....ginica niie nista rekla osim da ce manji plod pripisati kasnijoj ovulaciji, a sto se tice Zv niie mi nista rekla ali sam doviljno procitala da nikako niie dobro da je preko 5mm...😔 

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    25. Rujan 2020. 15:40

Ruska1986

SAYURI

Drage zene,

Zadnji nalaz kao sto znate manja beba za 6 dana, a znam kada sam ovulirala jer sam koristila trakice i imala ciljane odnose. Imam taj prokleti ogromnj hematom zbog kojeg lezim svo vrijeme i vec me hvata depra. Plus, zumanjcana vrecica je uvecana na 6mm, i u vrcini slucajeva slijedi spontani, jer se plod ne moze razvijati, tako da nemam ocekivanja, u cuda ne vjerujem. Idem u ponedjeljam kod jos jednog gina privatno, da vidimo sta ce reci , koliko i sta ce on izmjeriti i da vidimo koliko se plod pomakao za 7 dana…drziite figice molim vas…🤞

Nadajmo se da ce se sve promijeniti na bolje!! 🙏🙏 Vidis kako se stvari mjenjaju iz dana u dan, mozda jos nije sve gotovo! Javi nam se obavezno!!

Hocu naravno, nadam se da je mrvica porasla barem malo, ja sve simptome i dalje imam, nemam krvarenje nikakvo...e da srce je kucalo na zadnjem pregledu..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

zabica
    25. Rujan 2020. 16:14

Sayuri, ne moras vjerovati u cuda, ali ne kloni duhom. Ako mora biti najgore, nista to nece sprijeciti, ali ako je na vagi-tvoj pozitivan stav moze itekako pomoci. Nije sveto ni sve sto negdje pise..
    Svi smo uz tebe, pusa!

Ruska1986
    25. Rujan 2020. 16:46

SAYURI

Ruska1986

SAYURI

Drage zene,

Hocu naravno, nadam se da je mrvica porasla barem malo, ja sve simptome i dalje imam, nemam krvarenje nikakvo…e da srce je kucalo na zadnjem pregledu..

Eto, znaci culo se i srce! Pa di ces bolje vijesti??? Nemoj samo odmah se zbedirat i otpisat sve..  I mislim da je jako losa situacija, sigurno bi ti ginicka rekla nest! Curama uvijek kazu, bar koliko san uspjela procitat! Bas sam sad citala na forumu kako su cure u 7om tjednu pa srce ne kuca pa ih salju na kiretazu, one odu po drugo misljenje i bude sve ok! Probaj se smirit, na ishod ne mozes utjecat i vjeruj da ce sve ok bit! 🙏🙏🙏

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

SAYURI
    25. Rujan 2020. 17:05

Hocu , hvala vam do neba, podrska puno znaci, nisam nikome nista govorila, pa barem vama da olaksam dusu...brinem se ali eto dva dana nije daleko, pa cu imati bolju sliku🙂

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Ruska1986
    25. Rujan 2020. 17:18

SAYURI

Hocu , hvala vam do neba, podrska puno znaci, nisam nikome nista govorila, pa barem vama da olaksam dusu…brinem se ali eto dva dana nije daleko, pa cu imati bolju sliku🙂

Zato smo tu 🤗🤗 svakako javi sta je bilo u pon, a pozalit se mos u svakom trenu, tu smo ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Korra
    25. Rujan 2020. 17:29

Sayuri drzi se, drzat cemo fige da sve bude u redu 🤞❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.