👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Bravo svima za dobre nalaze i preglede.
Emmie woooow svaka cast..
Bomee blizi se cas kad mozemo očekivati prvu bebu ... Ja opet zadnja na pregled u 2 mj ahahah,nije da volim ici ali nikako dočekati.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Bravo svima za dobre nalaze i preglede.
Emmiewoooow svaka cast..
Bomee blizi se cas kad mozemo očekivati prvu bebu … Ja opet zadnja na pregled u 2 mj ahahah,nije da volim ici ali nikako dočekati.
Brzo ce ti doci veljaca je kratka 😂.
Ja svaki pregled jedva docekam, cini mi se ko vjecnost to između 🤦♂️
Bebolinka zaboravila sam prije napisati, otvorilo je sliku ipak, curka je velika, a ti imas prekrasnu kozu, glatku, bez stroja. Nece se ni vidjeti da si rodila 🥰🥰😘
AnaAn bitno da si se ti smjestila i da ti odrade osnovne pretrage, svakako da je uvijek bolje i ljepse kuci, ali neka oni prvo provjere sto misle. Pa ces onda znati na cemu si, slazem se da nema smisla lezati u bolnici, ako to mozes i kuci, ali kao sto je netko napisao ako ces biti na strogom mirovanju da to onda stvarno bude strogo mirovanje. Svakako uz tebe smo i da sto prije ides kuci svom muzu na pazenje i mazenje 🤞🙏🥰
Emmie ajmeee svaka ti cast draga 👏👏 uspjela si 🍾🥳 samo neka ti budes sto duze s nama 2u1 i da uzivas jos malo u ovim zadnjim tjednima koliko god budes mogla 🥰
Bebolinka i Jagodica divni trbuscici 💗🤰
Ninnach ma bit ce to sve dobro, bez brige..polude i oni jadni na ovu juzinu i promjene vremena 😊🤦♀️ cestitke za dobre nalaze 🥰👍
Kad smo kod slikica evo i nas dvije ❤💗
https://ibb.co/vsvyL3m
Nea 💗
Danice, neće da mi piše na tvoj odgovor direktno pa pišem ovako.
Koje smetnje zaoravo imaš? Jesi linbila hospitalizirana?
Koliko vidim jedino ti ovdje imaš slične probleme kao ja, bogu hvala da su druge cure dobro.
Meni je baš teško, imam bolove za koje mi više ni terapija ne pomaže. Već sam bila u bolnici, odradila tamo što sam trebala, i dalje nemam što nego piti normabele i moliti se.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Razlika, nisam se razlila jos..
* bez strija - za stroj ne znam jel imas kakvi 😂😂😂😂
Hahaha, ja cu se upiskit od smijeha 🤣🤣🤣
Ines meni je tvoja kosa suuuper. I boja.
Ja sam plavusa vec dugo i privlače me sad nanovo te neke crvenkaste nijanse, mogu znati koja je to boja/nijansa ako nije problem?
Ines meni je tvoja kosa suuuper. I boja.
Ja sam plavusa vec dugo i privlače me sad nanovo te neke crvenkaste nijanse, mogu znati koja je to boja/nijansa ako nije problem?
Jooj draga hvala ti, ja sam bila 4god crvena/bakrena i onda mi se u trudnoci nikako nije htjela ta boja vise uhvatit, isla sam u salon uvijek na farbanje znam da mi je miksala 4 nijanse i onda smo kemijale sta cemo, pa sam presla na cokoladnu podlogu za bez pramenovima, ali mi ispod uvijek izbije taj crveni pigmet koji i inace imam u kosi prirodno, tak da iskreno ne znam ni ja koja je boja 🤣🤷♀️ to ti je kazem spoj svih mogucih nijansi od prije i sada 😅
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji