Krasne ste curke sve od reda!
Ja sam mojoj šmizli napravila
https://ibb.co/BKzRk8f
I odjednom tutnji glava, srce ubrzano lupa, bebo se sav uzvrpoljio, nema di me ne udara, neš me steže s lijeve strane trbuha... Osjećam kako mi prsti pulsiraju... Baš nimalo simpatično. Sad sam opet legla!
Razlika, nisam se razlila jos..* bez strija - za stroj ne znam jel imas kakvi 😂😂😂😂
Hahaha, ja cu se upiskit od smijeha 🤣🤣🤣
Krenule su cudne rijeci opet hahahaha🤣🤣🤣🤣
Ja cekam Girl da se javi, nema do njenih tajnica i junaka, uvijek me oraspolozi 😋😎😘 Tocno osjecam da mi mozak gubi na snazi 😂😂
.
Jagodica psic je mekan odavde, preslatko! Trbuh prekrasan! Lonmi i tvoj, vec se lijepo vidiiii! Ines ti bas zgodna trudnica, jel to "obicna haljina/tunika" ili za trudnice?
.
Bas je lijepo s vama tu cure. Bubica, ja cu rodit u Koprivnici. Nema epiduralne, ima da krepam ali imam doktore kojima vjerujem, ove u Zg ni ne poznam, ovdje ih puno i privatno znam, imaju jako dobre "recenzije", manje trudnoca, puuuno manji postotak hitni carskih i vakuuma i ne znam.. budemo nekak. Evo, odlucila sam. Dijete ce mi bit Podravec pa cu ga s tjedan dana vozit u Zg. Veselim se porodu 😂😂😂 - dokaz da sam se s mozgom oprostila
Ines 😘🥰
MissGraz ma bit ce to sve dobro. Da me hoce sad opet pustiti na miru mj dana kako je vec bilo, vec sam u 30tt i mogu odahnuti koliko toliko. Bar se nadam 🙏
Nego, kako stojis s nesquikom? 😂
.
Imala sam tusiranje s akrobacijama zbog pripreme za utorak. Petra i ja kosim vec od danas, bome imam sta, jadan odvod. 🤭
.
Jagodice pesek ti je super 🥰
.
Ljubomorna sam na vas koje mozete spavati, ja nonstop puna energije, po danu, u noc spavam do cca 3, pol 4. Koma.
A hvala Bogu dobro bi mi doslo bar bi vrijeme proslo.
Stalno tipkam po mobu od dosade vec ce mi oci otpasti 😂
Razlika, nisam se razlila jos..* bez strija - za stroj ne znam jel imas kakvi 😂😂😂😂
Hahaha, ja cu se upiskit od smijeha 🤣🤣🤣
Krenule su cudne rijeci opet hahahaha🤣🤣🤣🤣
Ja cekam Girl da se javi, nema do njenih tajnica i junaka, uvijek me oraspolozi 😋😎😘 Tocno osjecam da mi mozak gubi na snazi 😂😂
.
Jagodica psic je mekan odavde, preslatko! Trbuh prekrasan! Lonmi i tvoj, vec se lijepo vidiiii! Ines ti bas zgodna trudnica, jel to "obicna haljina/tunika" ili za trudnice?
.
Bas je lijepo s vama tu cure. Bubica, ja cu rodit u Koprivnici. Nema epiduralne, ima da krepam ali imam doktore kojima vjerujem, ove u Zg ni ne poznam, ovdje ih puno i privatno znam, imaju jako dobre "recenzije", manje trudnoca, puuuno manji postotak hitni carskih i vakuuma i ne znam.. budemo nekak. Evo, odlucila sam. Dijete ce mi bit Podravec pa cu ga s tjedan dana vozit u Zg. Veselim se porodu 😂😂😂 - dokaz da sam se s mozgom oprostila
Ma uzivo je jos veci. Nikako da uslikam realno stanje.
Dosla mi kolegica neki dan i rekla samo : Boze koliki je hoces ti kroz koji tj roditi 😂😂😂.
