Drage zene,
Citam vas ali nemam sta puno napisati, mislim da cu vas uskoro napustiti, odnosno temu 😔
Zadnji nalaz kao sto znate manja beba za 6 dana, a znam kada sam ovulirala jer sam koristila trakice i imala ciljane odnose. Imam taj prokleti ogromnj hematom zbog kojeg lezim svo vrijeme i vec me hvata depra. Plus, zumanjcana vrecica je uvecana na 6mm, i u vrcini slucajeva slijedi spontani, jer se plod ne moze razvijati, tako da nemam ocekivanja, u cuda ne vjerujem. Idem u ponedjeljam kod jos jednog gina privatno, da vidimo sta ce reci , koliko i sta ce on izmjeriti i da vidimo koliko se plod pomakao za 7 dana...drziite figice molim vas...🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri, mislimo na tebe i držimo fige do neba.
U kojem si tjednu, što kaže gin?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Drage zene,
Citam vas ali nemam sta puno napisati, mislim da cu vas uskoro napustiti, odnosno temu 😔
Zadnji nalaz kao sto znate manja beba za 6 dana, a znam kada sam ovulirala jer sam koristila trakice i imala ciljane odnose. Imam taj prokleti ogromnj hematom zbog kojeg lezim svo vrijeme i vec me hvata depra. Plus, zumanjcana vrecica je uvecana na 6mm, i u vrcini slucajeva slijedi spontani, jer se plod ne moze razvijati, tako da nemam ocekivanja, u cuda ne vjerujem. Idem u ponedjeljam kod jos jednog gina privatno, da vidimo sta ce reci , koliko i sta ce on izmjeriti i da vidimo koliko se plod pomakao za 7 dana…drziite figice molim vas…🤞
Nadajmo se da ce se sve promijeniti na bolje!! 🙏🙏 Vidis kako se stvari mjenjaju iz dana u dan, mozda jos nije sve gotovo! Javi nam se obavezno!!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sayuri, mislimo na tebe i držimo fige do neba.
U kojem si tjednu, što kaže gin?
Po zadnjoj M sam bila 7+0 a po UZV 6+1, Crl 3,6mm a ZV 6mm....ginica niie nista rekla osim da ce manji plod pripisati kasnijoj ovulaciji, a sto se tice Zv niie mi nista rekla ali sam doviljno procitala da nikako niie dobro da je preko 5mm...😔
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Drage zene,
Zadnji nalaz kao sto znate manja beba za 6 dana, a znam kada sam ovulirala jer sam koristila trakice i imala ciljane odnose. Imam taj prokleti ogromnj hematom zbog kojeg lezim svo vrijeme i vec me hvata depra. Plus, zumanjcana vrecica je uvecana na 6mm, i u vrcini slucajeva slijedi spontani, jer se plod ne moze razvijati, tako da nemam ocekivanja, u cuda ne vjerujem. Idem u ponedjeljam kod jos jednog gina privatno, da vidimo sta ce reci , koliko i sta ce on izmjeriti i da vidimo koliko se plod pomakao za 7 dana…drziite figice molim vas…🤞
Nadajmo se da ce se sve promijeniti na bolje!! 🙏🙏 Vidis kako se stvari mjenjaju iz dana u dan, mozda jos nije sve gotovo! Javi nam se obavezno!!
Hocu naravno, nadam se da je mrvica porasla barem malo, ja sve simptome i dalje imam, nemam krvarenje nikakvo...e da srce je kucalo na zadnjem pregledu..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri, ne moras vjerovati u cuda, ali ne kloni duhom. Ako mora biti najgore, nista to nece sprijeciti, ali ako je na vagi-tvoj pozitivan stav moze itekako pomoci. Nije sveto ni sve sto negdje pise..
Svi smo uz tebe, pusa!
Drage zene,
Hocu naravno, nadam se da je mrvica porasla barem malo, ja sve simptome i dalje imam, nemam krvarenje nikakvo…e da srce je kucalo na zadnjem pregledu..
Eto, znaci culo se i srce! Pa di ces bolje vijesti??? Nemoj samo odmah se zbedirat i otpisat sve.. I mislim da je jako losa situacija, sigurno bi ti ginicka rekla nest! Curama uvijek kazu, bar koliko san uspjela procitat! Bas sam sad citala na forumu kako su cure u 7om tjednu pa srce ne kuca pa ih salju na kiretazu, one odu po drugo misljenje i bude sve ok! Probaj se smirit, na ishod ne mozes utjecat i vjeruj da ce sve ok bit! 🙏🙏🙏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Hocu , hvala vam do neba, podrska puno znaci, nisam nikome nista govorila, pa barem vama da olaksam dusu...brinem se ali eto dva dana nije daleko, pa cu imati bolju sliku🙂
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Hocu , hvala vam do neba, podrska puno znaci, nisam nikome nista govorila, pa barem vama da olaksam dusu…brinem se ali eto dva dana nije daleko, pa cu imati bolju sliku🙂
Zato smo tu 🤗🤗 svakako javi sta je bilo u pon, a pozalit se mos u svakom trenu, tu smo ❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji