Ja samo znam da jedva cekam tamo
4. Mj da barem malo odahnem jer ovo vise nije realno,briga i bolovi i sve.blago zena koje nemaju nikakve simptome ni boljke ja se bukvalno raspadam..
Ma daj zeno kakvo raspadanje, ti takva optimisticna i iskusna! Ja sam sigurna da bude sve ok, ovo ce proci, glupa bolna faza samo. Vec ce ti bit lakse dok sutra vidis svoju bebicu 😍😍😍😍
Aime cure a meni dani tako lete. Imam osjecam da ne stignem sve što bi htjela napravit u danu jer sad vec moram češće i leć jer mi bude pritisak dole ili jako tvrd trbuh pa moram malo lec da se opusti.
.
Ja neznam kako to ali ni u prvoj ni u drugoj trudnoći mi se cure nisu ovako micale. On ili se gura ili rasteže ili lupa ali to bude bas jako da nije uopće ugodno i taj šou ima možda 2 puta dnevno i obavezno navečer i u toku noći. I ful mi bude smijesno jer izboči onako cijelu kičmu točno se vidi onako mu tijelo jer je velika grba po sredini a sastrane nista. Ful bude smijesno. Jos sam probala slikat da vam stavim sliku ali na slici se to tako ne vidi kao uzivo. Ako uspijem vam stavim sliku.
.
E da di nam je Ines? Tko zna kako joj je prošao pregled 🤗🤗
Danice svaka cast al ja bi poludila uz takvu doktoricu.. vidim da idesni privatno i imas potpuno pravo, uz sve tegobe ona takva.. umjesto da pita kak ste i jel osjecate bebu,ona onak.. tek tolko da te rjesi 😤
Nikaac Preeslatkoo😍😍😍😍 kako ja to nisam zsmjetila u Kiku u subotu dok sam bila🤔🤣 NevaEva moja mama to zove slinceki pa sam i ja pokupila🤣
E kad smo kod Kika, uzela ja u subotu tajice, velicina 48 za 26kn, mislim si nema da ne budu dobre, tajicr uzimam inace L-XL.. idem ja njih danas obuc kad ono guza jedva stala u njih, trbuh nikako.. guma rastegnuta ko da ih je ne znsm kolko ljudi nosilo vec, niski struk skroz.. reko oke, nema veze,kaj sad..
Sad skicam Lidl i vidim tajice 29kn, ali do L, a L im je kao 46 pise.. ajde, poslst cu muza zacas u Lidl🤣 ne mogu se natjerat u Kc u C&A po tajice,kupila sam obicne za 80 kn, dva komada, odlicne,visoke,ugodne.. top! Ali mi se ne ide samo po to,a prek interneta je skuplje..
Jer docekat trudnicke tajice u Lidla.. bit ce valjda dok rodim🤣🤣🤣🤣 a bas su mi super ove kaj imam,al sam kupila samo jedne na pocetku trudnoce i nema sanse, vise ih nije bilo🤦🏼♀️
.
Meni sestra dok dodem da casicu i to kaj umocim i onda joj donesem na provjeru,zatim idemo na vaganje i mjerenne tlaka i onda cekam dok me ne pozove da idem k doktorici.. doktorica je oke zasad..
Prijavljujrm neke tegobe dolje,ko da sjedi dolje, ko da ce ispast svaki tren hahaha covjecee🤔 novi tjedan, odma nekaj novo se dogada🙈
Prijavljujrm neke tegobe dolje,ko da sjedi dolje, ko da ce ispast svaki tren hahaha covjecee🤔 novi tjedan, odma nekaj novo se dogada🙈
Tocno to, kao da ce ispast van😳 ja rekla dragome, on odmah panika "hoces na hitnu?!", ja rekoh ne, samo ti opisujem osijecaj. Mislim ja sebi, cure moje, poroda me uopce nije strah, to znam kao sto ste pisale tu nekako beba mora van, imas doktore, u bolnici si, pa kako rode one zene bušmana.
.
Sad si mislim kad se tak nisko namijesta da me najvise strah vremena DO poroda. Takac je cudan osijecaj, da bih rado da me zasiju dolje, da budem 100% sigurna da sam zatvorena, majke mi ✌
Ja sam legla malo ali se dizem svakih 15 min, kao da mu je moj mjehur trampolin. 🤦♀️
Mislim da kako vrijeme odmiče sve vise nas dolazi do zaključka i one recenice koju sam davno tu napisala. Da se ne bojim poroda nego vremena do njega 🤦♂️
I ja bi da se mogu zacementirati dolje da se slucajno ne otvaram i drugi strah da ne bi bilo sta s posteljicom da mi uvijek ima kisika i svega i to 😓😰
Ajme curke ja se nadam da je sve ok.bas sam si ufilmala u glavi da nesto ne stima i samo cekam kad ce sta zabolit..nadam se da cu se probudit bez bolova i da ce dr rec sve ok..😓
Ma lako bi izdrzala jos i pet mj a ne tri Al samo da nema ovog stresa svaki dan nesto..
Ines nadam se da je sve ok i da si u sopingu pa se ne javljas
Cure moje, ja bih nju rado promijenila, ali kod nas u Osijeku je takav deficit ginekologa da vam ne mogu opisati. Mogu samo još kod goreg završiti. Svi koji su iole dobri otvorili su svoje privatne ordinacije. Tako recimo u Poliklinici Roso koja slovi kao najbolja kod nas u Slavoniji, osim dr.Rose koji je odličan dijagnostičar, radi još par dr koji su radili u bolnici pa se prebacili u privatnike. Tako da mi preostaje otići kod privatnika kad mi nešto nije jasno.
Ne mogu reći, do sad je stvarno bila korektna, ne očekujem od dr neki prijateljski nastup, uvijek je profesionalna, ali danas sam baš iznenadila.
I još da vas pitam, meni se na bradavicama stvaraju žućkaste kao flekice. Znam da je to kolostrum, ali šta da radim s tim? Pitala sam i nju danas, kaže kako hoćete. Pa sad nisam pametna, dirati to ili ne?
Ajme curke ja se nadam da je sve ok.bas sam si ufilmala u glavi da nesto ne stima i samo cekam kad ce sta zabolit..nadam se da cu se probudit bez bolova i da ce dr rec sve ok..😓
Ma lako bi izdrzala jos i pet mj a ne tri Al samo da nema ovog stresa svaki dan nesto..
Inesnadam se da je sve ok i da si u sopingu pa se ne javljas
Šta te točno boli? Ako su probadanja neka u rodnici, ja sam to imala i dok sam bila u bolnici i kad sam došla kući, znači nije otvaranje, jer bi ova nesreća od dr danas vidjela.
Ako su neki tipa menstrualni bolovi, ja to imam skoro svaki tjedan pa opet ništa loše, hB. Vjerojatno je samo rastezanje maternice, jer svaki put nakon takvih bolova tiba buda veća.
Sortiraj odgovore
Najstariji