Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ElmaM
    25. Rujan 2020. 11:26

Opet ja sa nekim svojim dosadnim pitanjima 😂 Vjerovatno je bilo vec o ovome rijec tu, al ne mogu pohvatati i naci sve, ja sam sad 9+6, i ne znam koliko je normalno imati ovako iscjedak kao sto ja imam, nema boju i neki poseban miris, al ja cijelo vrijeme imam osjecaj da doslovno curim, svakih 5 minuta sam u wcu, i bas je neugodno i vec me polako pocinje nervirati, da li je neka imala nesto slicno il sam ja fenomen 😂🤔🤔

Lunica
    25. Rujan 2020. 11:29

Elma ako iscjedak nema miris, ne svrbi ili pecka, onda je sasvim normalna pojava i možeš je slobodno zanemariti. Evo ja imam iskustava, ovo mi je 6.trudnoća😀

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Ruska1986
    25. Rujan 2020. 11:42

Lala 🌷

Pozdrav svimaaa evo mene sa kontrole nuhalni nabor je 1,8 kaže da je to dobro ii dječak je 😍😍😍

Super, odlicna vijest 🥳🥳🥳🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    25. Rujan 2020. 11:46

Lunica

Elma ako iscjedak nema miris, ne svrbi ili pecka, onda je sasvim normalna pojava i možeš je slobodno zanemariti. Evo ja imam iskustava, ovo mi je 6.trudnoća😀

6.trudnoca??? Onda cemo tebe pitat za sve 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tinker 🌸
    25. Rujan 2020. 12:01

Hvala vam svima, nadamo se najboljem za 10 dana ❤️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Deicadec
    25. Rujan 2020. 12:03

Pozz svima, ja sam sutra 16 tjedana i konacno mogu reci da su mi mucnine prestale 🥳
    Bolje se osjecam, zivlje i raspolozenije i apetit se pomalo vraca u normalu 🤗
    Sljedeci pregled mi je 13.10.i jedva cekam opet vidit svoju curu 🥰
    Saljem svima puse, drzite se 😀

bebolinka
    25. Rujan 2020. 12:19

Lunica

Koja si ti kraljicaaa 😁😁 predivno mi je kad je velika obitelj😍

Lunica
    25. Rujan 2020. 12:21

Deicadec super sad ces zivnuti😁
    bebolinka 🥰🥰🥰

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Ines
    25. Rujan 2020. 12:24

Hej ekipa, kako ste mi danas?
    Ova moja je aktivna od samog jutra, jos ovo kisno vrijeme ma reko bit ce i ona uspavana, kad me na kraju probudila u pol 6 ujutro i dobra dva sata je izvodila akrobacije u trbuhu, tek sam onda mogla nastavit dalje spavat 🤣🙈 sta ce tek bit kasnije kad 🤔
    Nego eto da se pohvalim sinoc je i muzic prvi puta osjetio kako udara i bio je zadivljen a meni je bilo prelijepo gledati ga kako prica s njom hehe, bas sam mu rekla ajde hvala Bogu da si i ti osjetio da me vise ne zezas da si umisljam 😋
    Sto se iscjedka tice ja ga nemam tako puno i bude u periodima nekad skoro da ga nema, nekad da ima malo vise, ali da dok god nema svrbeza, peckanja, neugodnih mirisa i cudne boje sve je okej, kako je meni gin objasnila da je to tzv. cuvar trudnoce, on zapravo sluzi za obranu od kojekakvih gamadi, infekcija i sl. 

Nea 💗

zabica
    25. Rujan 2020. 12:49

Ines, ova moja sadasnja beba je vise onako laganini, negdje oko pola deset ujutro se polako probudi i izvodi nekakve lagano-njezne pokrete, za sada je bas obazriva, vidjet cemo kako ce biti dalje.
    Imala sam ja jednu takvu bebu kao sto je tvoja sto mi se jos ujutro po mraku probudi i razvaljuje mi utrobu dok mene ne probudi i ne staje dok se ne ustanem-biti ce ti zahtjevno, ali ujedno se ranije povezujes s bebom tako da je to bas slatko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.