Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki94
    16. Rujan 2020. 07:32

Emmie

Miki94, oooo nisam znala da odkucaji mogu biti i od bebe. Hvala ti. Baš ću pogledati. Ja volim kad osjetim bebu, ali me strah previše ležati na leđima, a nije mi ni baš udobno. Pokušavam leći više na lijevu stranu, manje na desnu, a najmanje na leđa.

I ja izbjegavanje lezanje na stomaku, spavam na lijevoj strani, ali ovako ponekad max 5 minuta legnem na ledja, kao jutros. Jer i da zelim spavati na ledjima, ne bih mogla, potesko mi disati a i nesto kao da me sijece preko sredine stomaka. Lijeva strana je najbolja deff 
    .
    A sad za te otkucaje ni sama nisam 100% sigurna, vjerovatno neka od cura znam bolje od mene, amaterke 😁

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Emmie
    16. Rujan 2020. 07:41

I meni je teško disati na leđima, a i srce mi brže kuca. Nadam se da je to sve normalno jer nije ugodno hahah. Osim toga, imam svakakve boli u trbuhu, ali najviše tupe. Drugo stanje...stvarno 

• EmEn9
    16. Rujan 2020. 08:08

Jutro cure, ja se probudila i naravno opet s glavoboljom koja traje još od jučer. Do kraja trudnoće će me ubit te glavobolje nemogu uopće normalno funkcionirat.
    Pokrete bebe osjetim sad već svaki dan kad legnem na leđa najčešće popodne ili predvečer i to onako baš ispod pupka malo lijevo, gura skroz nisko dole. Ja ne pazim bas puno kako ležim ali ja sam navikla spavati na desnom boku i sad kao navečer legnem na lijevi i kroz nekoliko se moram prebacit opet na desni jer nemogu zaspat. I budem dosta i na leđima. Mislim da će samo tijelo ili beba reć kad mu to bude smetalo.

• ružica
    16. Rujan 2020. 08:10

EmEn9 ja jučer na pregledu zaboravila od panike putati za pokrete. Ja stalno nešto osjećam, neznam jeli bebač ili crijeva!?! Kako ti to prepoznaješ?!?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• EmEn9
    16. Rujan 2020. 08:12

Još da pitam cure koje su isto kao ja upozorene za kilažu dali ćete stvarno sad ful pazit šta jedete ili normalno kao i do sad?
    Meni malo glupo ići na tu dijetu još kad sam tek kao prvo 15 tjedan i ni u mokraci ni u krvi nije pokazalo da imam šećer a na onom ogtt testu jos nisam ni bila. A stvarno nemogu reć da se trpam nego pojedem normalno ko i prije trudnoće samo bez slatkoga jer mi neide. A sad bas da skroz izbacim jos i krompir i pastu neznam sta cu uopce jest 🤣🤣🤣

• EmEn9
    16. Rujan 2020. 08:21

ružica

EmEn9 ja jučer na pregledu zaboravila od panike putati za pokrete. Ja stalno nešto osjećam, neznam jeli bebač ili crijeva!?! Kako ti to prepoznaješ?!?

Osjetim jedino kad legnem na leđa popodne  nakon sta se vec dobro naradim po kuci hehe jer u pokretu je to jos nemoguce osjetit kad je malen  i stavim ruku onako ispod pupka više lijevo i kao da me gura ali nije jedolično da gura stalno po istom mjestu nego to prelazi kao neki val malo gurne na jednom mjestu pa malo blizu toga na drugom i tako, samo ti malo pogura ruku🤗🤗uglavnom do prije tjedan dana nisam bila isto sigurna dal je to to isto sam mislila da su crijeva ali sad je drugačije znam da je to to jer znam kako se to osjeti kad mi je treća trudnoća. Sad npr ležim na leđima ali ništa samo neka tupa menstrualna bol i ne javlja se valjda spava 🤗🤗 

Emmie
    16. Rujan 2020. 08:44

EmEn9 ja ne pazim toliko na hranu jer jedem ono što mogu tolerisati taj dan, a svaki dan je drugačiji. Još uvijek mi je najveći problem to što ne podnosim većinu hrane, a pogotovo bilo koje meso, rižu, jaja ili hranu sa jakim okusom i mirisom. Znam da ovo neće prestati dok ne rodim. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. 
    Super je što ti se ne jede slatko, a shvatam te potpuno za krompir i pastu. Ja tek imam taj test ogtt test u Novembru. Kad se to kod vas pravi?

busybee
    16. Rujan 2020. 08:52

Bok cure svima. Povremeno se javim pa sigurno propustim puno dobrih vijesti. Cestitke svima, a Baji porucujem da se drzi <3
    Ja isto vec neko vrijeme osjetim bebine pokrete. Znam da nisam zabrijala jer se sjecam osjecaja iz prve trudnoce. A trudna sam tek 14 tjedana. Tako da vi cure s 18 sigurno imate sanse to osjetiti :)
    Btw, ja sam neki dan pala u nesvijest. Srecom, nisam nigdi udrila. Ali ocito mi tijelo porucuje da jaaako usporim

busybee
    16. Rujan 2020. 08:53

E, Emmie, za ogtt- ja idem sutra (znaci s 14 tjedana) ali mislim da se inace kod nas to kasnije radi. Moja dr ima obicaj slati jako rano.

• avama
    16. Rujan 2020. 09:38

Cure i mene glavobolja drzala cijelu noc, vjerojatno od zivciranja i razmisljanja sta ce biti sad s tim nuhalnim naborom. Dr me stvarno jako prestrasila i ne znam kako cu prezivit tih tjedan dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.