Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    29. Siječanj 2021. 22:18

Preeeeslatko EmEn! 
    I ja pikiram sutra do Towera, al muža još nisam obavijestila da mora ići 😂

Lonmi
    29. Siječanj 2021. 22:37

I moje cice su stalno na slobodi 😂. Nadam se da se nece objesiti do pupka 🤦‍♂️😂

Sunflower! 🌻
    29. Siječanj 2021. 22:58

Bok curke!
    Kratko cu vas pozdraviti prije tusiranja i kreveta, nadam se da ce nesanica biti malo blaza danas jer sam vec kronicno umorna, inace me muci vec dvije noci a preko dana ne stignem ni malo odspavati 🙄
    Slike su vam super 😍😍
    Sutra muzu i meni peta godisnjica braka, danas sam nam i tortu pripremila pa vam slikam sutra za inspiraciju 🤣🤣

Ines
    29. Siječanj 2021. 23:00

EmEn kompletic je presladak 🥰🥰🥰
    NevaEva jooj al ti bar imas sise pa da to lijepo i stoji, ja sam ko i jos netko nezz ko je rekao moje su ko klikeri hahha 🙈 iskreno se nadam da ce mi se popunit malo, da bar nesto imam za pokazat 🤣 
    Ruzica, Danica cure moje ja se vama divim sto se toliko jake i sto sve izdrzavate 👏 sve za vase bebice ❤ bit ce one dobro i ja sam s vama u molitvama da sve bude okej 🙏🥰 drzite se 

Nea 💗

29. Siječanj 2021. 23:11

Ma nemam ni ja, kaze ova na tecaju jucer da se u bolnici moras na bok slozit i dojit, da se to forsira. Ja se pitam hoce li to ic ovak cisto matematicki 😂😂

Lunica
    30. Siječanj 2021. 00:06

Vecer cure..lijepe fotkice...Ines tebi samo ko loptica naprijed..divota..kad rodis to ce sve nestati..
    ajme ja ne mogu nikako s vama hvatati spiku i ritam na forumu...da je prva trudnoca ili mozda druga vjvr bi...al pored njih petero doma nema sanse...samo ovako skicnem da vidim kako ste...mateja sretna vam godisnjiica🍾🍾 nama bila prije par dana..13ta❤️

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

mom_of_4
    30. Siječanj 2021. 00:09

Emmie ponosim se tobom ,tvoja žrtva se isplatila ,gladovanje,promjena prehrane..sve si dovela u red moj naklon..pokusat cu se ugledat na tebe Bravoo ☺️

mom_of_4
    30. Siječanj 2021. 00:09

Emmie ponosim se tobom ,tvoja žrtva se isplatila ,gladovanje,promjena prehrane..sve si dovela u red moj naklon..pokusat cu se ugledat na tebe Bravoo ☺️

Emmie
    30. Siječanj 2021. 00:40

Mom_of_4 divna si! Ma i ti si taj strah od mjerenja tlaka skroz pobjedila, a ja znam da nije lako! Svaki put kad odeš na kontrolu tlak ti je bolji i bolji. To je stvarno za pohvalu💗💗💗

Girl1234
    30. Siječanj 2021. 00:51

Bas mi je zao sto vas ne uspijem kontinuirano pratit nego ovako svako par sati
    Al dosla mi je vjenčana kuma... Sutra radimo malu feštu povodom mog rođendana od neki dan pa smo u pripremama.. Radile smo vcrs kinder pingvin tortu.. Mislim da je preukusna, al bože mili kako izgleda... Strasno hahah
    NevaEva, znam da ti fale moje tajnice i junaci. Bit ce toga jos 😂😂
    Zelim vam laku noc 😍

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.