Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    15. Rujan 2020. 15:01

EmEn9

OhSoBoho
    jesi radila kombinirani?
    .
    Nisam jer mi je rekla da nema potrebe kad sam radila panoramu. Sad neznam dal sam ipak trebala pojma nemam vise ali nikad mi to nisu spominjali. Ja se nadam da je s tom panoramom to pokriveno i da je sve u redu.

Da ti nuhalni nije ok, vjerujem da bi ti vec rekla dokt na nekom od pregleda. Iako sam sigurna da negdje medju njihovim siframa to pise ☺️ ako se dobro sjecam ti si dobila nalaze panorame i da nesto nije ok, to bi tamo pisalo jer nuhalni ukazuje na moguce neke bolesti koje provjeravaju i sa panoramom, niftijem i harmony testom. Tako da ne brini ☺️ mi koje radimo te testove, ne moramo ici na kombinirani, tako su meni rekli. 

• Bebanomoje
    15. Rujan 2020. 15:04

I jos sam zaboravila dodati, meni je u nalazu oznaka za nuhalni NT i pise 0,67 mm. 

• EmEn9
    15. Rujan 2020. 15:57

Bebanomoje

I jos sam zaboravila dodati, meni je u nalazu oznaka za nuhalni NT i pise 0,67 mm.

Ok hvala ti, baš ću pogledati dal ima di.  😉
    Da u biti panorama je u redu tako da je sigurno onda sve u redu i nema potrebe za tim da naglašava to.

• EmEn9
    15. Rujan 2020. 16:01

I da zaboravila sam vam napisati da sam ju pitala za one kontrakcije koje sam imala i rekla mi je da je to normalno i da ću ih imat vjerojatno sve više kad je tako rano počelo i da mogu bit čak i dosta bolne da se nemogu ustat ali da je to u biti normalno jer da mi je treća trudnoća i kao to tako bude a i da imam 33 godine i da  nisam više tako mlada kao u prethodne dvije trudnoće🤣🤣🤣
    Uglavnom da mogu uzet magnezij i ako budu baš jako da će mi dati spasmex.

Miki94
    15. Rujan 2020. 16:10

Martha, zao mi je .. 
    Ne posustaj, i ne odustaj. Nakon kiretaze i odmora od svega, kreni u nove pobjede. Da ubrzo Bog da novi plusic i urednu trudnocu. Cuvaj se💝

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    15. Rujan 2020. 16:50

https://ibb.co/CK6TBy5

Nakon dugooo vremena kafa poslije posla, uz poneki slatkis😀🤪🥰 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Kontesa1
    15. Rujan 2020. 16:55

Martha jako mi je žao. 😔 Samo jako,bit će sve u redu. 
    Cure ja sam bolesna i to jako. Imam temp skoro 38,kašljem i grlo me boli. Zvala moju dr koja mi je dala antibiotik. Inače nije iz mog grada nego blizu mog posla u ZG. A ja u Zagorju živim. Dala mi bolovanje pa ćemo vidit. Antibiotik ne bi pila kad bez brisa ne znam jel virusni ili bakterijsko. Zasad pijem paracetamol za snižavanje temp. Znam da nije korona,ovako mi je svaki put kad poberem neku jaču prehladu. Sumnjam na anginu. Sad mi je nekako već bolje,nadam se da će bebice bit u redu. Samo za njih se brinem

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

• Pau24
    15. Rujan 2020. 17:07

Drage cure/žene 😁 ja sam nova među vama i volila bi se ukljucit u razgovore.. 
    Ja imam termin 09.03, tako da sam vec polako usla u 16 tjedan (15+1)🙆‍♀️💞

Deicadec
    15. Rujan 2020. 18:03

Pozz svima, ja sam danas bila na pregledu, sve je hvala Bogu j redu, ušli smo u 15.tjedan i lijepo napredujemo. 🤗🌺
    Zanima me jeli kome dr.savjetovao obvezno cijepljenje protiv gripe? Meni je dr.danas rekla da smo ipak osjetljivija skupina i s obzirom na ovu situaciju s Covidom da bih se trebala cijepiti.

PinkFairydust
    15. Rujan 2020. 19:21

Bok cure, pridruzujem se temi:) Moja beba ce bit kasnije proljetna, 25.4. je termin, danas smo 8+2 nakon IVF:) Trudnoca se vodi kao rizicna tako da sam u kontrolama na Sv Duhu, i gubim zifce do sljedeceg UZV za 2tj jer nemam bas nikakvih simptoma:) 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.