Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    25. Siječanj 2021. 22:18

Ineeeeees!!! Jel sve ok?
    Ne bih mogla živjeti bez perilice suđa! Obožavam ju! 
    Mene uspavao dnevnik! Točno onih uru vremena koje nisam nadoknadila unutro. 
    Zadnjih par dana nemam jak pritisak u zdjelici, ali imam osjećaj da su mi svi organi stisnuti!
    Hahaha, slinček, mislim da je književno ipak drugačije... Ja to zovem barbajol ili babajol.
    Već u 10. mj sam obavila shopping u HM online, trudničke tajice i trudničke pamučne hlače nosim non stop, traperice me stežu mrvu u nogama, al to minimalno što odem do dućana, ne osjetim. Uzela. 2 tunike za gušt u Mani i jednu haljinicu. Sve ostalo ili imam od prijašnjih trudnoća ili koristim normalnu robu u koju stanem. Nije mi žao kupiti ako to nosim stalno, a i poslije poroda se neko vrijeme još iznosi.
    Laku noć vam želim!

25. Siječanj 2021. 22:20

Evo mene od danas u magnezij klubu.🙋‍♀️ 🤷‍♀️ Uzela sam prvu kapsulu na preporuke ginekologa, soc i privat iako nemam tegobe. Mali je strasno aktivan i to stalno, seli mi se trbuh s jednog kraja na drugi.. super mi je to i fakat ga volim osjetit, na trenutke je neugodno jer je dosta jako ali draze mi je tak nego da ga ne osjetim. Jel i kod vas tako da su bebe po 3,4 sata aktivne? Krece se cijelim tijelom, nisu samo udarci nego kao da pliva 😂 i onda je tipa 2 sata miran i onda opet. Od sutra cu za svaki slucaj smanjit slatko.
    .
    Brojanje udaraca - kad sam usla u 28.tj.sam gledala videic. Preporuka od WHO je pratiti 2 puta dnevno, lec nakon rucka na lijevi bok, pratit 1h i moralo bi biti 10 udaraca ili meskoljenja ili stucanja.. pa kasnije u danu opet. Tak da se sve broji, vidjela sam da je netko pitao jel problem ako se beba vise migolji nego udara. Po ovom nebi to smio bit problem. :) 

Ines
    25. Siječanj 2021. 22:23

Hej hej cure moje vidim da sam vam falila hehe 😉🤗 tu sam 🙋‍♀️ bila narucena u 9h, a dosla kuci u pola 2 (i da netko je pogodio, bila sam u shoppingu hehe, zeletila se do Pepca bile pidzamice sa stopalima 18kn kom, pa sam uzela 4, poslikam sutra, jer sam odmah ubacila na pranje) znate kako je to u bolnicama 🙈 pa bila taman kuhala sebi i muzu kavu, dok sam se raspremila, otusirala (ne volim taj osjecaj od tone gela na kozi) i taman dosao dragi, pa njemu pricala dozivljanje, pa zvao tata, pa pricala s mamom, pa javljaj vjencanoj kumi, buducoj kumi hahha svi jadni cekali da im se javim i dok sam vas citala zaspala s mobom u ruci, probudila se u pola 8, vecerali, evo gledali rukomet, pa reko idem napokon svojim curama istipkat. Bas ste me iznenadile ugodno sto se brinete gdje sam 🥰

Nea 💗

Ines
    25. Siječanj 2021. 22:24

Uglavnom hajmo ispocetka, isla prvo na ctg, inace se bude 20min, ja bila skoro sat vremena jer ova moja gadura je bila toliko nemirna da ne vjecito bjezala od te sonde il kako se vec to zove, znaci lezim na lijevom boku, sonda na desnoj strani, ona pobjeze lijevo, pa lezi obrnuto, ona opet pobjeze i tako smo se s njom natezali da pokusamo spojit 20min u komadu, ali nista 🙄 doktor jos bio na odjelu, pa sam cekala da on vidi kao dal treba ponavljat ili idem na pregled, naravno da je trebalo ponavljat i tako nista ponovno ctg gdje smo ju uspjeli dobit, i taman da cu ic na pregled, hitan carski, pa dok su se dezurni doktor i ovaj sto je meni bio organizirali vamo tamo, pa uhvatila pauza. I napokon docekam svoj pregled i u pol pregleda taman sto mi je uzeo bris i prstima me ispipao, onako raskrecena na stolu hahha sestra ulijece kaze hitan porod zena dosla pukao vodenjak (cijeli trag ostavila po hodniku 🙈 ) i nista kaze doktor meni, obucite se, pa cemo ultrazvuk kad se vratim. I nista obukla se ja i opet cekaj 🤣 u 12 i 15 dosla na red za uzv, mjerio sve zivo. Izasla iz bolnice oko 20 do 1. Uglavnom cura je natukla dobre 3kg, tocnije 2,952g..glavicom je dolje, aktivna svo vrijeme, plodne vode dovoljno, mjere odgovaraju, gledao je protoke itd, sve oke, srce kuca ko veliko, ona je hvala Bogu super i lijepo napreduje. Sto se mene tice, ja i dalje otvorena za prst i dalje trosim Utrogestan, kontrola iduci ponedjenjak Bubica pises me ponovno za 1.2. i nista cekamo, ako sto krene krene, kaze sada smo vec u terminu prakticki, ona je sa kilama super pa sto se toga tice nema problema. Ali naravno ja drzim 🤞 da bude ona ipak jos u maminom trbuhu, bolje joj je unutra svakako 🥰 mada sam ja eto za ne daj Boze spakirala kofer u auto i torbu za rodiliste posto nisam znala sto mogu ocekivat, reko ako me slucajno i zadrze da ja imam svoje stvari odmah uz sebe. I eto usput otisla do Pepca i kazem kako je prosao ostatak dana. Doktor je tooliko divan, ma predivan. Ja njega znam jos od prije, al nisam nikako bila kod njega. Bas je covjek na svom mjestu, razgovor, zezancija, ljubaznost, njeznost, ma koliko god da je bilo neugodno kada mi je uvalio prste i bas posteno stiskao, al toliko ima njezan pristup, bas zna razgovorom opustiti da ne budes po nikakvim pritiskom i da nisi ukocen. 

Nea 💗

Bubica1
    25. Siječanj 2021. 22:25

PREGLEDI 1.MJESEC
    Mom_of_4 26.01.
    Ninnach 26.01.
    EmEn9 26.01.
    Deleted user 27.01.
    AnaAn 27.01.
    Emmie 29.01.
    PREGLEDI 2. MJESEC
    Deleted user 02.02.
    Petra982 02.02.
    Avama 02.02.
    Lonmi 02.02.
    Jagodica 02.02.
    Bubica1 03.02.
    Zabica 05.02.
    Ninnach 08.02.
    Lunica 09.02.
    MissGraz 09.02.
    Valkris 12.02.
    Gita_kc 15.02.
    NevaEva 16.02.
    Kety992 16.02.
    Ertzui 17.02.
    Thera 19.02.
    Nikac 19.02.
    Girl1234 23.02.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Ines
    25. Siječanj 2021. 22:26

Kad mi je uzimao bris, najiskrenije eto spekulum nisam ni osjetila. Ma stvarno covjek zna svoj posao. I bez obzira sto je bio u tolikoj guzvi i kaosu, opet se potrudio na uzv-u da sve lijepo pogleda, pokaze, objasni..ma nema, to se vidi kad netko radi svoj posao iz ljubavi 👍😊

Curke koje ste imale preglede  Danica, Nikac, MissGraz cestitke na urednim pregledima 🥰 i one koje ste vadile nalaze AnaAn, Thera da sve bude okej 😊👍

Danica - za gospodu dr. no coment 🤦‍♀️🤣 strava i uzas. Kolostrum, ja ga imam tako u samoj sredini bradavice, al ja nista se diram, kako samo koji put ispadne samo maknem i to je to..kazu da najbolje kada se ne cacka, pa ja ni ne cackam, ne smeta mi pa nemam ni potrebu.

Emmie - zao mi je sto si prosla takvu kalavariju sa zatvorom, ali slazem se apsolutno da nista ne treba uzimati zdravo za gotovo. Pa cak i kad se rijec o probavi 🤗👍

Nea 💗

Bubica1
    25. Siječanj 2021. 22:31

Ines, ajde baš mi je drago da ste još uvijek 2u1 i da je curka super! 😊❤️
    Sretno svima sutra na pregledima, odoh ja u krpe. Laka noć svima! 😘

👩 37 - AMH 13

Bubica1
    25. Siječanj 2021. 22:32

PREGLEDI 1.MJESEC
    Mom_of_4 26.01.
    Ninnach 26.01.
    EmEn9 26.01.
    Deleted user 27.01.
    AnaAn 27.01.
    Emmie 29.01.
    PREGLEDI 2. MJESEC
    Ines 01.02.
    Deleted user 02.02.
    Petra982 02.02.
    Avama 02.02.
    Lonmi 02.02.
    Jagodica 02.02.
    Bubica1 03.02.
    Zabica 05.02.
    Ninnach 08.02.
    Lunica 09.02.
    MissGraz 09.02.
    Valkris 12.02.
    Gita_kc 15.02.
    NevaEva 16.02.
    Kety992 16.02.
    Ertzui 17.02.
    Thera 19.02.
    Nikac 19.02.
    Girl1234 23.02.

👩 37 - AMH 13

bebolinka
    25. Siječanj 2021. 22:41

Ines - ja sam bila uvjerena da si išla roditi 🤣🤣🤣 bas mi je drago da je sve super 😍😍🥰
    ..
    Cure htjela sam vas pitati, mislim da mi zadnjih tri dana ispada služni čep, pojačan mi je iscjedak bas sluzav i žućkasti bude 🤷🏽‍♀️ Neznam da li da sutra možda zovem dr? Da možda odem ranije na pregled? Posto sam naručena 5.2. 
    Šta vi kažete ? 

bebolinka
    25. Siječanj 2021. 22:41

Sluzni*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.