MissGraz, drago mi je za super rezultate! Tvoj trud se isplatio, samo tako nastavi🥰
Danice, nemam riječi, samo želim da kažem da ti takav tretman ne zaslužuješ, ni ti , niti bilo koja žena. ☹
Lavice i moja bebica se više migolji i gura me nego što me udara. Pitala sam se o tome, pa mi je lakše kad čujem da i tvoja beba isto radi.
.
Cure samo da vam kažem, ja sam provela zadnja 3 dana u nekoj verziji pakla. Imam tako užasan zatvor koji ne znam kada je počeo jer sam bila zauzeta na poslu. Uglavnom, bol, ne mogu sjediti, niti hodati samo bih spavala od boli. Sinoć u ponoć se više nisam mogla ni pomokriti pa sam završila u bolnici. Prepisali su mi čepiće nakon 3 sata čekanja. Ja sam samo hodala okolo ta 3 sata dok nisam pronašla krevet gdje sam opet zaspala. Pakao. Nedaj Bože nikome. Sada sam malo bolje, čepići su donekle proradili, ali razumijem da ne može sve odjednom, a svakako su mi dali 6.
Samo vam savjetujem da uvijek pratite situaciju kod sebe vezanu za zatvor, posebno one kod vas koje imaju šećer. ⚘
Ma meni nije tolko problem raditi kolko mi je uzasno dizati se rano ujutro, pogotovo ići van na tu zimu, pa su onda još i stakla na autu smrznuta pa ajde onda strugaj. Danas me dočekao i smrznuti snijeg na autu. Malo je reći da sam popi..... kad sam to vidla. A bilo mi glupo ići budit dragoga da on odledi. Onda još to sjedenje, predugo mi je to, kičma me rastura. Super mi je dok si mogu organizirati od doma jer onda kad mi je dosta malo legnem i odmorim pa onda mogu opet dalje. Ma dobro, i to će proći, baš sad ispadam cendrava. 🤣
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Prijavljujrm neke tegobe dolje,ko da sjedi dolje, ko da ce ispast svaki tren hahaha covjecee🤔 novi tjedan, odma nekaj novo se dogada🙈
Tocno to, kao da ce ispast van😳 ja rekla dragome, on odmah panika "hoces na hitnu?!", ja rekoh ne, samo ti opisujem osijecaj. Mislim ja sebi, cure moje, poroda me uopce nije strah, to znam kao sto ste pisale tu nekako beba mora van, imas doktore, u bolnici si, pa kako rode one zene bušmana.
.
Sad si mislim kad se tak nisko namijesta da me najvise strah vremena DO poroda. Takac je cudan osijecaj, da bih rado da me zasiju dolje, da budem 100% sigurna da sam zatvorena, majke mi ✌
E pa bas to, tak i moj odma pita jel da idemo na hitnu..
Znam da je to sve normalno pa pokusavam opisati,ali on to tak i tak ne kuzi🙈 precudan osjecaj..
Treba docekat porod i dok krenu jaca namjestanja, jedva cekam pregled da pregleda i kaze da sam cvrsto zatvorena ko i prosli put, faakat se stedim ali taj osjecaj kad je nisko je cudan😖
.
Mom tvoj pregled je sutra kaj ne? Svee bude okej💗💗
Emmie baš mi je žao da ti je tako loše od toga bilo. Meni je to inače normalno ja imam koma metabolizam i idem na wc ful rijetko možda jednom u 5-6 dana ali meni je to tako normalno vec godinama mi je tako. I sve sam bila probala da idem češće ali nije ništa pomoglo tako da sam se pomirila s tim ali ja nemam bolove zbog toga sva sreća. Držim fige da ti bude lakše i da to brzo prođe.
.
Perilica za suđe - poludila bi bez nje, 2 mašine dnevno imam za prat.
.
Jaooooo jedvaaaa čekam sutra ujutro da vidim ima li promjena od ove moje muke s hranom. Ali morat cu se s necim počastit nakon pregleda nekim junkom sto sam uspjela izdržat 🤣🤣
Lussi-ja sam bas prekjucer u c&a kupila one njihove 2x za 80kn….isto nikako docekat lidl a sve ove sto imam doma mi nikako ne odgovaraju na trbuh😅 odmah sam uzela 4kom pa mozda naiđe lidl u meduvremenu 🙈
Ajme te tegobe kod Lonmi,sjecam se da sam u 2.trudnoci od 18 tj imala ta probadanja i kasnije vec oko 30.og tj u hodu ak me ulovilo nema vise hodanja 😂 isto sam bila otvorena i cerviks skracen…dogurali smo do kraja..💪 za sad nema probadanja al se jos uvijek dosta nisko meškolji…u petak ogtt 🤯🥳 da i to rijesimo.. 💪🙈
Too su tee da, savrsenee su, bas su mi visoke i odgovaraju mi,al nikak otic do c&a da uzmem da imam doma par komada dok negdje idem,ove sve su za po doma🤣 sad sam u lidla uzela neke na mjesece i zvjezde,za spavanje i po doma budu super haha nije bilo crnih😤
Sad sve spotrpaj u perilicu i ožeži! 😂😂 Mi imamo ali ju taaaako rijetko palimo.. samo nas je dvoje a za dva tanjura mi se ne pali i ne ceka mi se da se skupi a zdjele i to perem ionak na ruke. Tj.muz i ja, on je u tome jednako azuran bio do sad, sad od 4.1. kak ja vise ne radim a on radi od doma, pokusavam sto vise ja radit i fakat mi za sad nije uopce tesko.
Ali dolazi jos jedan sustanar, bit ce sudja! Tako i kod tebe :)
AnaAn to im je redovna cijena? Fakat jeftino!
Fakaaat? Moja stalno radi hahha osjecam se ko pajcek dok idemo jest, sve uprasim, tolko zdjela i tanjura, pa vilice i zlice, ko da nas je 10 a ne dvoje.. svaki dan radi suderica,moja najbolja prijateljica🙈
Evo danas je imala mir, sutra ce da radi 🤣
NevaEva - da, redovna cijena. Kupila sam crne, sive i tamnoplave.
Kakve su velicine? Realne?
Vidim da ima 3xl, to bi mi za trbuh moglo bit super🙈
Lussi-ja sam bas prekjucer u c&a kupila one njihove 2x za 80kn….isto nikako docekat lidl a sve ove sto imam doma mi nikako ne odgovaraju na trbuh😅 odmah sam uzela 4kom pa mozda naiđe lidl u meduvremenu 🙈
Ajme te tegobe kod Lonmi,sjecam se da sam u 2.trudnoci od 18 tj imala ta probadanja i kasnije vec oko 30.og tj u hodu ak me ulovilo nema vise hodanja 😂 isto sam bila otvorena i cerviks skracen…dogurali smo do kraja..💪 za sad nema probadanja al se jos uvijek dosta nisko meškolji…u petak ogtt 🤯🥳 da i to rijesimo.. 💪🙈
Nemam ja tegobe, sve je ok 🙈
Jagodicu i mom_of_4 muci. Ja samo tjesim i strahujem da ne bi bilo, na bolove sam vec navikla.
Moja tegoba je jedino smecko, drugo sve izduram 🥴🙈🙉
Pojela sam losos, kao da sam pojela nist. Uopce me ta riba ne zasiti, i jos je na sredini file bio debeo i nije se ispekao kako spada pa sam taj dio ostavila cim sam skuzila i tak. Za prilog je bio batat, ali isto nista 😂.
Glad vlada i dalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji