Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Rujan 2020. 08:35

Jutro svima  
    Žao mi je za mučnine, hvala Bogu mene su zaobišle u svim trudnoćama. Mene prošli oni bolovi u trbuhu, ali zato imam pritisak kad sam dugo na nogama. 
    Kako se vi osjećate?
    Svima želim predivan dan 

• ružica
    05. Rujan 2020. 09:00

Bebolinka,
    Jesi li imala kakvo krvarenje ili je hematom
    nestao spontano od sebe?
    Meni nisu našli hematom i ne znaju odakle krvarenje.
    Drago mi je da si sad dobro.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

SAYURI
    05. Rujan 2020. 09:05

ružica

Cure koje pijete duphaston i utrogestan, jeli vi i strogo mirujete? Meni su nakon krvarenja pred par dana propisali oboje, također mirovanje, ali mora li to mirovanje trajate do kraja trudnoce? Ja neznam kako bi to izdrzala. Da me krivo ne shvatite, dobro se osjecam, želim, željela bih raditi a ja moram ležati.
    Imate li kakva saznanja koliko ležanje traje otprilike akonje krvarenje bilo doslovno 1 dan.
    Inače sam jako aktivna, žvim ato na sat i ovo mi je jako teško palo.

Jutro Ruzice..
    Ja sam pila u prvoj trudnoci zbog malog krvarenja i mirovala sam, medjutim ne do kraja, samo do 10 sedmice, s tim da mi je doza postepeno smanjivana jer nema svrhe kada posteljica pocne da luci dovoljno hormona..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

ruza11
    05. Rujan 2020. 10:07

ružica

Bebolinka,
    nestao spontano od sebe?

Heej ja nisam imala bas krvarenjee..ali sam iamla smjedi iscjedak tj danaa ali jako malo dobila sam duphaston i isto nemam hematom ( barem ga nije vidila ) ali meni duphaston nije stvarno nikakve mucninee ja sam ga prestala piti prije 3 dana 😁 i da nisam imala strogo mirovanje nego mi je rekla samo da malo usporim 

bebolinka
    05. Rujan 2020. 10:15

ružica

Bebolinka,
    nestao spontano od sebe?

Nisam krvarila i hematom je nestao skroz 😊

bebolinka
    05. Rujan 2020. 10:55

Cure jel imate problema sa probavom? 
    Ja dobila hemeroid 😔 užas i još uz to me već mjesec dana jako boli trtica svaki dan 

05. Rujan 2020. 12:12

bebolinka

Cure jel imate problema sa probavom?
    Ja dobila hemeroid 😔 užas i još uz to me već mjesec dana jako boli trtica svaki dan

Meni magnezij pomaže, to sam skužila u prošloj trudnoći. 

SAYURI
    05. Rujan 2020. 12:17

Ja pijem probiotik koji dodje uz vitamine za trudnice tako da nemam problem sa probavom..

Cure, jel ok da probadaju jajnici kao da cu dobiti mengu? Toliko me zigne desni jajnik da osjetim bol sve do kraja desne noge :(

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Ines
    05. Rujan 2020. 12:52

Pozdrav curke kako ste mi danas? Malo kasnim ali u svakom slucaju evo da prokomentiram par stvari. Netko je pitao za kombinirani probir, meni je moja gin preporucila jer kao njezin posao je da ponudi i objasni svima, pa tko hoce moze tko nece ne mora. U mom slucaju posto spadam u onu mladu kategoriju (25god) i bez povijesti tezih bolesti hvala Bogu, da po njezinom nema potrebe, pa iz tog razloga nismo ni isli na nikakve te testove. Tako da eto. 
    Nove cure cestitke i dobro nam dosle i ostale s nama do samog kraja uz sto mirniju i zdravu trudnocu 🤗👍
    Kontesa1 - bez brige draga vidjet ce se srceko, ja sam isla na prvi pregled sa 7+4 i vidjelo se bas lijepo 
    Miki94 - eto vidis da sve nosi svoje, ko sto sam i nedavno pisala za curke koje spavaju na trbuhu da se boje jer ne znaju kako ce se navici na spavanje na boku, ali tijelo kada vise ne moze u tom polozaju samo se navikne na novi. Eto vidis tako si i ti kao i ja vise na ledima bas tesko, tu i tamo se izvrnem da si poravnam kicmu ali isto ne mogu dugo, bokovi i jedan i drugi su mi omiljene poze za spavanje i to sad kako je krenulo ono lijepo mirno razdoblje spavam po citavu noc, max 2 puta ako se dizem na wc..spavam ko top. 

Nea 💗

Fancy
    05. Rujan 2020. 13:49

Kad ste kod spavanja na stomaku, koliko je vama porastao trbuh, da li se vec vidi i u kojoj sedmici se poceo vidjeti. 
    Ja sam evo 13+3 danas pa samo izgledam ko da sam se fino najela 🤔 a inace sam sitne gradje, 1.62 i 56 kg.
    Kad lezim na ledjima i stavim ruku na stomak osjetim malo i tvrdo zaobljenje u donjem dijelu trbuha, ispod pupka i to je sve.

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI