Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Siječanj 2021. 15:08

Nikac - tak se to radi! Drago mi je da je sve ok. 😍🤩🎉🎊🎈Ja imam isto tako sve tip top sto se tice trudnoce, samo se sad ta cista pojavila kao moguci problem na porodu al to cemo rijesit i bas kako je primjetila tvoja ginekologica i nasa Miss kaze, sve sam opustenija jer se priblizavano tjednima u kojima ak se nesto i desi moze s bebicom sve bit ok. Tak da te kuzim i veselim se skupa s tobom 🎈Malecka ti je taman tezine. 
    .
    MissGraz bolje doma nego u bolnici, nema veze sto je granicno, rijesit ces ti to prehranom. Zuc utjece na rad jetre, to se sjecam dok je mama imala kamence onda su uvijek gledali jetru uz zuc, to ti je ona kroz 3 trudnoce i 30 godina regulirala prehranom tak da se moze. A onda dok rodis, budes vidjela jel ima neki problemcic sa zuci koji se moze rijesiti ili je to sad trudnoca potaknula.
    .
    Urinokultura - meni nist ne uzimaju niti me salju kam dok dodjem na pregled. Na pocetku trudnoce je bilo rutinski, imala sam leukocite 500 i dosta bakterija u urinu pa me slao, nalaz je bio sterilan. Sad sam isla dat mokracu na svoju ruku kad sam ogtt radila i bilo je leukocita 8-10 i bakterija mnogo pa je rekao da napravim UK. Ocekujem sterilan nalaz jer nemam tegobe. Imala sam prije i ureaplasmu i e.coli i svasta pa znam da to dolazi s tegobama, ak nist drugo svrbucka il pecka.
    .
    Danica - neki ljudi ne zasluzuju ni vrijeme ni komentar. Ja bi na tvom mjestu trazila drugog dr.i navela razloge, imas pravo jednom promijenit, netko je pisao o tome vec. Privatno ic je ok da double chekiras sve ali ne imat uopce povjerenja u svog primarnog dr., s dobrim razlogom, nije dobro, taj stres ti ne treba sad.

nikac
    25. Siječanj 2021. 15:10

Nagradile smo se u Kiku nakon pregleda ❤️💕
    Nisam ni znala da imaju tako povoljne stvarcice, ne znam kakva je kvaliteta jer tamo nisam nikad nista kupovala...ovo je sve 100% pamuk... 
    https://ibb.co/gMMS6X8

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

danica85
    25. Siječanj 2021. 15:14

Lonmi

danica85

Evo me curke, stigla s pregleda. Cerviks 31 mm po njenom mjerenju, T oblika. S tim sam zadovoljna.
    Mirovanje naravno i dalje i terapija.
    Ali mi je tako digla živce, tako je bezobrazna bila, kažem boli me rodnica, i ispričam joj za onu nesretnu sondu i bojim se da nije neka upala, ona meni na to otkud meni da imam upalu,jedva me pregledala i zaključila da mi nije ništa. Ja kažem ali mene boli i užasno mi je kad stavljam utriće baš neka nelagoda, ona meni na to pa mora nešto boljeti. To sam skroz popi…..i rekla sam joj to mi svaki put kažete pa ja završim u bolnici.
    I još nit je pitala išta vezano za bebu, niti jel osjećam pokrete, znači meni je to nezamislivo. Ako već neće raditi uzv, mogla je bar pitati.
    Jel vi piškite kod vaših dr.mislim za one proteine i to?
    I još me naručila s takvom dijagnozom na pregled krajem 2 mj. I sad opet privatno na pregled, jer joj ništa ne vjerujem i nije normalno da me dolje pecka i boli.
    Znači ljuta ko ris !!!!!

Danice, pa jel se tvoj cervix to produžio? To je moguce?
    Jao imas svakakvih doktora, ti bi bar svaka 3 tj trebala ic s obzirom na terapiju i mirovanje.
    Svaki od njih nekom svojom logikom, zao mi je da te tako razljuti.
    Moja ti recimo ne komentira bolove i tu po forumu i kod privatnika sam skuzila i za neke pretrage da me nije slala i tako.
    I vidis isto kako za taj smeđi ne zna, ili zbilja nema sta videti.
    Ne mogu rec da joj bas vjerujem 100% pa isto idem i privat, a to je isto tak.. tu i tam imas 2 dijagnoze i jos ti je gore.

