Lala super, cestitam 🥰
Ruska morat cemo biti strpljivije 🙈
Ines ajmee, imas jednu zivahnu bebicu 😊🥰 ja jos uvijek nazalost ne osjetim nista, ali mozda i zato sto nisam bas mrsava, imam zaliha na trbuhu pa mozda to sprjecava 😂 ne znam mozda, a mozda nisam dovoljno koncentrirana 😂 ili je ipak prerano kod mene 🤷🏼♀️
Korra
😊🥰 ja jos uvijek nazalost ne osjetim nista, ali mozda i zato sto nisam bas mrsava, imam zaliha na trbuhu pa mozda to sprjecava 😂 ne znam mozda, a mozda nisam dovoljno koncentrirana 😂 ili je ipak prerano kod mene 🤷🏼♀️
Korra, ovo ti je prva trudnoca? Ni ja nisam mrsava a mislila sam da nije moguce, ali osjetim ju od 12.tj (3.beba)
Lala, cestitam na djecacicu 🙂
Ines, bebica ti je pravo zivahna, supeeer. Moja tu i tamo, ne osjetim ne tako cesto, na poslu ponekad kad sam skoncentrisaa bas na to, ujutro cesto nije budna u pola y,nkada ustajem, tako da je osjetim navecer, po nekoliko puta me lupi i bude mi neprijatno, i u isto vrijeme me golica 😀 Mogu misliti kako to biva kada porastu, ali neka ih, to me bas obraduje😊
.
I ja sam danas ponovo vadila nalaze urina i krvi i u ponedjeljak ako Bog da zovem dr za pregled, nadam se da ce biti sliedece sedmice😊 Naakon mjesec dana, bas se radujem tome, i novim slicicama, nadam se da ce sada biti i jasniji prikaz, ipak sutra ulazim u 21 tjedan😇
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Lunica, wow 6ta trudnoca, mnogo cool 😊 Ja ti se divim fakat 😀
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Evo cure bila sam na pregledu kod svog mpo gin. On kaže da je sve ok. Sada sam 6+4, a plod je 6+3(5,8mm) žv 2.4mm, srce kuca kako treba. Kaže da ta veličina gv možda je malo manja od prosjeka, ali da to nema veze i da za par dana ona naraste. Znači ja sam već razmišljala gdje ću ići na kiretažu, a ono sve ok. Naručio me za 4tjedna na pregled. Hvala Vam na odgovorima.💞
Evo cure bila sam na pregledu kod svog mpo gin. On kaže da je sve ok. Sada sam 6+4, a plod je 6+3(5,8mm) žv 2.4mm, srce kuca kako treba. Kaže da ta veličina gv možda je malo manja od prosjeka, ali da to nema veze i da za par dana ona naraste. Znači ja sam već razmišljala gdje ću ići na kiretažu, a ono sve ok. Naručio me za 4tjedna na pregled. Hvala Vam na odgovorima.💞
Bas mi je drago da to cujem 😊 Vidis, vecina cura je bila u pravu. Ali, eto sve se ponekad brinemo i shvatimo da nije imalo potrebe. Sada uzivaj i cuvaj se 😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Bas super vijest! 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Super, drago mi je da je sve ok 🥰
Korra
😊🥰 ja jos uvijek nazalost ne osjetim nista, ali mozda i zato sto nisam bas mrsava, imam zaliha na trbuhu pa mozda to sprjecava 😂 ne znam mozda, a mozda nisam dovoljno koncentrirana 😂 ili je ipak prerano kod mene 🤷🏼♀️
Korra, ovo ti je prva trudnoca? Ni ja nisam mrsavaa mislila sam da nije moguce, ali osjetim ju od 12.tj (3.beba)
Da, prva trudnoca, ne znam mozda neka od senzacija koju inace osjetim u stomaku je bebica, al ja to mozda tako ne dozivljavam 😄 a kad stavim ruku na stomak ne osjetim, zato kazem mozda zbog sloja između ili jednostavno se ne skoncentriram dovoljno na to 😊 nema veze osjetit cu kasnije kad jos malo naraste, al mi je fora kako se kod nekih vec tako ranije osjeti 😊
Super 😊 bas mi je drago da je sve ok ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji