Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    29. Siječanj 2021. 21:46

Čuvaj se Ružice! Vjerujem da ti nije lako! Koliko još imaš do kraja?

Lonmi
    29. Siječanj 2021. 21:47

ružica

Lonmi, baš bol. Ja na boluckanja nebi ni reagirala.
    Danice, bila sam ja na tokolizi 7 dana u bolnici, za ne poželit nikome.
    Tako ti je i meni, i zadnje dane ni magnezij ni normabel doza veća od tvoje baš ne djeluje. Neznam što da kažem, zbunjena sam, teško mi je i eto kažem moliti se Bogu. Budem i za tebe.

Zao mi je da je tako, mogu misliti kako ti je, izdrzi jos malo 😔. 
    Saljem zagrljaje i drzim fige da bude bolje 🤗🤞

Emmie hvala draga 🥰

danica85
    29. Siječanj 2021. 21:48

ružica

Lonmi, baš bol. Ja na boluckanja nebi ni reagirala.
    Danice, bila sam ja na tokolizi 7 dana u bolnici, za ne poželit nikome.
    Tako ti je i meni, i zadnje dane ni magnezij ni normabel doza veća od tvoje baš ne djeluje. Neznam što da kažem, zbunjena sam, teško mi je i eto kažem moliti se Bogu. Budem i za tebe.

Da, baš boli. Inače, mogu istrpiti i stisnuti zube, ali kad uhvati lupala bih glavom o zid, doslovno. 
    Joj Ružice, čula sam za tokolizu u infuziji da je očaj živi, ali kad nema drugog načina. Ti imaš još malo, nemoj se obeshrabriti, još malo pa ćeš držati svoju sreću u naručju. 
    Hvala ti, bit ćeš i ti u mojim mislima i molitvama ♥️

• MissGraz
    29. Siječanj 2021. 22:01

Ruzice, Danice i mi cemo moliti s vama i za vas. Drzite se cure, bit ce to sve ok. 🙏❤ 
    .
    Lonmi, nesquikom se nalijevam redovno. To mi dodje umjesto slatkisa. 😂  Kao, tjesim se, pijem ga s mlijekom bez masti pa nije neko zlo za jetrene. 🤭 
    Ubacim i zlicu u gris i takooo... ovisna sam o njemu bila i prije trudnoce, aliii sad nesto posebno, ne smije ga nikad falit doma. 😅

Emmie

Petra982, nadam se da se osjećaš bolje. Možda nisi dugo jela, pa malo šećer opao? Ali super je da je tlak i srce ok!

Bubica1

Lussi

Bubica1

Cure moje, evo ja sam sad od 6 do 8 bila u shoppingu i sad sam tako krepana ko da sam kuruzu okapala. 😬 Trbuh mi napet i jedva sam dočekala da malo legnem i odmorim. Tako da mi sad stvarno nije jasno kako si ti, Jagodice, uspjela biti 6 sati u komadu u shoppingu, a ja skoro riknula od samo 2 sata. 😁
    Ma nije meni problem za liste, jedino kad se porodim, sve mi se čini da onda više neće biti vremena za to, morat će netko drugi preuzeti dužnosti. 😁
    Cure, slikice su vam predivne, krasno nas je vidjeti sve većih trbuščića! 😊❤️😷

Bas se i ja cudim,svaka cast Jagodici, ali ja to nemrem😥😅
    .
    Ako treba,preuzmem duznosti dok rodis, posto ja jos imam vremena ☺️☺️

Ma može Lussi, onda te proglašavam svojom nasljednicom! 😁🤣👍

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• EmEn9
    29. Siječanj 2021. 22:05

