Pozdrav svima,
nova sam na ovom forumu, dosad sam bila na drugoj temi. Danas sam bila na prvom pregledu, 6+4 sam prema ZM, ali znam da je ovulacija bila kasnije, 18-19 dan ciklusa jer dam mjerila trakicama. Na UZV se vidi GV 13mm i ZV 3 mm, ali nema jos kucajeva. Gin mi je rekla da se radi o manjoj trudnoci i narucila me za 10 dana. Da li je netko bio u slicnoj situaciji? Bas sam zabrinuta :(.
U istoj situaciji sam ja bila prije tri tjedna na prvom pregledu samo se vidjela GV i ZV, narucio me za 7 dana ponovo, i onda se vidio plod i culi otkucaji, isto ovulacija bila kasnije.. sretno ❤
Jaooo i meni se samo jede iz pekare, znaci cudo jedno, a inace bijeli kruh sam jela ono jednom mjesecno valjda prije 😅
Ruska, meni je sa 12 tjedana u prethodne dvije trudnoce svaki put rekao spol i nije pogrijesio 😁 Decki su bili u pitanju. Sad cu ici kad cu biti 13tjedana tako da se nadam da cu saznati vec nesto..
Jaooo i meni se samo jede iz pekare, znaci cudo jedno, a inace bijeli kruh sam jela ono jednom mjesecno valjda prije 😅
Ruska, meni je sa 12 tjedana u prethodne dvije trudnoce svaki put rekao spol i nije pogrijesio 😁 Decki su bili u pitanju. Sad cu ici kad cu biti 13tjedana tako da se nadam da cu saznati vec nesto..
🤗🤗🤗 jedva cekam taj 08.10. Naravno, prvo i najbitnije da je sve ok, a drugo da mozda(ako ne sigurno) bar priblizno vidim na koju bi stranu moglo prevagnut 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav svima,
nova sam na ovom forumu, dosad sam bila na drugoj temi. Danas sam bila na prvom pregledu, 6+4 sam prema ZM, ali znam da je ovulacija bila kasnije, 18-19 dan ciklusa jer dam mjerila trakicama. Na UZV se vidi GV 13mm i ZV 3 mm, ali nema jos kucajeva. Gin mi je rekla da se radi o manjoj trudnoci i narucila me za 10 dana. Da li je netko bio u slicnoj situaciji? Bas sam zabrinuta :(.
Meni se na 6+3, ako se dobro sjećam, nije čulo srce, a onda za tjedan dana je bilo sve ok i čulo se. Tako da, kako kažu i druge cure, vjerujem da će to biti ok. Ovdje je već bilo takvih slučajeva i hvala bogu sve ispalo ok na kraju. Sretnooo😊
BAJO, zaboravih pitati, a mozda sam i "propustila" taj dio procitati ako si se javljala… kako si ti? Sto se desava? Jesi napravila amnio? Mislim na tebe 🙏
Hvala sto si me se sjetila♥️Evo upravo citam vase komentare. za 2 tjedna sam na amnio. Tako da zivim dan po dan , ne mogu nista ubrzat po pitanju toga .
Ok sam al zaista 😘 Pokušavam se sto vise okupirat s necim dda mi prođe vrime. Danas sam tocno 15 tt. Malo me strah svega al bit ce kako je suđeno🙏🙏🙏
Tako je, fokusiraj svoje vrime na nesto. Znam da te sigurno to cekanje izludjuje, ali kao sto si rekla ne mozes nista ubrzati. Ja crvsto vjerujem da ce to sve bit ok na kraju. 🙏 cuvaj se, drzimo fige 🧡
Cure,jutro...
Tam ne brini tako se i meni znalo dogadjati da bi došla prerano...a ovaj put došla misleći isto jesam li prerano kad ono beba od 9tjedana,već se migolji rucice nožice..sou.krvarenje koje sam imala nije bilo menstrualni kako sam.mislila nego izgleda implatacijsko pa je trudnoca bila veća nego sam.očekivala. nista ne brini , bit ce sve dobro!
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja u prvoj trudnoci otkucaje s 7+4 druga u 8 tt a ova je bila s 5+4 s time da je O bila jako jako rano mislim 9 dan ciklusa .
Citala sam da su neke zene imale otkucaje u 9 tt trudnoce pogotovo onima koje su imale O 20 dan ciklusa
Hey cure 😊
Nisam se ni ja dugo javljala...tu sam, citam vas ali nekako sam stalno u zaostaku i nikako stici sve 🙈
Ugl ja sam isto u nekim guzvama, em posao, em neki gosti, em to jesensko pospremanje sto svi spominju...
Kod mene je za sada sve ok...iduci pregled mi je 9.10. nekako mi je isto to predugo uvijek za cekati, jer isto nemam sad vise nekih posebnih simptoma, osim trbuha koji je tu i pocinje mi otezavati saginjanje i nosenje normalnih hlaca 😅 pocela sam vec nositi trudnicke tajica iako mi jos uvijek malo spadaju jer trbuh jos nije dovoljno velik da to sve fino bude na svom mjestu 😄
Sto se tice kupovanja i pripremanja stvari za bebaca, polako uzmem na sto naletim, nekako bi najradije sve sad vec rijesila, ali opet zelim i uhvatiti neke stvari na snizenju tako da se jos nekako suzdrzavam 😊 vjerujem da imamo jos vremena, narocito cure kojima je termin ter u 3, 4 ili 5 mjesecu 😊
A spol djeteta po simptomima, vec sam jednom ranije spominjala, kod mene je sve obrnuto 😂 simptomi ukazuju na curicu...i na kraju je decko 💚😊
Bas nas sad ima puno i drago mi je da se grupa popunjava ❤
Novim curama zelim dobrodoslicu i cestitam 🥰
I drzim vam svima figice da sve bude super na pregledima da se druzimo do kraja 😊🥰
Drzite se cure ❤
Hey cure 😊
Nisam se ni ja dugo javljala…tu sam, citam vas ali nekako sam stalno u zaostaku i nikako stici sve 🙈
Ugl ja sam isto u nekim guzvama, em posao, em neki gosti, em to jesensko pospremanje sto svi spominju…
Kod mene je za sada sve ok…iduci pregled mi je 9.10. nekako mi je isto to predugo uvijek za cekati, jer isto nemam sad vise nekih posebnih simptoma, osim trbuha koji je tu i pocinje mi otezavati saginjanje i nosenje normalnih hlaca 😅 pocela sam vec nositi trudnicke tajica iako mi jos uvijek malo spadaju jer trbuh jos nije dovoljno velik da to sve fino bude na svom mjestu 😄
Sto se tice kupovanja i pripremanja stvari za bebaca, polako uzmem na sto naletim, nekako bi najradije sve sad vec rijesila, ali opet zelim i uhvatiti neke stvari na snizenju tako da se jos nekako suzdrzavam 😊 vjerujem da imamo jos vremena, narocito cure kojima je termin ter u 3, 4 ili 5 mjesecu 😊
A spol djeteta po simptomima, vec sam jednom ranije spominjala, kod mene je sve obrnuto 😂 simptomi ukazuju na curicu…i na kraju je decko 💚😊
Bas nas sad ima puno i drago mi je da se grupa popunjava ❤
Novim curama zelim dobrodoslicu i cestitam 🥰
I drzim vam svima figice da sve bude super na pregledima da se druzimo do kraja 😊🥰
Drzite se cure ❤
Tako i ja! Mene malo i brine taj manjak trudnickih simptoma(jer sam ih imala), jedino po trbuhu kuzim da se nest dogadja.. isto cekam taj 08.10. I nadam se najboljem 🙂🙏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav svimaaa evo mene sa kontrole nuhalni nabor je 1,8 kaže da je to dobro ii dječak je 😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji