Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Korra
    25. Rujan 2020. 13:25

Lala super, cestitam 🥰
    Ruska morat cemo biti strpljivije 🙈
    Ines ajmee, imas jednu zivahnu bebicu 😊🥰 ja jos uvijek nazalost ne osjetim nista, ali mozda i zato sto nisam bas mrsava, imam zaliha na trbuhu pa mozda to sprjecava 😂 ne znam mozda, a mozda nisam dovoljno koncentrirana 😂 ili je ipak prerano kod mene 🤷🏼‍♀️

zabica
    25. Rujan 2020. 13:49

Korra
    😊🥰 ja jos uvijek nazalost ne osjetim nista, ali mozda i zato sto nisam bas mrsava, imam zaliha na trbuhu pa mozda to sprjecava 😂 ne znam mozda, a mozda nisam dovoljno koncentrirana 😂 ili je ipak prerano kod mene 🤷🏼‍♀️

Korra, ovo ti je prva trudnoca? Ni ja nisam mrsava a mislila sam da nije moguce, ali osjetim ju od 12.tj (3.beba)

Miki94
    25. Rujan 2020. 14:55

Lala, cestitam na djecacicu 🙂
    Ines, bebica ti je pravo zivahna, supeeer. Moja tu i tamo, ne osjetim ne tako cesto, na poslu ponekad kad sam skoncentrisaa bas na to, ujutro cesto nije budna u pola y,nkada ustajem, tako da je osjetim navecer, po nekoliko puta me lupi i bude mi neprijatno, i u isto vrijeme me golica 😀 Mogu misliti kako to biva kada porastu, ali neka ih, to me bas obraduje😊
    .
    I ja sam danas ponovo vadila nalaze urina i krvi  i u ponedjeljak ako Bog da zovem dr za pregled, nadam se da ce biti sliedece sedmice😊 Naakon mjesec dana, bas se radujem tome, i novim slicicama, nadam se da ce sada biti i jasniji prikaz, ipak sutra ulazim u 21 tjedan😇

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    25. Rujan 2020. 15:00

Lunica, wow 6ta trudnoca, mnogo cool 😊 Ja ti se divim fakat 😀

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Zdralica27
    25. Rujan 2020. 15:02

Evo cure bila sam na pregledu kod svog mpo gin. On kaže da je sve ok. Sada sam 6+4, a plod je 6+3(5,8mm) žv 2.4mm, srce kuca kako treba. Kaže da ta veličina gv možda je malo manja od prosjeka, ali da to nema veze i da za par dana ona naraste. Znači ja sam već razmišljala gdje ću ići na kiretažu, a ono sve ok. Naručio me za 4tjedna na pregled. Hvala Vam na odgovorima.💞

Miki94
    25. Rujan 2020. 15:06

Zdralica27

Evo cure bila sam na pregledu kod svog mpo gin. On kaže da je sve ok. Sada sam 6+4, a plod je 6+3(5,8mm) žv 2.4mm, srce kuca kako treba. Kaže da ta veličina gv možda je malo manja od prosjeka, ali da to nema veze i da za par dana ona naraste. Znači ja sam već razmišljala gdje ću ići na kiretažu, a ono sve ok. Naručio me za 4tjedna na pregled. Hvala Vam na odgovorima.💞

Bas mi je drago da to cujem 😊 Vidis, vecina cura je bila u pravu. Ali, eto sve se ponekad brinemo i shvatimo da nije imalo potrebe. Sada uzivaj i cuvaj se 😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Ruska1986
    25. Rujan 2020. 15:09

Zdralica27

Bas super vijest! 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Bebanomoje
    25. Rujan 2020. 15:11

Zdralica27

Super, drago mi je da je sve ok 🥰

Korra
    25. Rujan 2020. 15:14

zabica

Korra
    😊🥰 ja jos uvijek nazalost ne osjetim nista, ali mozda i zato sto nisam bas mrsava, imam zaliha na trbuhu pa mozda to sprjecava 😂 ne znam mozda, a mozda nisam dovoljno koncentrirana 😂 ili je ipak prerano kod mene 🤷🏼‍♀️

Korra, ovo ti je prva trudnoca? Ni ja nisam mrsava a mislila sam da nije moguce, ali osjetim ju od 12.tj (3.beba)

Da, prva trudnoca, ne znam mozda neka od senzacija koju inace osjetim u stomaku je bebica, al ja to mozda tako ne dozivljavam 😄 a kad stavim ruku na stomak ne osjetim, zato kazem mozda zbog sloja između ili jednostavno se ne skoncentriram dovoljno na to 😊 nema veze osjetit cu kasnije kad jos malo naraste, al mi je fora kako se kod nekih vec tako ranije osjeti 😊

Korra
    25. Rujan 2020. 15:16

Zdralica27

Super 😊 bas mi je drago da je sve ok ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.