Jedem neku Dorinu "Banana Buttons", s punjenjem nutra kao od cokoladnih bananica.
Prefina mi je 🤦♂️🥴
Uopce me strah tog ogtt-a 😂
You go girl! Kad ideš na ogtt?
Sad ce mi dati ja mislim uputnicu u utorak.
Mojoj se ne zuri za taj ogtt, veli da imam vremena do 28 tj otici, da je kilaza i sve ok.
Da zna ona da sam ja 🐷 pojela 2 punjene paprike i pola Dorine 🤦♂️, strah me i vage i ogtt-a i opcenito tog pregleda u utorak 😂
Lussi znam kako ti je, i meni svi idu na zivce, nama dođu samo kumovi povremeno i to ja lezim na kutnoj oni svi oko mene na razmaku, nista ne dvorim i ne nosim, ili muz to napravi ili ce si sami uzet. Vazna je beba! I nek ti ne bude bed dr put reci gostima da te boli i nek odu da moras odmarati, ako su zaboravili da si trudna! Grozno kako ljudi sami ne mogu shvatiti.
Samo ti kazi, tko je normalan nista nece zamjeriti, a i da hoce... ja nemam dlake na jeziku po tom pitanju.
.
Cure, glupo pitanje mozda, jel moguce nagnjeciti bebu u trbuhu ili ju jako pritisnuti, tj. nedaj Boze napraviti joj nesto? 😳 Ja sam se prije smjestila u neki cudni polusjedeci polozaj i nesto me presjeklo jako s lijeve bocne strane trbuha tako da mi se zavrtilo, a tu me i ona u tom trenu s rukicom il nogicom gurala, ne znam sta je bilo, pa nisam ju valjda nekako stisnula 😔.
Panike jedne prvorotke.
Danice draga, javi se.
Kako si?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ja nemam kucnog ljubimca al si ne mogu zamislit razlog zbog kojeg bi netko dao svog ako ima.. dolazak bebe nikako nije razlog. Ah.. ljudi..
.
Lonmi bebu mozes ozlijediti bas jakim udarcem tipa u prometnoj, ne ovak za bezveze. Ja sam udarila trbuh u prometnoj, ne jako, apsolutno nista nije bilo ni bebi ni meni nit se ista vidjelo na trbuhu. Mozda se tvoj misic neki stegnuo pa je osjetila ali nist joj nije sigurno. Ne brini, opusti se, tvoja mala je super :)
Ja nemam kucnog ljubimca al si ne mogu zamislit razlog zbog kojeg bi netko dao svog ako ima.. dolazak bebe nikako nije razlog. Ah.. ljudi..
.
Lonmi bebu mozes ozlijediti bas jakim udarcem tipa u prometnoj, ne ovak za bezveze. Ja sam udarila trbuh u prometnoj, ne jako, apsolutno nista nije bilo ni bebi ni meni nit se ista vidjelo na trbuhu. Mozda se tvoj misic neki stegnuo pa je osjetila ali nist joj nije sigurno. Ne brini, opusti se, tvoja mala je super :)
Vjerojatno, nisam ni magnezij popila danas, a misici su mi koma vise od lezanja.
.
Tak ti i nas ispituju, a gdje ce sad biti pas? A di bi trebao biti..... poludim od tih ljudskih gluposti.
.
Vjerojatno, nisam ni magnezij popila danas, a misici su mi koma vise od lezanja.
.
Tak ti i nas ispituju, a gdje ce sad biti pas? A di bi trebao biti….. poludim od tih ljudskih gluposti.
I nas pitaju za macka isto. Sta ako on ogrebe bebu, nije higijenski itd, sta kad mali prohoda ako ode do macjeg wca...naravno da ce bit privikavanja djeteta na macka (da ga ne maltretira, nateze itd), sto se tice wca, pa pazit cu na dijete di je i sta radi, boze svasta. Al to je nas ljubimac, i nedamo ga nikome.
Meni je iduci tjedan ogtt i zadnjih par dana me bas lovi zelja za slatkim, prije sam vise za slano bila...mene vise strah te tekucine nego igle i nalaza 🤦🤷
EmEn, ima nekih sniženja u Bebi ili redovna cijena? Ja sam tako htjela ona gangster odjelca i sad me baš ljuti jer su prevelika, a ne želim vraćat jer me čisto strah kad bi došlo novo. A opet, od starijeg sina toliko tutica nošenih jednom pa se zdrav razum pita, čemu trošak?!?
Samo da ti odgovorim pa idem čitat dalje imam zaostataka od danas 🤣🤗 vikend akcija ti je znači do sutra -30%
.
.
Tak ti i nas ispituju, a gdje ce sad biti pas? A di bi trebao biti….. poludim od tih ljudskih gluposti.
I nas pitaju za macka isto. Sta ako on ogrebe bebu, nije higijenski itd, sta kad mali prohoda ako ode do macjeg wca…naravno da ce bit privikavanja djeteta na macka (da ga ne maltretira, nateze itd), sto se tice wca, pa pazit cu na dijete di je i sta radi, boze svasta. Al to je nas ljubimac, i nedamo ga nikome.
Meni je iduci tjedan ogtt i zadnjih par dana me bas lovi zelja za slatkim, prije sam vise za slano bila…mene vise strah te tekucine nego igle i nalaza 🤦🤷
I da ti se desi da u jednom trenu dirne macji wc nece nista biti.
Mi na selu smo bili cijeli dan s mackima, kokosima, patkama, malim svinjicama itd. ja sam pilice i patkice mazila cijele dane, znas da sam sigurno i ruke u usta u kojem trenu stavila, nisu nas gledali cijelo vrijeme i eto me zive i zdrave.
Naravno da necemo dati da to rade, ali nisu u nekoj opasnosti 😊
Psa cemo isto privikavati, objasniti da ne smije dirati, nece nikad biti bez nadzora.
Nece spavati zajedno i jesti kao neki na YouTube 😂😂😂, ali bit ce u dodiru i bit ce sve super.
Kao i vama s macom 😊
Cure koje ste u bolnici, drzite se. Netko je pitao za test, ja kada sam išla na hitnu, nakon što su me pregledali i odlučili zadržati testirala me sestra odmah. Masku u sobi nisam nosila, a nije niti sestra.
Ovo za farbanje u sobi, ne vjerujem, fakat svakakvih nas ima 🙄 to me sjetilo na situaciju jedne godine kad sam radila sezonu. Trebala doći nova curka raditi, i mi se vraćamo u stan gdje smo svi bili smješteni, a ona usred kuhinje u gaćama brije noge 🥴 da nije to ista zenska 🤣🤣
Btw onaj čaj od brusnice iz dma je fuuuj, kak to hendlate, otkrijte mi tajnu
Bebanamoje, nisam uspjela popratiti, išla si na hitnu? Iz kojeg razloga? Što su rekli doktori?
Zbog bolova u ledjima, tvrdog trbuha i menstrualnih bolova u kombinaciji u trajanju od 24 sata. Sve ok po njima, zatvorena sam, ne prijeti prijevremeni porod, našli neke bakterije u urinu pa da napravim opet urinokulturu, mirovanje i magnezij.
Sortiraj odgovore
Najstariji