Hey cure 😊
Sto se tice kave ☕ ja sam ju pila sve dok mi nisu pocele mucnine onda mi nije bas odgovarala, tako da sam sad nekako naviknula bez nje, jos ju nisam pocela piti 😊 mislim da ni necu, jer mi uopce ne trazi barem ne trenutno 😊 mislim da je generalno ok piti kavu ako se naravno ne pretjeruje s kolicinama 😏
Sto se tice seksa, isto kao sto je vecina cura napisala normalno prakticiram 😊 ali naravno treba provjeriti s gin ukoliko netko ima bilo kakve komplikacije.
Kako ste svi opcenito?
Ja sam imala jucer grceve i neka lagana probadanja u određenim dijelovima trbuha, tako da sam se vecinom odmarala, a i mislim da cu i danas tako 😊 i tako je danas lijena nedjelja 😁
Hey cure 😊
Sto se tice kave ☕ ja sam ju pila sve dok mi nisu pocele mucnine onda mi nije bas odgovarala, tako da sam sad nekako naviknula bez nje, jos ju nisam pocela piti 😊 mislim da ni necu, jer mi uopce ne trazi barem ne trenutno 😊 mislim da je generalno ok piti kavu ako se naravno ne pretjeruje s kolicinama 😏
Sto se tice seksa, isto kao sto je vecina cura napisala normalno prakticiram 😊 ali naravno treba provjeriti s gin ukoliko netko ima bilo kakve komplikacije.
Kako ste svi opcenito?
Ja sam imala jucer grceve i neka lagana probadanja u određenim dijelovima trbuha, tako da sam se vecinom odmarala, a i mislim da cu i danas tako 😊 i tako je danas lijena nedjelja 😁
Ja stalno imam ta probadanja u jajnicima, da me vec brine. Ono kao da.imam upalu ili tek trebam dobiti... malo desni pa lijevi....a nekada kada kihnem tako me strecne da se sva savijem...valjda je sve ok, sutra pregled ..
Hoce li neka ostavljati maticne celije?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ja i dragi bismo rado prakticirali, ali imamo zabranu zbog hematoma. Iskreno se nadam da ce nestati do 12. tjedna, želja nam je oboma 😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure mene glava rastura jedva gledam koliko me boli molim vas recite mi koju tabletu smijem popiti
Cure mene glava rastura jedva gledam koliko me boli molim vas recite mi koju tabletu smijem popiti
Meni su u ljekarni rekli da lupocet 500mg mogu piti za sve bolove.
Jesi imala sa Vulicem neki problem ili? Ako nije tajna. Samo da znam. 😅 meni je ovo prva trudnoca, tako da tek sam krenula, ali zasad sam stvarno zadovoljna. Prije toga sam samo bila na kontrolama redovnim, nista specijalno.
Ne ne. Nikakvih problema. Korektan dr
Jedino sta mi je u prosloj t sa 8tj ustanovio Hematom za kojeg je Mimica ustanovio da ipak nije Hematom
Ali to mu ne zamjeram bolje da je oprezan nego ležeran. Jedino sta nisam 4tj imala odnose s muzem zbog hematoma kojeg nije ni bilo 🤣
Strucan je i sve pet. Pratio me posebno jer je utvrdio da imam usku zdjelicu i u trudničku je zabilježio njima u rodilište da je to moguce za carski rez. Na kraju je bio prirodan porod koji je rezultirao slomljenom kljucnom kosti malca no sve zlo bilo u tome.
Razlog Zasto nisam kod njega ovaj put je sta je cesto odsutan zbog srčanih problema pa ga munja neki stari mumija + Mimica ima daleko bolji uzv.
Mozda vise i nije cesto na bo, tako da mozda ti onda bude cilo vrime. No sikiriki 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure baš mi fale Saramala i Malamarelica, bile smo skupa u najtežim brigama na početku i sad kad kreće polagano i lijepo mirno razdoblje vas nema, ako čitate javite nam se da znamo da ste dobro i da razmijenjujemo iskustva ???
Nemojte se više ljutiti. 🤗🤗🤗
Faliteeeee cureeee ❤❤❤❤❤
Bok ekipa,
evo i ja nova. Na današnji dan sam trudna 9tj.+4. Sretna sam jer je trudnoća dugo očekivana, te se nadam da budem ju uspješno i zdravo iznjela do kraja. Imam 37 godina. Ovo mi je prva trudnoća i ostvarena je IVF postupkom, iz drugog pokušaja. Već nakon prvog ultrazvuka u 6.tjednu, upućena sam odmah na mirovanje, budući da se plod ugnijezdio u desnom rogu maternice na samoj granici s jajovodom, tj. prijetila mi je vanmaternična trudnoća. Naručili su me odmah na ponovni uvz za 7.dana u 7.tjednu, gdje se trebalo vidjeti u kojem smjeru će trudnoća rasti - ako će se širiti prema jajovodu, biti će vanmaternična, a ako će se širiti prema centru maternice biti će sve 5. Na sreću krenulo je u dobrom smjeru. Ipak trebam mirovati i čvati se i dalje, a na preglede ću svaka 2 tjedna za sad. Jučer sam imala ponovno uvz. Beba je 2.6 cm, srce kuca, čak se i micala, što je super i dr. je zadovoljan - odmah mi je lakše. Za nešto manje od 2 tjedna ponovno naručena na pregled kada ću i raditi Harmony test.
Svima želim svu sreću i svako dobro na ovom putu slatkog iščekivanja ❤️🙂
Meni je prema desnom rogu. Narucio me tek za 4 tjedna nada se svemu pozitivnom... Ne znam sta rec na ovo...
E i sto se tice odnosa, meni je dokt. rekao da moze ali da ne preporuca ejakulaciju u rodnicu, jer omeksava grlo maternice i moze se rano prosiriti, a u ranoj trudnoci dovesti do "propadanja" ploda (sta god to znacilo). 🤷♀️ Evo mi se drzimo toga, posto ja svom gin sve vjerujem slijepo. 😅
Ajme meni😳 Ja i dragi bas danas ujutro imali odnos, do sad svaki put uz zastitu jet koristim vaginalete, jutros bez zastite. Sad me strah, kad citam ovo u vezi "propadanja ploda", joj daj Boze da bude sve u redu, nece mi vise prismrdit do kraja trudnoce 😤😱☝️✌
E i sto se tice odnosa, meni je dokt. rekao da moze ali da ne preporuca ejakulaciju u rodnicu, jer omeksava grlo maternice i moze se rano prosiriti, a u ranoj trudnoci dovesti do "propadanja" ploda (sta god to znacilo). 🤷♀️ Evo mi se drzimo toga, posto ja svom gin sve vjerujem slijepo. 😅
Ajme meni😳 Ja i dragi bas danas ujutro imali odnos, do sad svaki put uz zastitu jet koristim vaginalete, jutros bez zastite. Sad me strah, kad citam ovo u vezi "propadanja ploda", joj daj Boze da bude sve u redu, nece mi vise prismrdit do kraja trudnoce 😤😱☝️✌
Pa ja ih imam često i nikad sa zaštitom, on svaki put u mene ejakulira 🤷🏽♀️ Nisam nikad čula da se nesmije
Sortiraj odgovore
Najstariji