Lonmikaj te nije jos poslala na OGTT? Ja idem sutra, tebe bude onda zacas poslala🙈
Ti si danaas punih 25 tj,a ja punih 24, jeej🥳🥳🥳🥳
Nije me, rekla je zadnji put da cemo sljedeci put pisati uputnicu jer mi je kilaza ok i sve stima te da nema nikakvih potreba da zurimo, da ima vremena 😂.
Meni se to zbilja ni neda, ali isla bi i da me ne salje privat jer ja volim sve provjeriti 😊
Joj znaci ti ces se sutra na cekati, jel ti rekla sta od kad ne smijes jesti dan prije i to?
Aha paa da,kad je kilaza okej nema potrebe
Moja samo salje sve cim kroze u 24i tj da idu hahah😅 cak i ovu kolegicu kaj je mrsava i nju je poslala da nek samo ide🤣🤣
Nije mi nista rekla kaj i kak, ne budem navecer od 6 jela pa budemo vidjeli kaj i kak bude,ja ocekujem da ce me sprasit na dijetu, da bi moglo bit povecano cak😖
Meni moj isto samo prstice, nasmije se kolko sam cvrsto zatvorena uvijek i kaze sve 5. Al dok sam isla na anomaly i 4d nedavno privatno, svaki put je prvo mjerila cerviks vaginalnom sondom i gledala time posteljicu a onda ostalo. Voli i pogledat i pipnut trbuh da vidi jel sve izgleda kak treba. Tak da.. money well spent. Sad je naravno i mene neka trtica al pritisak je manji danas.
.
Moja mrvica i ja smo se dignule, otusirali s tatom kao i svako jutro, oprala sam kosu, osusila ju, obukla sve osim grudnjaka i legla natrag kao da se odmorim od posla 😅 eto spavali do sad 😂😂😂 tocno osjetim kak se rasteze i onda ko neki kickbox move.
Lonmi meni vaginalno samo prstima dole pipa i kaze odlicno pa ja cu da mu vjerujem ...uzv preko stomaka svaki put...tako evo cetiri trudnoce i nikad problema nadam se da nece ni sad biti.necu vise nista ni citati majke mi ni stresirat se..Nije ni mene slao na ogtt jer nisam puno s kilažom pretjerala beba je tocno za tjedan u kojem jesam sve ok.Ali cu ja to obaviti za svoj mir kroz ovaj drugi mj pa nek ja to imam.Doduse uvjerila sam se u ovoj nasoj grupi koja je moc prehrane i sta sve se moze prehranom regulirati pa cu s tim početi (iako stalno
Obecavam i sebi i drugima)ali vrijeme je..na cudan nacin ja svoju psihu tjesim kao na iducij kontroli smo 29 tj pa na onoj iza 32/33 ovisi oce nas naruciti za 3 ili 4 tj i onda ona treca kontrola smo na konju .. i tako gledajuc to izgleda brzo aliii to je dva ipo mj 🥴😬😁

Drage moje s bolovima nalik išijasu... Zvals ginekologicu koja mi je rekla da ne zna ništa o tome?? I nek pitam u ljekarni... Onako, veoma stručno od nje, nema šta. U ljekarni su mi rekli da ništa od proizvoda poput deep heat-a ne smije trudnica koristiti. Tako da sam uzela savjete s interneta. Namakati bolni dio pod toplom vodom i masirati
. Nema mi druge. Ako još nešto usput saznam, javim se
Masaza medjice, iako radjam carskim-meni moj muz to redovno masira, koristimo ovo vrijeme za medjusobno uzivanje i moram priznati da nam je ooodlicno. Znam da nakon poroda 2 mj necu moci konkretno jelte pa onda sada uzivamo
dok jos mozemo.
Masaza medjice, iako radjam carskim-meni moj muz to redovno masira, koristimo ovo vrijeme za medjusobno uzivanje i moram priznati da nam je ooodlicno. Znam da nakon poroda 2 mj necu moci konkretno jelte pa onda sada uzivamo
dok jos mozemo.
😂😂 uvest cu i ja masazu "medjice" odmah, cemu cekat do 36.tj. 😂
.
Imate razlicita iskustva za ponasanje bebe u trbuhu i karakter kasnije. Vidjet cemo kak bude kod nas. Mali je jako aktivan i ja jako osjetim, ako ce bit tak pun energije i poslije, super za njega a mi smo naje***
dok jos mozemo.
Kako dobro 🥰 spojiti ugodno s... korisnim 😜
.
Lussi - ti si okruzena onda mladim mama, curkama koje se upravo porađaju i one koje su tek saznale da su trudne, kako dobro drustvo 😉 javljaj nam stanje s prve crte bojisnice😅 bome da, pravi baby boom 🎉🎊
.
Pregled - mene ginic prvo pregleda prstima, jedna ruka na trbuhu, onda sa sondom vaginalno iii onda gel na trbuh.
Ja imam u utorak pregled, jedva cekam opet vidjeti i cuti svoje sunasce 🌞🥰🤗
Jagodica, sad bi polako mogao znati za sigurno jel curka ili decko. Ti mislis da je decko pa i ja imam filing da je tako :D
S tim da sam ti ja veliki fan neutralne odjece. Meni je najljepse bijelo, bez, mekano, njezno, tockice one neke svijetlosmedje, sive zvjezdice, kombinacija roznog i plavog tak da sam ja uzela najvise takvih stvari. Sve sta sam ja uzela je uglavnom bijelo i neutralno 😂😂 bake se pobrinule da se osjeca ko muz pa uzele sve nijanse plavog.
Mi jedino nismo nikakve cipelice uzeli, meni se to cini nepotrebno. Odjelca imaju carapice, uzeli smo i ekstra carapica makar ce doc ljeto ali cipele mi nekako nemaju u ovoj fazi smisla osim da je slatko tak da cu preskocit i pocet ga obuvat iducu zimu. Od buraza mali se dignuo pred nama svima i prosetao s 9 mj. U soku smo bili. Tak da mislim da cu za svaki slucaj tam negdje dok ce imat 9, 10mj pocet kupovat obucu a dok stvarno prohoda onda nesto kvalitetno za mala medena stopala i veliki drugi prst koji je naslijedio na oca.
Moj se ne zeli mijesati u masazu međice za koju sam mu pricala jer ga to onda potice na druge stvari koje ne smijemo raditi 😂
Bas cu pitati ginicku dal cu se smjeti seksati tam od 35 tt kad kazu da to potice otvaranje itd. 😂, i dal cu smjeti hodati u setnje bez obzira na sve vec onda 😂 (ako budem mogla i ako bude sve ko i sad naravno), ako me pusti ici cu i po sve 4 ako treba samo da idem van s te kuce, s tih zidova 😂
I da, prijavljujem zgaravicu 🙈

Meni jos nikad nije spomenula cervix niti nista jer uopce nema pregleda dole. Nemam pojma dali ona to vidi preko utz na trbuh ali ništa ne spominje. Tako da nemam pojma situaciju dole. Kad vidim vas ovdje da vas taj cervix opterećuje možda i bolje da neznam šta je s njim 🤣🤣
.
Lonmi neznam kako druge cure koje su u mojim tjednima ali ja sam 34 tjedan i bebač lupa turbo kad je budan i noge me bole i sva sam si neka nespretna i debela i nemogu se nikako namjestit s trbuhom uvijek moram kad sam na boku imat neki mali jastučić ispod jer me inače trbuh steže i boli tako da mi baš sex nije na pameti, ako i dođe do toga to je ubij bože samo da zavrsi 🤣🤣🤣totalno drugačiji osjećaj, em se nemogu namjestit em bebač počne lupat nemožeš se uživit u to nikako, tako da nemoj se baš puno nadat što se tiče sexa u 35-tom tjednu bar je kod mene tako. Najradije bi kad ležim odložila trbuh malo nekamo da se odmorim pa ga onda vratila 🤣🤣
.
Masiranje- svaka čast kad pustiš mužu 🤣🤣 Moj bi bio oduševljen da mu kažem ali to bi trajalo sekundu i znam kako bi zavrsilo 🤣🤣🤣 njemu uvijek to na pameti 🤣🤣🤣 Tako da bolje ne diram u to jer mi nije do toga 🤣🤣🤣
A neznam ni kada bi trenutno to ni mogli obavit kad djeca sad zaspu nakon nas u zadnje vrijeme 🤣🤣🤣
Ja se nisam masirala ni u prvoj ni u drugoj trudnoći nisam ni znala da to postoji 🤣🤣 i svejedno sam rodila tako da se ne planiram ni sad 🤣🤣 svejedno ću rodit. 🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji