Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    31. Siječanj 2021. 06:55

Nisam napisala da ja dajem to u obliku čepića, a ima i sirup kako kaze emEn. No moj ne želi progutati sirup pa moramo ovako. 

• MissGraz
    31. Siječanj 2021. 07:04

Jutro cure! .
    .
    AnaAn ajde drago mi je da si odspavala nesto. 
    Zao mi je reci zbog tebe, ali ja sam spavala k'o beba. 🤭 sinoc nakon ctg-a se otusirala, presvukla, upalila muziku na tv-u (daaa, imam tv), a u Splitu juzina ono vani se cuje vjetar, hukanje, a mene inace to umiruje... i bas sam ono zatvorila oci i zamislila da sam negdje drugdje. Inace kako je padala noc, isla sam prema krizi, ono pocele me hvatati svakakve misli i muka nekakva od same pomisli da sam u bolnici ... ali onda sam se skulirala i stvorila si ambijent. Zato sad razmisljam bilo bi dobro da sam sama, a i ne bi. Preko dana mi je dosadno, navecer lijepo u samoci. 🙃 
    Sestra nas probudila oko 6, valjda rutinski svakome poslusaju otkucaje srca prije nego predaju smjenu, pa sad vise ne mogu zaspati. Uglavnom, okej su mi sestre zasada, pristojne, ljubazne... 
     .
    Hvala svima cure na lijepim zeljama za nas bolnicke! 😘😘😘 
    .
    Ugodnu vam i mirnu nedjelju zelim. 💜

31. Siječanj 2021. 07:57

Jutroo cure
    Tea meni ta tekucina nije bila strasna za popiti,nego kasnije dok sjednes i kad ti sjedne na prazan zeludac tolko secera.. samo me znoj oblio i zeludac se dize😅
    Jagodice bas su oni nekad ko trudnice,zaborave da nema dizanja teskog kod nas 🤷🏼‍♀️
    .
    Ma cure, pa bas sam pricala s muzem..nasi psi su u kuci i normalno da cemo ih privikavat na bebu,a ne se jednog rjesit ili ih baciti van iz kuce,pa srce bi im se slomilo..
    Ne znam kaj je s ljudima.......
    .
    NevaEva ne guglaj u sitne sate😖🤯 ja se nekak nadam da ce to sve proci dok nase bebe budu svjesne svega.. ali citas i ne vjerujes kaj se sve dogada, ljudi pucaju po savovima.
    .
    Sva sreca pa je mobitel na muzevoj strani na punjacu pa ja samo glumim sovu dok ne zaspem opet😅
    .
    Ugodnu nedjelju vam zelim, uzivajte danas🥰 kod nas je pao snijeeg😍😍 psi su u pripravnom stavu pred vratima da idu van na igru🤣 a mi se ne mozemo natjerat iz toplog kreveta🙈

31. Siječanj 2021. 07:58

AnaAn drago mi je da si bar malo spavalaa💞 i MissGraz drago mi je da si spavala ko beba, treba se odmorit💕 sve bude dobro!❣️

• ružica
    31. Siječanj 2021. 08:45

Neva Eva meni su u 30 tjednu krenuli ti bolovi, bila sam i hospitalizirana radi njih. Nema brige ako prestaju. Ako su stalni oprez.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Jagodica125
    31. Siječanj 2021. 08:51

Dobar jutar, curke i bebice! Kod mene isto lagano paducka snijeg ❄☃️🤗 spavanje nocas - ni vrit ni mimo🤣 2 pis pauze, u 05h papanje banane jer sam bila gladna ko' pas. Pa rostiljanje. Jucer mi je ova aplikacija na kojoj pratim svoju trudnocu napisala da los san u trudnoci priprema mamu za vrijeme nakon poroda, sta ti je majka priroda🥰
    .
    Curke u bolnicama - ostanite i dalje tako hrabre i pozitivne (ne na koronu), veceri su uvijek najgore, ali sve nas tjesi kad znamo zbog koga to prolazimo❤
    .
    Hrkanje - netko je napisao da hrce, pa tako i ja upozoravam bilo koju od vas sretnica koja bi mogla zavrsit samnom u sobi da hrcem 🤣🤷‍♀️
    .
    NevaEva - i ja sam imala nocas takve pred-menstrualne bolove dolje 😑 isto jedvsa cekam da odem na pregled prekosutra, 02.02. u 17h i molim da bude sve u najboljem redu 🙏
    .
    Lijepu nedjelju vam zelimo 🤗🥰

Jagodica125
    31. Siječanj 2021. 08:55

E da, znaci odmah nakon sto se probudim se lagano rastegnem u krevetu i osijetim udrace i trbuh se mice, okej, sjednem i upalik aplikaciju za brojanje pokreta - nista 🤣 mir, tisina 😅 kako me bebica sa vec zeza🥰🤗
    .
    Ja sanjala nocas 2 sna - u prvome da nosim decka, a u drugome mi je netko u snu rekao "cura je"1🤣🤷‍♀️

31. Siječanj 2021. 09:08

Ma Jagodice ja jedva cekam da ides na pregled i da nam kazes da je Fran, stalno me prati takav osjecaj da je kkf tebe deckic🥰 bas me zanima❤️
    .
    Kad ste pocele vidjeti pokrete preko trbuha? Ja mislim fs vidim lagano da se pomice,ali dok upalim kameru gotovo🤣 

31. Siječanj 2021. 09:09

Lussi

Ma Jagodice ja jedva cekam da ides na pregled i da nam kazes da je Fran, stalno me prati takav osjecaj da je kkf tebe deckic🥰 bas me zanima❤️
    .
    Kad ste pocele vidjeti pokrete preko trbuha? Ja mislim fs vidim lagano da se pomice,ali dok upalim kameru gotovo🤣

Kod tebe* mozak i tipkovnica su na pasi danas..
    .
    Mislim da vidim*

• thera
    31. Siječanj 2021. 09:09

Jutro svima,pozdrav iz medimurja🤗 Ja sam otišla malo do svojih na vikend dok jos mogu. Nocas nisam spavala skoro nista ali nisam htjela paliti mobitel jer cu kao zaspati. Zgaravica,trnci u nogama,pa ukocene ruke. Trbuh tezak,nikako se namjestiti. Pa mi vruce,pa se namjestim pa na wc. Ne pase mi jastuk,ne pase mi madrac. Koliko volim doc tu toliko jedva cekam da se vratim u zg i naspavam malo😂 Svima zelim lijep dan,bez bolova,bez smedarenja,bez nervoze i brige. Uzivajte u snijegu i mazite svoje busice🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.