Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PinkFairydust
    15. Rujan 2020. 19:36

Deicadec

Pozz svima, ja sam danas bila na pregledu, sve je hvala Bogu j redu, ušli smo u 15.tjedan i lijepo napredujemo. 🤗🌺
    Zanima me jeli kome dr.savjetovao obvezno cijepljenje protiv gripe? Meni je dr.danas rekla da smo ipak osjetljivija skupina i s obzirom na ovu situaciju s Covidom da bih se trebala cijepiti.

Da ti odgovorim na ovo buduci da sam dr - da, opcenito i bez korone se svim trudnicama neovisno o stadiju trudnoce preporucuje cijepljenje protiv gripe. Gripa moze imati ruzne komplikacije u trudnoci koje ovako izbjegavas plus stvorena antitijela stite i bebu jos koji mjesec nakon poroda. Ja cu se svakako cijepiti, vec sam napomenula svojima da mi cuvaju dozu kad stigne.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• ružica
    15. Rujan 2020. 19:36

Dobrodošle nove trudnice, nadamo se da ćemo
    biti zajedno do samog kraja.
    Ja upravo s pregleda, 14+4, sve u redu 🥰.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

BAJOMA
    15. Rujan 2020. 19:52

Čestitam curama na urednim pregledima.🙏
    Evo ja upravo s dogovora kod šparca za amnio. 
    Nifty pokriva troskove kod šparca i u jos nekim privatnim.
    Nadam se da nikom nece trebat. Uglavnom jos uvik morfologija i mjere bebe su u redu al ni on minije dao neke sanse da ce u mom slucaju bit lazno pozitivan. Eh zivote.
    Sory cure napostu.
    V3selim se vašim urednim trudnocama

Deicadec
    15. Rujan 2020. 20:02

PinkFairydust

Deicadec

Pozz svima, ja sam danas bila na pregledu, sve je hvala Bogu j redu, ušli smo u 15.tjedan i lijepo napredujemo. 🤗🌺
    Zanima me jeli kome dr.savjetovao obvezno cijepljenje protiv gripe? Meni je dr.danas rekla da smo ipak osjetljivija skupina i s obzirom na ovu situaciju s Covidom da bih se trebala cijepiti.

Da ti odgovorim na ovo buduci da sam dr - da, opcenito i bez korone se svim trudnicama neovisno o stadiju trudnoce preporucuje cijepljenje protiv gripe. Gripa moze imati ruzne komplikacije u trudnoci koje ovako izbjegavas plus stvorena antitijela stite i bebu jos koji mjesec nakon poroda. Ja cu se svakako cijepiti, vec sam napomenula svojima da mi cuvaju dozu kad stigne.

Hvala na info. 👍

ruza11
    15. Rujan 2020. 20:03

ružica

Dobrodošle nove trudnice, nadamo se da ćemo
    biti zajedno do samog kraja.
    Ja upravo s pregleda, 14+4, sve u redu 🥰.

Drago mi je zbog urednog pregledaa,sad se mozes malo opustit 😘 
    Novee curee dobrodoslee 😍

ruza11
    15. Rujan 2020. 20:04

zrnodrece

Nadam se da nikom nece trebat. Uglavnom jos uvik morfologija i mjere bebe su u redu al ni on minije dao neke sanse da ce u mom slucaju bit lazno pozitivan. Eh zivote.
    Sory cure napostu.

Hej misli pozitivno...mozda ipak bude sve uredu,saznat ces ubrzo,drzim fige da prode sve super 😘

MareiKate
    15. Rujan 2020. 20:28

zrnodrece

Sory cure napostu.

Zašto kaže "u tvom slučaju"? Postoje li još neke indikacije za to osim rezultata testa? Ne kužim...

• EmEn9
    15. Rujan 2020. 20:40

zrnodrece

Nifty pokriva troskove kod šparca i u 

Držim fige da bude sve ok. Obavezno nam javi. Mislimo na tebe 🤗🤗

BAJOMA
    15. Rujan 2020. 23:18

MareiKate

zrnodrece

Sory cure napostu.

Zašto kaže "u tvom slučaju"? Postoje li još neke indikacije za to osim rezultata testa? Ne kužim…

Ne postoji. Dapace jos uvijek je sve u redu. Da je i dr.Šparac rekao dobro ga je sakrila uglavnom daje mi 1-10 000 da je moj lažno pozitivan . Sve se jos uvijek normalo razvija. Ali ni meni ne slluti na dobro. Bas imam loš filing. Bit ce mo svi pametniji za oprilike 4 tjedna 

Korra
    15. Rujan 2020. 23:48

anaAn

Korra

Nove cure dobrodosle i cestitam 🥰

anaAnmoj TSH je bio oko 4 kad sam bila na pregledu pocetkom trudnoce, sad sam na terapiji 50 mikrograma Euthyrox-a svaki dan, na zadnjem pregledu za stitnjacu TSH vrijednost se smanjila ispod 2.5 i sad u cetvrtak idem opet na pregled pa cu vidjeti koliko mi je sada. Uglavnom otkako sam dobila terapiju svaka 4 tjedna idem provjeravati TSH i kod specijalista na pregled i kontrolu.

Jagodice naravno da trebas slusati sebe i svoje osjecaje 🥰pazi na sebe ❤ tu smo ako se pozelis vratiti ❤

Sto se tice kila, ja sam do sada dobila 3kg, ne pazim posebno nesto na prehranu, trudim se jesti zdravije i vise voca i povrca, ali nekada mi ne ide, tako da jedem sto mi se jede, ali ne pretjerujem s kolicinama narocito sto se tice slatkog 😊 iako mi slatko najvise trazi 😔

Meni je ginekologica sad prepisala Eutiroks od 25, ali još nisam dobila termin kod endokrinologa. Sad me zanima dal da krenem s dozom od 25 mg do pregleda….

Hey, sorry sto sad tek odgovaram, nisam stigla cijeli dan pogledati forum...a vidim da se svata nesta izdogađalo.
    Uglavnom ne znam sta bi ti rekla...sto ti je rekla doktorica kad ti je propisala Eutyrox? Jel rekla da odma pocnes s terapijom? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.