Ne znam jel moguće, čitala sam kako se on ne može produžiti, odnosno vratiti na staro kad se jednom skrati. Vjerojatno je podložan subjektivnoj procjeni, ovisi od doktora do doktora. 
    Već sam se naručila za četvrtak, privatno naravno. 
    Stvarno sam puna dojmova s pregleda, sve naravno negativno, dobila sam u bolnici te tablete od kojih jako padne tlak, znači nit me pitala kako se osjećam, jel mi bolje uz terapiju, jel mi se javljaju kontrakcije, mislim već sam 3x zbog njih bila u bolnici, znači apsolutno ništa. Ona je samo prepisala nalaz s otpusnog pisma u trudničku. Strava!! 

25. Siječanj 2021. 15:17

Ja sam saznala da se ovo ispod vrata ne zove podbradak kak ja to zovem nego slinček. 🙄 Kakgod se zvalo, jako je slatko Nikac!
    .
    Rucak - bijelo meso + rizoto s graskom. Desert: pavlova s ananasom. Da, ponovno sam radila, muz je odusevljen, ja sam na kraju prosli put samo probala i cini se da cu i sad tako jer imam sladoholicare u familiji. 
    .
    Danas nemam nikakve tegobe opet. Kao da i nisam trudna. Kuham, kolaci, sudje.. sve normalno. Mozda je level energije nizi jer sam opet bila budna po noci ali ne mogu se pozaliti na bol il nesto. Nestrpljiva sam.. hocu malog u rukama vidjet a ne na ekranu a imam jos milijun dana do toga.

Lonmi
    25. Siječanj 2021. 15:19

danica85

Lonmi

danica85

Evo me curke, stigla s pregleda. Cerviks 31 mm po njenom mjerenju, T oblika. S tim sam zadovoljna.
    Mirovanje naravno i dalje i terapija.
    Ali mi je tako digla živce, tako je bezobrazna bila, kažem boli me rodnica, i ispričam joj za onu nesretnu sondu i bojim se da nije neka upala, ona meni na to otkud meni da imam upalu,jedva me pregledala i zaključila da mi nije ništa. Ja kažem ali mene boli i užasno mi je kad stavljam utriće baš neka nelagoda, ona meni na to pa mora nešto boljeti. To sam skroz popi…..i rekla sam joj to mi svaki put kažete pa ja završim u bolnici.
    I još nit je pitala išta vezano za bebu, niti jel osjećam pokrete, znači meni je to nezamislivo. Ako već neće raditi uzv, mogla je bar pitati.
    Jel vi piškite kod vaših dr.mislim za one proteine i to?
    I još me naručila s takvom dijagnozom na pregled krajem 2 mj. I sad opet privatno na pregled, jer joj ništa ne vjerujem i nije normalno da me dolje pecka i boli.
    Znači ljuta ko ris !!!!!

Danice, pa jel se tvoj cervix to produžio? To je moguce?
    Jao imas svakakvih doktora, ti bi bar svaka 3 tj trebala ic s obzirom na terapiju i mirovanje.
    Svaki od njih nekom svojom logikom, zao mi je da te tako razljuti.
    Moja ti recimo ne komentira bolove i tu po forumu i kod privatnika sam skuzila i za neke pretrage da me nije slala i tako.
    I vidis isto kako za taj smeđi ne zna, ili zbilja nema sta videti.
    Ne mogu rec da joj bas vjerujem 100% pa isto idem i privat, a to je isto tak.. tu i tam imas 2 dijagnoze i jos ti je gore.

Ne znam jel moguće, čitala sam kako se on ne može produžiti, odnosno vratiti na staro kad se jednom skrati. Vjerojatno je podložan subjektivnoj procjeni, ovisi od doktora do doktora.
    Već sam se naručila za četvrtak, privatno naravno.
    Stvarno sam 

Probaj promijeniti ginekologa, zbilja je grozna, pa posao im je da pitaju bar kako si. Uzas jedan, bas ti treba da te zivcira 😡
    Ovisi valjda kako ga i tko izmjeri, dal je mjehur malo pun, oprema itd. 
    Ja molim Boga da je moj kao sto je i bio, ne zelim jos i taj stres. 
    Javi u cetvrtak sta su ti privat rekli, i probaj se opustiti da se ne zivciras jos zbog nje. 

Petra982
    25. Siječanj 2021. 15:21

Tekući Dash bez omekšivača. Roba ima ok miris.
    Danice, nezz što ti reći osim, promjeni dr. Ja to ne bih mogla trpiti! 
    Nikac, super!!!

Lonmi
    25. Siječanj 2021. 15:21

NevaEva

Ja sam saznala da se ovo ispod vrata ne zove podbradak kak ja to zovem nego slinček. 🙄 Kakgod se zvalo, jako je slatko Nikac!
    .
    Rucak - bijelo meso + rizoto s graskom. Desert: pavlova s ananasom. Da, ponovno sam radila, muz je odusevljen, ja sam na kraju prosli put samo probala i cini se da cu i sad tako jer imam sladoholicare u familiji.
    .
    Danas nemam nikakve tegobe opet. Kao da i nisam trudna. Kuham, kolaci, sudje.. sve normalno. Mozda je level energije nizi jer sam opet bila budna po noci ali ne mogu se pozaliti na bol il nesto. Nestrpljiva sam.. hocu malog u rukama vidjet a ne na ekranu a imam jos milijun dana do toga.

I ja hocu u rukama, a ne na ekranu 😂 ja imam milijun i mj dana vise nek ti 😂

• MissGraz
    25. Siječanj 2021. 15:27

Netko je pitao za uloske…
    Ja sam kupila Chicco taj jedan paket i imam dva mala paketa Vir 80 sto mi je dala frendica jer ona nije potrosila. Chicco cu ponijet u bolnicu, uglavnom sam cula da su zene zadovoljnije s njima... 

25. Siječanj 2021. 15:29

Lonmi

NevaEva

.
    .

Duuuugo joooos al ne znam ni kad je ovo proslo 😂 dok vidim fotke trbuha si mislim kak je brzo proslo a sad kad vidim kolko jos.. ja bi da je sutra termin.
    😂🤷‍♀️
    .
    Roba - ja koristim perwoll renew and blossom i meni se cini da je dobra roba 🤣 
    .
    Trudnicka odjeca - ja na kraju nosim cijelo vrijeme obicne tajice i tunike. Kupila jesam one trudnicke traperice u lidlu al me to posvud stiska i imam trudnicke tajnice kako ih nasa Girl zove ali radije nosim ove obicne samo potegnem do sisa valjda 😂 haljine, tunike..sve mi je dobro; samo se ne stiskam u bluze, ne mogu zakopcat kapute i tak.. na kraju nisam skoro nist bas trudnickog kupovala.

Lonmi
    25. Siječanj 2021. 15:31

NevaEva

Lonmi

NevaEva

.
    .

Duuuugo joooos al ne znam ni kad je ovo proslo 😂 dok vidim fotke trbuha si mislim kak je brzo proslo a sad kad vidim kolko jos.. ja bi da je sutra termin.
    😂🤷‍♀️
    .
    Roba - ja koristim perwoll renew and blossom i meni se cini da je dobra roba 🤣
    .
    Trudnicka odjeca - ja na kraju nosim cijelo vrijeme obicne tajice i tunike. Kupila jesam one trudnicke traperice u lidlu al me to posvud stiska i imam trudnicke tajnice kako ih nasa Girl zove ali radije nosim ove obicne samo potegnem do sisa valjda 😂 haljine, tunike..sve mi je dobro; samo se ne stiskam u bluze, ne mogu zakopcat kapute i tak.. na kraju nisam skoro nist bas trudnickog kupovala.

Ja imam osjecaj da cu citavu vjecnost jos provesti do dolaska moje curice, koja je danas nekak specijalno pospana. Moram nesto pojesti da ju probudim 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.