Lonmi, samo miruj, dogurala si dosta daleko sad. Kao sto kaze NevaEva, cini mi se da to ide na bolje. Vjerujem da te to smedjarenje izludjuje i ako iti malo mislis da ce te odlazak po trece misljenje umiriti svakako odi. Mozda se napokon to razbristri sto je. 🤞
Iva, porod i kada u tvojoj verziji mi zvuci bajkovito! 😁 Ne znam da l' to u Splitu mozemo uopce? Zna li netko? Koja je uopce procedura za to "najaviti", dogovoriti?
Danice, zao mi je cuti da te opet muce ti bolovi, drzi se... 💜
AnaAn, ajde barem imas drustvo, jesu dobre kao mi? 😎 kao sto cure kazu, uvijek mozes pitati da te puste doma, ali sad je po meni mozda bolje da si koliko toliko u kontroliranim uvjetima u bolnici. Mozda bi se doma samo izludjivala od kontrole do kontrole sta i kako bez obzira sto bi mozda vise mirovala i fizicki bi ti bilo ugodnije... ovako barem svako jutro imas info, pa je mozda psihicki lakse? Drzi se svakako i tipkaj nam! 💜
Emmie, bravisimo za pregled!! 🥳🥳😘
Lussi, drago mi je da si i ti dosla do sebe, samo fino miruj danas...👏 😘
Ninach, suuuper za secer!!! 🥳🥳😘
.
Stanje ispod grudi - meni je kao neko crvenilo vise nego osip i isto mislim da je mozda zbog tog sto tu ostane vlazno ili se nakupi krema, a i tajice mi idu skroz do tu, pa mozda od njihove gumice, nemam pojma... u svakom slucaju, ne pece, ne svrbi, samo nije lijepo za vidjet... probat cu drzat suhim to mjesto i ne mazat previse, mozda se smiri. 🤷♀️
Petra, jesam se nasmijala na tvoju depilaciju od sutra do utorka. 🤭😂
.
Slike - diiiivne ste cure! 😍
Danice, neće da mi piše na tvoj odgovor direktno pa pišem ovako.
Koje smetnje zaoravo imaš? Jesi linbila hospitalizirana?
Koliko vidim jedino ti ovdje imaš slične probleme kao ja, bogu hvala da su druge cure dobro.
Meni je baš teško, imam bolove za koje mi više ni terapija ne pomaže. Već sam bila u bolnici, odradila tamo što sam trebala, i dalje nemam što nego piti normabele i moliti se.
Ruzice, ajme bas mi je grozno cuti/citati kako te to muci... zao mi je jako. 😔 drzim ti fige najvece na svijetu da sve bude ok i da se to smiri! ❤
Koliko si tjedana sad?
Danice, neće da mi piše na tvoj odgovor direktno pa pišem ovako.
Koje smetnje zaoravo imaš? Jesi linbila hospitalizirana?
Koliko vidim jedino ti ovdje imaš slične probleme kao ja, bogu hvala da su druge cure dobro.
Meni je baš teško, imam bolove za koje mi više ni terapija ne pomaže. Već sam bila u bolnici, odradila tamo što sam trebala, i dalje nemam što nego piti normabele i moliti se.
Ruzice, ajme bas mi je grozno cuti/citati kako te to muci… zao mi je jako. 😔 drzim ti fige najvece na svijetu da sve bude ok i da se to smiri! ❤
Koliko si tjedana sad?
Aha, sad vidim po popisu da si isto k'o ja. Izdrziii jos malo, sad smo u koliko toliko sigurnim tjednima... vjerujem da ce sve bit ok!! Jos tjedan/dva ulazimo u 9. mj i to je to! 🙏😘
.
Iva, bas cu provjerit za St, svidja mi se ta ideja o kadi nesto... 🤔🙂
MissGrazz, hvala ti na lijepim riječima.
Sad sam otprilike kao i ti.
A vrijeme kao da stoji.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Razlika, nisam se razlila jos..* bez strija - za stroj ne znam jel imas kakvi 😂😂😂😂
Hahaha, ja cu se upiskit od smijeha 🤣🤣🤣
Krenule su cudne rijeci opet hahahaha🤣🤣🤣🤣
Cure moje, evo ja sam sad od 6 do 8 bila u shoppingu i sad sam tako krepana ko da sam kuruzu okapala. 😬 Trbuh mi napet i jedva sam dočekala da malo legnem i odmorim. Tako da mi sad stvarno nije jasno kako si ti, Jagodice, uspjela biti 6 sati u komadu u shoppingu, a ja skoro riknula od samo 2 sata. 😁
Ma nije meni problem za liste, jedino kad se porodim, sve mi se čini da onda više neće biti vremena za to, morat će netko drugi preuzeti dužnosti. 😁
Cure, slikice su vam predivne, krasno nas je vidjeti sve većih trbuščića! 😊❤️😷
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bubice ne znam jel cu moc cekati hahha budemo vidjeli.. s jedne strane me zanimaju rezulatati a s druge strane si mislim ak moram na dijetu jaa nebi jos🙈
Jagodice kakva je to maza od pesekaa🥰🥰🥰
.
Divnee ste curke, trbuscici su predivni💖💖😍
.
Ja sam zaspala oko 6 i evo sad se probudila, imam osjecaj da me svee boli, sad cu malo lezat i pogledat tv i dalje spavat, ko da me traktor pregazio,a nisam bas tak puno hodala po gradu, dobro mozda i jesam, do Dma, pa nazad po doznake pa na zdravstveno pa u pekaru i u salon, nekad mi je to bio macji kasalj,a danas sam se vukla
Nisam cak ni tortu muzu napravila sto sam obecala kad dodem od doktora😅 sutra ujutro cu..
Divan mu je rockas,kako je dosao doma ja se dosla pomazit ko pesek i otisla spavat🤭🙄
Cure moje, evo ja sam sad od 6 do 8 bila u shoppingu i sad sam tako krepana ko da sam kuruzu okapala. 😬 Trbuh mi napet i jedva sam dočekala da malo legnem i odmorim. Tako da mi sad stvarno nije jasno kako si ti, Jagodice, uspjela biti 6 sati u komadu u shoppingu, a ja skoro riknula od samo 2 sata. 😁
Ma nije meni problem za liste, jedino kad se porodim, sve mi se čini da onda više neće biti vremena za to, morat će netko drugi preuzeti dužnosti. 😁
Cure, slikice su vam predivne, krasno nas je vidjeti sve većih trbuščića! 😊❤️😷
Bas se i ja cudim,svaka cast Jagodici, ali ja to nemrem😥😅
.
Ako treba,preuzmem duznosti dok rodis, posto ja jos imam vremena ☺️☺️
Drago mi je za uredne preglede danas💖
Zara, lijepo je vidjeti tvoje ime tu i da nas pratis💞🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji