Lonmi nemam pojma jel mogu bebe imat alerg.realcije vec u trbuhu 🤷♀️
AnaAn nek ti muz donese nesto.. koliko ja znam, to dopustaju, samo ne smije on uci u bolnicu..
Bebanomojehttps://ibb.co/TvWd7PV
Slika najboljeg televizora u sobi
Wc je udri me letvom i to dva puta
Hrana je meni zucna, tako da nisam zadovoljna.
Soba moja je uzasna, ali da imam bolje cimerice mislim da se ne bi bazirala na sobu
Znaci 5 zvjezdica a i neki ljubic se gleda.. A dobro, jedina zvjezdica koja ti treba je tvoja u trbuhu, ostalo je nebitno. Budes ti to izdrzala 😘 Mi cemo te oraspolozit 🤗
Lavice, naravno, obavezno ću pitati pa ti javim. Jedanput sam ga već i pitala pa mi je rekao da si dam mira i da se ne opterećujem jer je trudnoća sasvim uredna. Ali ja ću ga opet gnjaviti s tim da budem sigurna. 😊
Lonmi, čim saznam, javit ću ti, bez brige. 👍 Što se tiče kikirikija i ostalih alergena, također sam čula da ih je poželjno jesti u trudnoći upravo zbog toga jer je onda manja mogućnost da dijete razvije alergiju. Ako sam dobro zapamtila, to je i patronažna s tečaja neki dan baš spomenula.
MissGraz, žao mi je da je ipak kolestaza, ali je dobro da su te onda ostavili da se vidi kako dalje. Nadam se da će te ipak pustiti doma. 😊🙏
Držite se cure koje ste u bolnici, u mislima ste nam. ❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
MissGraz, nije bilo testiranja nikakvog. Također, moram ti reći da ceš teško ostati duže sama u sobi, ja sam bila jednu noć sama i to je bilo čudo. Jesi li imala ručak, hrana je ok, ne treba imati prevelika ocekivanja, ali je sasvim ok. Što god još da trebaš samo pitaj, ako želiš možes i broj moba ostaviti ak ti je lakše.
Cure u bolnicama, AnaAni MissGraz svaki dan obitelj može donijeti što God treba u bolnicu, a vi šaljete ono što treba odnijeti kući…
Pa cak se ne bi bunila ni da mi dovedu nekog, samo da manje razmisljam u samoci... dobro se i zabaviti hrkanjem, farbanjem... 🤭😁
Da, evo hrana je okej, upravo je bila vecera. Nije wow, ali nije ni lose. Znam da nam mogu ostavit, ali evo nisam znala da i ja mogu poslati sto mi ne treba, super!! Barem mogu poslati ves i rucnike i tako nesto za pranje ako bude. Mada se idalje nadam da cu brzo izaci, pa da nece ni trebati. Hvala!! 👌 😘
.
E da, obavezno japanke cure. Evo recimo soba je ovdje stvarno cista, nema sta, stvarno mirise sve i cisto je... ali nekako tus kabinu kad pogledam, pomisao da ugazim bosa mi i nije neka zbog pomisli kolikoooo je tu ljudi proslo... a inace stvarno nisam gadljiv tip. Wc papira i svega u sobi imam, zasada. To je okej. 👌 e da... trebala sam poslusat samo AnaAn kad je nedavno pisala pa ponijeti fen za kosu, ali dobro frisko sam "oprana", hahah, a muz ce mi donit naknadno.
Cure koje ste u bolnici,drzite se, mislimo na vas💗
Dnevna doza jadikovki kod mene danas🤣
Od jucer kak sam hodala dosta i sjedila, sva sam strgana.. jucer popodne sam prelezala😖 danas sam napravila tortu i navigirala muza kaj da pospremi, ali bas mi je bilo tesko.. dok sam jela se gospodica valjda namjestala i tako me lupila da sam se ustala.. a opet osjetim da dok sam dugo na nogama da me bolucka lagano.. bas mi je dolje sve neudobno🙈 kak je netko napisao, odem piskit,ostavim kap-dvije, dignem se i mislim da moram opet,al ne ide..
Bas cu pitat doktoricu za to,jel to sve zato kaj je nisko ili kaj
Nekad imam osjecaj da ju osjecam skroz dolje u pipici🤭 pa covjeceee🥺🙄
A s druge strane vidim da gospodinu nije drago kaj sve mora sam, nije mu jasno moje mirovanje.. jucer on meni da kantu s drvima i kaze drzi to, reko drzi si sam, budi sretan da nisam na strogom mirovanju, skuham ti i idem s tobom do ducana kad treba..
Al si mislim da cemo i to srezat,zavisi kaj ce doktorica 9.2 reci kakva je situacija.. ako kaze i dalje mirovanje.. e lijepi moj,znas di je ducan🤷🏼♀️
Jagodice kak si uspijes jastuk medu noge i ispod trbuha staviti? Ja nikaako to ne mogu, imam osjecaj da mi je prevelik jastuk za ispod trbuha tj predebel za ispod😅
.
Jesam ja to dobro cula da se zena farbala u sobi u bolnici hahahah znaci kaaaj🤣😅
.
Inace,kaj se farbanja tice, sa strucne strane mogu reci da se smije, ne prvih dva tri mj, iako se i tad pramenovi mogu jer ne idu ko boja.. ja osobno,iako sam frizer, bila sam na pramenovima u listopadu i pofarbala se bojom bez Amonijaka krajem prosinca.. i iskreno sad me ne vuce farbanje uopce,mislim si kak je-tak je.. nek kosa raste..
.
Ertzui finooo🤤🤤 a snjegovic je bas simpa!
.
I sad da se jos malo pozalim, bili gosti,dosli na rodendan.. ruzno za reci ali jedva sam cekala da odu.. svi se lijepo smjestili po kutnoj i chillaju,a ja bogec na stolici sjedim i mislim si odiiite doma,ocu na kutnu na mekaano,da mogu bar u polulezecem bit, sve me pika dok sjedim, stavila sam si jastuk ali daabe, bas mi je bilo tesko..
Pa rezi tortu, ti si domacica.. nisam ju stigla fotkat jer sam napravila manju i sve se pojelo (ajde bar su ju nahvalili)..
Otisli svi prije pola sata a ja odma na kutnu na bok legla.. blazeni mir..
I pazite vi pitanje svekra i svekrve, da jel se mi mislimo rjesit sad jednog psa dok djete dode??
Kad smo oboje u glas rekli NE, samo su gledali u nas..
Zivcana sam,bolje da odem spavat sad.. i jos me sve boli🙄
Curke koje ste bile po dućanima, ima li gdje frotirnih navlaka za prematalicu? Pepco, Kik?
Jedem neku Dorinu "Banana Buttons", s punjenjem nutra kao od cokoladnih bananica.
Prefina mi je 🤦♂️🥴
Uopce me strah tog ogtt-a 😂
Lussi, ma ne sekiraj se, takav je jednostavno dan. Sad se lijepo odmori, stavi mozak na pašu i ne misli više na ništa osim na sebe i bebicu svoju. 😊❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Jedem neku Dorinu "Banana Buttons", s punjenjem nutra kao od cokoladnih bananica.
Prefina mi je 🤦♂️🥴
Uopce me strah tog ogtt-a 😂
You go girl! Kad ideš na ogtt?
Sortiraj odgovore
Najstariji