Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea2807
    30. Siječanj 2021. 07:58

Sto se tice hrkanja, mame kojima je termin blizu mojeg, ako idete na sv.duh molim ponesite si cepice i unaprijed se ispricavam 😂😂 ja hrcem svaku noc, i u svakom polozaju, imam onu devijaciju septuma ali nikako se ohrabrit ic na operaciju
    Nego, kad rodite, ocete ostavit bebicu sa vama u sobi ili nek je nose navecer sestre? 

30. Siječanj 2021. 07:59

Bubica1

Lussi

Bubica1

Cure moje, evo ja sam sad od 6 do 8 bila u shoppingu i sad sam tako krepana ko da sam kuruzu okapala. 😬 Trbuh mi napet i jedva sam dočekala da malo legnem i odmorim. Tako da mi sad stvarno nije jasno kako si ti, Jagodice, uspjela biti 6 sati u komadu u shoppingu, a ja skoro riknula od samo 2 sata. 😁
    Ma nije meni problem za liste, jedino kad se porodim, sve mi se čini da onda više neće biti vremena za to, morat će netko drugi preuzeti dužnosti. 😁
    Cure, slikice su vam predivne, krasno nas je vidjeti sve većih trbuščića! 😊❤️😷

Bas se i ja cudim,svaka cast Jagodici, ali ja to nemrem😥😅
    .
    Ako treba,preuzmem duznosti dok rodis, posto ja jos imam vremena ☺️☺️

Ma može Lussi, onda te proglašavam svojom nasljednicom! 😁🤣👍

Moze🤗🤗☺️

• MissGraz
    30. Siječanj 2021. 08:00

Jutro curke! 
    NevaEva ja ne pijem nikakve dodatke, zbog jetrenih, meni svega fali. Ne zelim ni pocet razmisljat o tome. 🤭
    .
    Tea, u Splitu ako ih zamolis i ako si srece da su raspolozene odnesu bebu da se odmoris, tako sam cula... nekad znaju i ne uzet bebu bez obzira sto pitas, zalis se da te boli itd. 🤷‍♀️ 

30. Siječanj 2021. 08:10

Jutro🦋
    AnaAn  drzi se, nadam se da cim orije ides domeka❤️
    Ruzice i Danice svi smo uz vas i mislimo na vas💖
    Ines koji divan trbuh💖
    NevaEva ja ne pijem nista osim onih tableta kaj je doktorica rekla PreMama ili kako vec😅 i magnezija
    .
    Ja sam pak ko sovica od 4:11, nisam mogla zaspat pa sam se vrtila,pa sam bebu probudila,pa smo pricale i jedva nekak sam zaspala🙈  skuzila sam da vec par noci oko 4 ili 5 se probudim i ne mogu spavati..
    A navecer ne mogu zaspat,madrac mi je tvrd,pa se nemrem namjestit.. kak god namjestim trbuh,pretvrdo mi je🤯
    Idem se ustat sad i popit caj i na dorucak,pa se bacam na slaganje torte🥰

Lonmi
    30. Siječanj 2021. 08:36

AnaAn ne znam kako da te utjesim draga. Uzmi neke knjige i citaj, igraj neku igricu. Da su bar posjete dozvoljene pa da ti se dan bar malo skrati. Jesu cimerice bar ok? Osim hrkanja.
    Meni je lani na ginekologiji jedna starija zena hrkala od 20h navecer do 5 ujutro, ono vise nije bilo izdrzivo, doslo mi je da odem na hodnik spavat, a tako je nazalost u skoro svakoj sobi.
    Budes vidjela, nek ti naprave jos pretragu koju ako misle i ako bude ok, mozes ti doma, ne moze te nitko zadrzati nigdje. I psihicki si u boljem stanju doma. Drzim fige da to bude uskoro 🤞

• EmEn9
    30. Siječanj 2021. 08:39

Jutro curke.
    .
    AnaAn bas mi je žao što je tako prošla prva noć ali nadajmo se da su te osjećali savladali i sve skupa jer je tek prva noć u bolnici pa na sve reagiraš emotivno, nadajmo se da ce ti od danas bit lakše tj držim fige da od danas bude bolje. Malo šale - gurni  cimerku slučajno malo da se okrene da prestane 🤣🤣🤣
    .
    NevaEva - mislim da si ti pitala di sam kupila onaj kompletić, ja sam ti to uzela u onom dućanu Beba hr. 
    .
    Ubijaju me noge i kicma jos uvijek nikako nisam noćas spavala stalno se premjestam a pogotovo me sve boli na lijevom boku tako da sam većinom na desnom boku ili na poluleđima. Bebač se javlja tu i tamo znači da je njemu valjda ok. 😉

Lonmi
    30. Siječanj 2021. 08:42

Lussi ista prica, ne mogu se uopce namjestiti u noc.
    Zaspati mogu jedino na desnom boku, tako da sam veliku vecinu noci tako okrenuta. Lijevi mi pase kroz dan dok se odmaram, ali nikako za spavanje.
    Od 3h ujutro dezurna sova, curica me probudi povremeno, tu i tam se sama. Nek me ona samo gura nist ne smeta, ali imam tu i tamo osjecaj da ju stisnem dok se okrenem pa se jako migolji 🤦‍♂️
    Pa onda razmisljam o 100 stvari, o tome kako me ceka jos jedan dosadan dan, kako me strah tog mog iscjedka itd. I sad ti spavaj.
    Na planinu bi se popela, doslovno, koliko energije ja imam. 

MareiKate
    30. Siječanj 2021. 08:47

Curke, spominjao je netko ovdje Ikea popust ako potrošiš više od 2 tis kn u pola godine... Di ste to dobili? Mi smo potrošili u siječnju 35 tis kn tamo 🙈 prošli put kad sam kupovala teta mi je na blagajni rekla da ako u pola godine skupimo 3 računa na bilo koji iznos dobijemo 100 kn. A jučer kad sam uzimala stvari ova mi ništa nije rekla iako je to bio već 6-7 račun u mjesec dana.  

30. Siječanj 2021. 08:52

Ja spavam ko beba od kad sam uvela magnezij (ne ko moja beba), ali zazo valjda ne mijenjam pilizaj cesto, zaspem na lijevom boku jer se tjeram spavat lijevo sto mi je skroz neprirodno i sad me glupa noga boli gore u preponama, jedva sam se obukla. 😑

Lonmi
    30. Siječanj 2021. 08:54

NevaEva

Ja spavam ko beba od kad sam uvela magnezij (ne ko moja beba), ali zazo valjda ne mijenjam pilizaj cesto, zaspem na lijevom boku jer se tjeram spavat lijevo sto mi je skroz neprirodno i sad me glupa noga boli gore u preponama, jedva sam se obukla. 😑

Ja pijem magnezij svaki dan i nista od spavanja 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.