Za početak e jesam vam se nasmijala s ovim novim rječima jedna se razlila druga  stroj 🤣🤣 skoro se popišala. 
    .
    Uspjela sam otvorit slike sve ste prelijepe, a ona slika u košulji je top top svaka čast kako izgledaš ko model za trudnice. 🤗
    .
    Eto ja u 21 došla kući ubila sam se danas, bila sam na frizuri od 2 do 5 i onda isla pokupit curu u školu i tad mi je već bilo dosta sjedenja i sve me bolilo i onda dosla doma i cure jako zeljele u kino i onda ih vozili ja i muž u kino od 18:30 do 20 i mi šetali po dućanima i ja sam jedva to izdržala bol u kičmi užasna,pritisak dole katastrofa bas sam si mislila što je meni danas ovo sve trebalo i sad ležim ali boli i dalje kičma i noge i trbuh donji dio užas. Baš sam se premorila ali nećemo samo o tegobama 🤣🤣 uglavnom konačno smo kupili tuticu broj 56,kapu i deku za izlaz iz rodilišta prva slika i druga slika kompletić broj 62 da paše još uz dekicu. Evo slike da vidite
    https://ibb.co/1Zb2MzC
     https://ibb.co/kBFsM04

Ines
    29. Siječanj 2021. 22:06

NevaEva ma to ti obicna tunika/haljina kupljena ovo proljece u Sinsayu, jedino trudnicko sto ti ja imam su tajice, sve ostalo je normalna roba. Ova haljina je S vel. Sto se kilaze tice ja sam u zadnjih mj dana dobila +3kg kod mene nije taj slucaj da se na kraju najvise dobiva, najvise sam dobivala oko 25tj tu negdje..
    A sto se trbuha tice evo razlika 33tj i 36+6tj 
    https://ibb.co/R9gZL7W 🥰 meni se nekako vise zaokruzio jer je moj bas ko lubenica 

Nea 💗

29. Siječanj 2021. 22:11

EmEn9

Za početak e jesam vam se nasmijala s ovim novim rječima jedna se razlila druga stroj 🤣🤣 skoro se popišala.
    .
    Uspjela sam otvorit slike sve ste prelijepe, a ona slika u košulji je top top svaka čast kako izgledaš ko model za trudnice. 🤗
    .
    Eto ja u 21 došla kući ubila sam se danas, bila sam na frizuri od 2 do 5 i onda isla pokupit curu u školu i tad mi je već bilo dosta sjedenja i sve me bolilo i onda dosla doma i cure jako zeljele u kino i onda ih vozili ja i muž u kino od 18:30 do 20 i mi šetali po dućanima i ja sam jedva to izdržala bol u kičmi užasna,pritisak dole katastrofa bas sam si mislila što je meni danas ovo sve trebalo i sad ležim ali boli i dalje kičma i noge i trbuh donji dio užas. Baš sam se premorila ali nećemo samo o tegobama 🤣🤣 uglavnom konačno smo kupili tuticu broj 56,kapu i deku za izlaz iz rodilišta prva slika i druga slika kompletić broj 62 da paše još uz dekicu. Evo slike da vidite
    https://ibb.co/1Zb2MzC
    https://ibb.co/kBFsM04

A daaaaaj, preslatkooooo 😍😍 Gdje ste to ugrabili?
    .
    Ines - prekrasna si mi. Ni ja nemam nist osim jednih tajica i jednih hlaca i hlace cu bila bacena lova jer ih nisam ni jednom imala. I tajice nosim jos obicne, ne trudnicke. Grudnjak ne nosim, kao sto ste mogle vidjeti na fotki 😂😂 a ostale sve je ne-trudnicka odjeca. Ko bomboncek si mi :)

Petra982
    29. Siječanj 2021. 22:14

Emmie

Petra982, nadam se da se osjećaš bolje. Možda nisi dugo jela, pa malo šećer opao? Ali super je da je tlak i srce ok!

Hvala Emmie, puno sam bolje! Odjednom me nešto uzbudilo i bebo je nekako bio posvuda pa me malo prepalo. Ma kakvi pao šećer, mrvu prije toga žvakala čokoladu dok sam muffine radila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.