Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    16. Rujan 2020. 08:53

E, Emmie, za ogtt- ja idem sutra (znaci s 14 tjedana) ali mislim da se inace kod nas to kasnije radi. Moja dr ima obicaj slati jako rano.

• avama
    16. Rujan 2020. 09:38

Cure i mene glavobolja drzala cijelu noc, vjerojatno od zivciranja i razmisljanja sta ce biti sad s tim nuhalnim naborom. Dr me stvarno jako prestrasila i ne znam kako cu prezivit tih tjedan dana. 

Miki94
    16. Rujan 2020. 09:55

I ja sam ponekad znala dobiti glavobolju iznenada onako, popijem tabletu primirim se, i sutradan vec bude malo bolje. Normalno je to, malkice se strpite, popijte neki antibiotik koji smijete, i ja se uvijek malkice ohladim, po nekoliko puta se umijem hladnom vodom, jer kod mene obicno bol predje i na oci, tako da budem u haosu, ali srecom sutradan mi olaksa. Meni sada cesto opadne pritisak, sinoc tako, odjednom nekako postanem slaba i nemocna, nisam imala snage oprati dva tanjura poslije vecere i jos neke sitnice :S 
    .
    Avama, znam da ti je sada dr stvorila dodatni pritisak. Stvarno ih nekada ne razumijem, evo vidim po vama s foruma, ali i privatno, nekada pojedini doktori govore neke stvari u koje zaista nisu sigurni. Zeni od mog rodjaka je dr u ambulanti rekao da se mora ocistiti, kao beba nije okej, msm plod, tek u 6om tjednu je bila, i kaze rijesi to cim prije. Ona sva uznemirena, ne zna da li da vjeruje, i ode privatno mojoj doktorici, pregleda i utvrdi da je zapravo sve okej, i rodila je i zivu i zdravu bebicu Zamislite, kakva steta je mogla nastati, da ubijes dijete kojem fakticki nista nije falilo, da se citav zivot kajes..

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Emmie
    16. Rujan 2020. 10:18

Hvala ti BusyBee. Ja ću biti u 25-tom tjednu trudnoće u Novembru. Baš mi se čini kasno.
    Avama, nadam se da će sve biti u najboljem redu. Ja sam također radila pregled nuhalnilog nabora u 12 +3 tt. Možda je 10 tt prerano?

busybee
    16. Rujan 2020. 10:30

Sad sam citala da se uglavnom ide izmedju 24.i 28.tt. Tako da mi se cini to ok!

• Pau24
    16. Rujan 2020. 10:41

Cao curke😁 iman pitanje, ja sam sinoc osjetila jako probadanje sa desne strane stomaka malo me prepalo to jer je bilo dosta jako i onako pomalo bolno, dali jos koja od vas imala to mozda🤔😔

PinkFairydust
    16. Rujan 2020. 11:28

Pau24

Cao curke😁 iman pitanje, ja sam sinoc osjetila jako probadanje sa desne strane stomaka malo me prepalo to jer je bilo dosta jako i onako pomalo bolno, dali jos koja od vas imala to mozda🤔😔

Ako je bilo desno dolje... sa desne strane ti je crijevo zafrknuto i jos ima ko zalistak, odjednom jako probadanje koje samo po sebi brzo prode i nema drugih simptoma (temperatura, mucnina i povracanje, vag. krvarenje...) ti najcesce bude sadrzaj crijeva ili plin koji malo zaglavi na tom mjestu pa se crijevo rastegne pa to boli. Moze biti jako neugodno ali je bezopasno:)  

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• ElmaM
    16. Rujan 2020. 11:38

Curke da li je koja od vas imala upale mokracnog mjehura, kad sam radila nalaze pokazalo mi je povisene leukocite, i dosta bakterija(tako je pisalo u nalazu), doktor mi je dao antibiotike i neki prah sa brusnicom, ispila sam to medjutim i dalje imam bjelkasti iscjedak i svrbi me dolje(izvinite na opisu), a na pregled idem tek za 3 tjedna i moram ponoviti urinokulturu!! Jel to nesto opasno il se moze svesti pod normalno 🤔

• Pau24
    16. Rujan 2020. 11:46

PinkFairydust

Ako je bilo desno dolje… sa desne strane ti je crijevo zafrknuto i jos ima ko zalistak, odjednom jako probadanje koje samo po sebi brzo prode i nema drugih simptoma (temperatura, mucnina i povracanje, vag. krvarenje…) ti najcesce bude sadrzaj crijeva ili plin koji malo zaglavi na tom mjestu pa se crijevo rastegne pa to boli. Moze biti jako neugodno ali je bezopasno:)

Hvalaaa puno 😁
    ElmaM
    Ja sam imala veliku upalu bubrega prije 2 mjeseca i zavrsila u bolnici, al nakraju sve ispalo dobro, svakako si to kontrolirak, boli dok piskis? 

PinkFairydust
    16. Rujan 2020. 11:54

ElmaM

Curke da li je koja od vas imala upale mokracnog mjehura, kad sam radila nalaze pokazalo mi je povisene leukocite, i dosta bakterija(tako je pisalo u nalazu), doktor mi je dao antibiotike i neki prah sa brusnicom, ispila sam to medjutim i dalje imam bjelkasti iscjedak i svrbi me dolje(izvinite na opisu), a na pregled idem tek za 3 tjedna i moram ponoviti urinokulturu!! Jel to nesto opasno il se moze svesti pod normalno 🤔

bijelo uz svrbez mi zvoni na gljivice, upala mjehura obicno ide bez posebnog iscjetka i uz pecenje pri mokrenju. ponovi urinokulturu ali i zvrcni ginekologa da ti mozda da neke vaginalete

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI