Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    30. Siječanj 2021. 21:56

NevaEva

anaAn

Bebanomojehttps://ibb.co/TvWd7PV
    Slika najboljeg televizora u sobi
    Wc je udri me letvom i to dva puta
    Hrana je meni zucna, tako da nisam zadovoljna.
    Soba moja je uzasna, ali da imam bolje cimerice mislim da se ne bi bazirala na sobu

Znaci 5 zvjezdica a i neki ljubic se gleda.. A dobro, jedina zvjezdica koja ti treba je tvoja u trbuhu, ostalo je nebitno. Budes ti to izdrzala 😘 Mi cemo te oraspolozit 🤗

Evo kako NevaEva odmah okrene na dobro 😆
    Držim fige da u pon kazu da možeš doma 🤗

mom_of_4
    30. Siječanj 2021. 22:09

https://ibb.co/bJtvRkL
    Jos
    Samo vcrs obecavam da nebi i mene svrbilo kukavnu koliko zderen 😔

Petra982
    30. Siječanj 2021. 22:17

Thnx EmEn!
    Hahahaha mom, samo se ti pogosti. 

mom_of_4
    30. Siječanj 2021. 22:22

Petra sramota me i gadim se sama sebi kad se ovako pocastim,dodem na forum citam sta sve zene paze i prolaze a ja ko guda bez mozga....Puj ..
    Koliko sam puta rekla od sutra dijeta?? Vjerovatno koliko mi je trudnoca do sad trajala ..amo od sutra ponovo pokusat🥺 inace ce vaga u dr rec molimo stanite jedan po jedan kad se ja popnem hahahah

Jagodica125
    30. Siječanj 2021. 22:29

Petra - frotirne navlake za onu podlogu za presvlacenje sam vidjela u Magic Babyju ja mislim 🤔
    .
    Testiranje na Covid - e to se i ja pitam, okej ako moram doci taj i taj dan u bolnicu na lijecenjen ili planirani carski whatever, budem napravila test prije i okej. Ali sto ako iznenada ono porod krene, vodenjak pukne a nigdje testa niđđđeeee🤣
    .
    Lussi - bome si strpljiva, sad znas za sjedeci put - TEBI i curki je mjesto na kutnoj, gosti nek sjede ne znam, na podu u turskom sjedu😅 salim se, a ovo za decka i daj drzi kantu s drvima, ja mislim da i njih pukne trudnicki mozak i zaborave na tren da smo trudne. Tak i moj meni hoce dodat veliku kosaru s opranik vesom, ja gledam onak 🙄 pa skuzi sam 🤣
    .
    anaAn - e kako me tvoja slika tv-a nasmijala ma zato obozavam ovaj nas forum 🤣❤
    .
    Evo dragi dosao doma, bebica stvara valove na trbuhu, imam osijecaj da je mrvicu ispod koze 🥰 sutra imamo u planu chillanje - idemo k roditeljima od dragog, sto za mene opet znaci izlezavanje samo na tuđem kaucu🤣🤷‍♀️
    .
    Cure u bolnicama drzte se, mislimo na vas, zelim nama i nasim bebicama miru i laku noc😴👼

mom_of_4
    30. Siječanj 2021. 22:45

Ja se ušuljala u krevet ,znate sta volim pogledat iskreno?! One Born every minute... prije gledala na TLC programu a sad na mobu ajmeee predivno mi je to ....jeste gledale kad?

Ines
    30. Siječanj 2021. 23:00

MareiKate hahhah show 😅🤣 a sto se gaca tice ja ti nosim samo slip bokserice iz Kika i super su mi. 
    MissGraz znaci ipak je kolestaza 🤔 ajde neka su bar rijesili sto je, pa sad mogu regulirat terapiju. Drzim 🤞 da te nece drzati dugo, da nalazi budu svi okej i da ides kuci 🥰
    Farbanje -ja sam se farbala cijelu trudnocu skroz normalno svaka 2mj. Iskreno po meni su stetnije cigare recimo one koje puse ko recimo kuma moja koja je citavu trudnocu pusila po kutiju dnevno, nego moje farbanje koje mi stoji na glavi 40min jednom u 2mj tak da ne smatram farbanje nista lose i sto moze nastetit vise od nekih drugih stvari. A sto se frizure tice ja svoju nedam sisat nema sanse, to ni pod razno. Nikada ju nisam dala sisati vise od 5,6 cm..sad uvijek samo postucamo vrhove i to je to, hvala Bogu imam zdravu kosu i pustam ju i dalje. Moja kosa je moj zastitni znak ajmo tako reci 🤗🥰
    I ne vidim se sa kratkom kosom nikako 🤷‍♀️
    AnaAn ova za liskusa i farbanje 🙄🤦‍♀️ koji k hahha cini mi se da ona nije bas 🤣
    Erzui snjegovic je top 😊👍 
    Kikiriki ja ga isto jedem skroz normalno, niti sam uopce obracala paznju na alergene 🤷‍♀️ 
    Bebanomoje svasta, a valjda oni znaju sta rade. U svakom slucaju nadam se da ce ti se kontrakcije smanjiti i da neces imati dalje tolikih problema s njima 🤞 apsolutno se slazem, ako nisi siguran uvijek je bolje otici na hitnu da oni ustanove sto je, nego razmisljati dal nesto moze biti ili ne.

Nea 💗

Ines
    30. Siječanj 2021. 23:02

mom_of_4

Ja se ušuljala u krevet ,znate sta volim pogledat iskreno?! One Born every minute… prije gledala na TLC programu a sad na mobu ajmeee predivno mi je to ….jeste gledale kad?

Jaoo dok je bilo na MTV-u gledala sam stalno, onda sam jedno vrijeme i zaboravila na to, al sam se sjetila nedavno pa sam gledala na youtubeu..super mi je da 👍

Nea 💗

Ninnach
    30. Siječanj 2021. 23:04

Petra982

Curke koje ste bile po dućanima, ima li gdje frotirnih navlaka za prematalicu? Pepco, Kik?

Ja sam kupila u baby centru, ni malo jeftino.. 180kn..omo...kaaj?? Al uzela jer nisam drugdje našla. Eventualno Bubamara možda ima, to ne znam ono sto posto. Ali ko suho zlato da sam kupila... 

Lavica13
    30. Siječanj 2021. 23:17

Petra, ja sam kupila u Kiku. Ne sjećam se koliko sam dala za nju - mislim najviše 35 kn

Laku noć cure! 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.