I ja sam ponekad znala dobiti glavobolju iznenada onako, popijem tabletu primirim se, i sutradan vec bude malo bolje. Normalno je to, malkice se strpite, popijte neki antibiotik koji smijete, i ja se uvijek malkice ohladim, po nekoliko puta se umijem hladnom vodom, jer kod mene obicno bol predje i na oci, tako da budem u haosu, ali srecom sutradan mi olaksa. Meni sada cesto opadne pritisak, sinoc tako, odjednom nekako postanem slaba i nemocna, nisam imala snage oprati dva tanjura poslije vecere i jos neke sitnice :S
.
Avama, znam da ti je sada dr stvorila dodatni pritisak. Stvarno ih nekada ne razumijem, evo vidim po vama s foruma, ali i privatno, nekada pojedini doktori govore neke stvari u koje zaista nisu sigurni. Zeni od mog rodjaka je dr u ambulanti rekao da se mora ocistiti, kao beba nije okej, msm plod, tek u 6om tjednu je bila, i kaze rijesi to cim prije. Ona sva uznemirena, ne zna da li da vjeruje, i ode privatno mojoj doktorici, pregleda i utvrdi da je zapravo sve okej, i rodila je i zivu i zdravu bebicu Zamislite, kakva steta je mogla nastati, da ubijes dijete kojem fakticki nista nije falilo, da se citav zivot kajes..
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Hvala ti BusyBee. Ja ću biti u 25-tom tjednu trudnoće u Novembru. Baš mi se čini kasno.
Avama, nadam se da će sve biti u najboljem redu. Ja sam također radila pregled nuhalnilog nabora u 12 +3 tt. Možda je 10 tt prerano?
Sad sam citala da se uglavnom ide izmedju 24.i 28.tt. Tako da mi se cini to ok!
Cao curke😁 iman pitanje, ja sam sinoc osjetila jako probadanje sa desne strane stomaka malo me prepalo to jer je bilo dosta jako i onako pomalo bolno, dali jos koja od vas imala to mozda🤔😔
Cao curke😁 iman pitanje, ja sam sinoc osjetila jako probadanje sa desne strane stomaka malo me prepalo to jer je bilo dosta jako i onako pomalo bolno, dali jos koja od vas imala to mozda🤔😔
Ako je bilo desno dolje... sa desne strane ti je crijevo zafrknuto i jos ima ko zalistak, odjednom jako probadanje koje samo po sebi brzo prode i nema drugih simptoma (temperatura, mucnina i povracanje, vag. krvarenje...) ti najcesce bude sadrzaj crijeva ili plin koji malo zaglavi na tom mjestu pa se crijevo rastegne pa to boli. Moze biti jako neugodno ali je bezopasno:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Curke da li je koja od vas imala upale mokracnog mjehura, kad sam radila nalaze pokazalo mi je povisene leukocite, i dosta bakterija(tako je pisalo u nalazu), doktor mi je dao antibiotike i neki prah sa brusnicom, ispila sam to medjutim i dalje imam bjelkasti iscjedak i svrbi me dolje(izvinite na opisu), a na pregled idem tek za 3 tjedna i moram ponoviti urinokulturu!! Jel to nesto opasno il se moze svesti pod normalno 🤔
Ako je bilo desno dolje… sa desne strane ti je crijevo zafrknuto i jos ima ko zalistak, odjednom jako probadanje koje samo po sebi brzo prode i nema drugih simptoma (temperatura, mucnina i povracanje, vag. krvarenje…) ti najcesce bude sadrzaj crijeva ili plin koji malo zaglavi na tom mjestu pa se crijevo rastegne pa to boli. Moze biti jako neugodno ali je bezopasno:)
Hvalaaa puno 😁
ElmaM
Ja sam imala veliku upalu bubrega prije 2 mjeseca i zavrsila u bolnici, al nakraju sve ispalo dobro, svakako si to kontrolirak, boli dok piskis?
Curke da li je koja od vas imala upale mokracnog mjehura, kad sam radila nalaze pokazalo mi je povisene leukocite, i dosta bakterija(tako je pisalo u nalazu), doktor mi je dao antibiotike i neki prah sa brusnicom, ispila sam to medjutim i dalje imam bjelkasti iscjedak i svrbi me dolje(izvinite na opisu), a na pregled idem tek za 3 tjedna i moram ponoviti urinokulturu!! Jel to nesto opasno il se moze svesti pod normalno 🤔
bijelo uz svrbez mi zvoni na gljivice, upala mjehura obicno ide bez posebnog iscjetka i uz pecenje pri mokrenju. ponovi urinokulturu ali i zvrcni ginekologa da ti mozda da neke vaginalete
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ako je bilo desno dolje… sa desne strane ti je crijevo zafrknuto i jos ima ko zalistak, odjednom jako probadanje koje samo po sebi brzo prode i nema drugih simptoma (temperatura, mucnina i povracanje, vag. krvarenje…) ti najcesce bude sadrzaj crijeva ili plin koji malo zaglavi na tom mjestu pa se crijevo rastegne pa to boli. Moze biti jako neugodno ali je bezopasno:)
Hvalaaa puno 😁
ElmaM
Ja sam imala veliku upalu bubrega prije 2 mjeseca i zavrsila u bolnici, al nakraju sve ispalo dobro, svakako si to kontrolirak, boli dok piskis?
Ne boli me dok piskim, samo stvarno svrbi, morat cu zvatiti ginica onda da mi da neke vaginalete ili nesto 🤔 jer je stvarno neugodan osjecaj 🤦♀️
Emmie kod nas se taj test radi tek tamo negdje poslje 20 tjedna ali mi je rekla gin kao da ako budem pazila i ako ne budem dobila puno kg do drugi put da me ne mora slati na to ali kao ako dobijem opet puno onda mora i da me onda mora slati i na edukaciju o prehrani i svašta nešto u bolnicu a da me nebi bas slala ako ne mora jer da je korona i to pa da me ne šalje po bolnici.
Sortiraj odgovore
Najstariji