Kolika cu onda tek biti 🤦♂️😂
Ima zena kojima nije toliko izrazen, jedna moja kolegica u 27tt ja se pitam di je to dijete 😂
To valjda ovisi o nasoj gradji. Kod mene se fakat rastegnuo trbuh, inace nemam nigdje misice valjda, samo na trbuhu i donji dio ledja. Izgleda mi vece trbuh nego nekim curama koje poznam dok su isle rodit. S druge strane znam da kod nekih raste tipa tak do 32.tj.i onda se razlika ne vidi vise tolko nego beba popunjava valjda prostor koji ima i tijesno joj je a trbuh ne izgleda puno veci. Cudno sve to skupa 🤷♀️ ali bas posebno zivotno razdoblje 💕
.
Cure koje ste u zavrsnici, 36+, jel vam trbuh puno veci sad nego prije mjesec dana? Na kilazi ste sigurno dobile dosta jer sad beba nabire. Ili?
Danice, neće da mi piše na tvoj odgovor direktno pa pišem ovako.
Koje smetnje zaoravo imaš? Jesi linbila hospitalizirana?
Koliko vidim jedino ti ovdje imaš slične probleme kao ja, bogu hvala da su druge cure dobro.
Meni je baš teško, imam bolove za koje mi više ni terapija ne pomaže. Već sam bila u bolnici, odradila tamo što sam trebala, i dalje nemam što nego piti normabele i moliti se.
Isto kao i tebe, ako sam dobro zapamtila, kontrakcije me pate. Ja sam 3x bila zbog njih u bolnici, samo što prije 20 tt ne smiju davati nikakve lijekove.
Tek na zadnjem pregledu kad me dr gledala uzv i kad su počele iskakati kvrge po trbuhu, odmah je dala Cordipin. Mislim da tebi ne smiju ništa dati jer je Cordipin tokolitik i zaustavlja kontrakcije i trudove. Normabel sam isto dobila, kao po potrebi, smijem 3x2mg.
Znam kako ti je, mene danas rastura donji dio trbuha, i uz normiće i magnezij nikako prestati. Što kažeš samo ležim i molim se bar nek malo popusti.
Već sam rekla mužu ne znam kako ću još 3 mj izdražati bolove i da ću kad se porodim završiti na psihi.
Kako se ti inače osjećaš, jesu ti bolovi konstantni ili imaš pauze?
NevaEva da, bas to sve ovisi o građi. Kod nekih kao da skoci kroz noc 😂.
Ruzice i Danice bas mi je krivo cure da trpite takve bolove, jel jako boli ili to je nelagoda?
Mom_of_4, da si me vidjela danas u bolnici, nervoza 2/10 !Napokon sam malo normalnija!
.
Ines, MissGraz, Petra i sve ostale cure, hvala vam na podršci i lijepim riječima. I ja bih da još malo da budemo 2 u 1. Treba mi vremena da se odmorim, a i da sredim neke stvari...nisam još ni bolničku torbu spakovala🤦🏻♀️
.
Jagodice, presladak psić, koja divna boja!
Ines i Lonmi, vi ste baš hot mamas! 🥰🥰
Zara, lijepo te je vidjeti sa nama. ⚘
NevaEva, vjeruj mi da ne znam da li mi je trbuh veći ili nije. Ne dobivam na kilaži, a beba raste uredno, pa mi možda tijelo izgleda manje, a trbuh kao da ne raste. Sutra ću uslikati.
AnaAn nadam se da si dobro! Tlak ti je danas bio za poželjeti! 💗
Lonmi, baš bol. Ja na boluckanja nebi ni reagirala.
Danice, bila sam ja na tokolizi 7 dana u bolnici, za ne poželit nikome.
Tako ti je i meni, i zadnje dane ni magnezij ni normabel doza veća od tvoje baš ne djeluje. Neznam što da kažem, zbunjena sam, teško mi je i eto kažem moliti se Bogu. Budem i za tebe.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Baš sam danas gledala slike iz prve trudnoće, trbuh u sadašnjem tjednu, 31. i 37. Pred kraj je to baš bio veliki bocun! Sad mi ne djeluje tako veliko (moram izmjeriti), još uvijek mogu zakopčat jaknu.
Izmjerila sam si tlak jer me u jednom trenu uhvatila panika da mi se naglo dignuo, ali tlakomjer kaže uobičajeno niski tlak i normalni otkucaji. A booo!
S ovim vremenom budi svoj...
Sortiraj odgovore
Najstariji