MissGraz meni je svrbež bio oko 5 mjeseca trudnoće pa prestao i sad je opet počeo. Tako da suosjećam skroz iako nije baš tako jako kao kod tebe ali dosta. Mene svrbi trbuh, sise i malo leđa. I nema tu kreme koja pomaže. Navečer mi je najgore, jedva čekam da se skinem u gaće i majicu i legnem u sobi u kojoj ne palim grijanje i dosta je hladno, tu mi se nekako smiri svrbež.
Ninach slažem se sa jagodicom, ako te treba tko kudit to je doktor, sestru ko fućka. Pripazi zbog sebe ali nek te njeni komentari ne uzrujavaju
Jel ok jest celer u trudnoci? Znaci, nikad ga ne jedem i danas dobila neki fora recept za pomfri od celera i idem bezveze uguglat i tamo kazu i da i ne.. Jel zna koja?
Ja ti ne znam za 100% jer nisam pitala dr. al sam proucavala dok sam radila juhu sa celerom. Vazno je da je dobro opran i ako je termicki obradjen sve bakterije koje bi se mogle naci bi pomrle. Ako se jede sirov, pazit da je dobro opran sto vrijedi za sve voce i povrce al osobito korijenje koje se jede a raste iz zemlje (mrkva, persin itd.).
Inace djeluje dobro na organizam jer smanjuje kolesterol i balansira tlak, jaca imunitet i to..
Pa tak se i meni cini, kao ima hrpu pozitivnih stvari a ono nisu sigurni.. Ma pojest cu danas, nije da cu ga opet u skorije vrijeme jest 😂😂😂 Hvala ti 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska dobro pitanje jer ja vec danima planiram sok od njega si praviti, imam onaj sokovnik
Na hladnu prešu pa mi je zakon sta god stavim sok iscijedi 👌 a celer vazi za najzdraviju namirnicu te vrste ali sam naisla na različita misljenja..bas cu pitat utorak dr ako ne zaboravim..
MissGraz ja isto izbacila Novalac pila sam ga Al nekako samo apetit mi se pojača od njega i nezz nije mi nesto dobro bilo s njim tako da ne pijem nista osim magnezija navecer..
Bebolinka ajmee znaci sad ako mi nisu oci iskočile nece nikad ahahahha..znaci jutros sam se uhvatila u koštac i odlucila da danas moram na wc podhitno... ok osudite me al sam imala izbora,danima ne ic na wc je ravno samoubojstvu 😬,nikad nisam bila strastveni pusac da se razumimo vise sam “u drustvu i uz kavu nekad zapalila cigaretu dvi i to nilad doma npr” ali mene bi to potiralo na wc.Znaci ja ne pamtim kad sam zadnji put zapalila a jutros sam trcala u ducan kupit cigarete da si skuvam neku slatku jadnu kavu i zapalim jednu prije tog sam popila čašicu bioaktiva...momentalno me stomak zavrtia....ali naravno toliko me bilo straj na skoljci da sam se stiskla ko da ne zelim da izade ahhahah..napravila smoothie jabuka banana kivi borovnica i šumsko voce popila i trka...E sad sta je pomoglo nezz vjerovatno spoj svih splacina unesenih u sebe bitno da sam ja laksa pola kila i da nisam
sta bi se reklo puna do čepa.(oprostite na slikovitom prikazu)
Malo sam se jedino zabrinula sta mislite jel moguce se otvorit tako to me pere zadnje dane...imam neki iscjedak bijeli ne smrdi ne cese cist bijel Al pojavi se.Bdw sta se hemica tice tu je negdi samo sta ne iskoci ali odmah sam isla pod tus da malo ublažim stanje.
Emmie ahhahahah tek sad vidim tvoj komentar dobro si rekla auuu.. ma samo nek kaze da je sve ok jer nisam bila na pregledu od lani ahhahahahha
EmEn09 baš tako! Imam veliiiike planove sa hranom! Već zamišljam komentare kad me vide:" O, ti opet trudna!"
Kladim se da nisam sve polovila
Mareikate <3, Emmie, Ines, Zabica, Nevaeva, Bubuca hvala vam od srca, malo ste me sinoć umirile...sam sad 33tj i beba je 1715g....jučer sam bila sva nikakva samo zbog toga što je pisalo na nalazu..njoj je po uzv sve za dva tjedna manje, a zadnji put je bilo samo tjedan...kako se vodi od početka da je manja tjedan dana, postavila sam u glavi ok možda po tome samo tjedan je manja
kod socijalnog je sve ok, on mi je čak rekao bebica sad u potpunosti odgovara - no on mi nije od povjerenja
uglavnom neću razbijati glavu, mislim pozitivno, od sad se šopam hranom, spavanje na lijevom boku, izbacit ću i tu cigaru "jutarnju potjerušu" i za dva tjedna idem opet kod nje i vidjet ćemo
Bubice sretno danas na pregledu
Mom ne brini za kile one u jednom trenu krenu rapidno gore, ali mislim da ćeš ti to nakon poroda samo tako vratiti, po slikicama si tip-top
Ninnach doći će to na svoje...moja frendica ima curicu koja jako dugo nije htjela jesti, znači u stanju komad hrenovke žvakat satima...svašta su pokušavali, kako je krenula u školu nekako se to stabiliziralo, ali potrebno je puno strpljenja i rada, dan danas neke stvari još nije probala, ali ona je zdrava djevojčica i aktivna atletika, ples, penjanje...zdrava, žilava i jaka curica
Što se tiče šećera baš mi je frendica rekla njoj je termin bio prošle godine kao i meni i ranije se porodila radi šećera, odnosno inducirali su joj porod radi sigurnosti bebe - da bi na kraju ispalo da je bebi falilo šećera...tako da ne brini nisi naštetila svojoj bebici, sad samo pripazi na prehranu zbog sebe, a bebica će biti ok
Mateja žao mi je zbog bake...čuvaj se i bitno da je bebica dobro
Nikac super za nalaz
Gitta sretno sa ogttom
Tehnike disanja - Ana thx za slikice i curama na linkovima
Lussi - meni ta Pavlova izgleda fino, a da je takva i okusom, ne sumnjam
Kontesa sretno na pregledu i vjerujem da je sve dobro...javi kako je prošlo
MissGraz - žao mi je za loše jetrene i bolnicu, ali bolje i to obaviti neka oni sve provjere i da si na miru...sretno...ako piješ tablete/vitamine probaj ih izbacit sad možda se svrbež smanji
Bebolinka citam tvoje postove pa mi smo sestre po “ludim simptomima” Znaci zaspem do 2 pa na pisanje i onda budna do 5-6... Ee hvala ti na ovome jer i mene sad boli gospoja doli nakon nužde ko da sam se natezala radat pa sam malo prilegla cisto da jadna dode sebi ..
Kazu blaženo stanje?! A kad tocno pocima taj blaženi dio ahhahahha? O Bozee
MissGraz mene nekad zna svrbit sve, ko da me zivci uvate ahha naravno da pomislim na svasta i panika bude momentalna al imam mast/kremu kako god i spasila mee.toliko je dobra da mi kci dode doma iz skole bidna ispucalih i krvavih ruku em bura em dezinficijensi i dva puta namazala i
Spasilooo..Ugl sastojci su :karite maslac-kokosovo ulje-maslinovo ulje..koza bude svilena nakon nje ne susi se ne svrbi..🤗
Eto sad vidim da se MissGraz javila i da ne pije vitamine :( držim fige da što prije prođe svrbež
Mom ja bijeli iscjedak imam od početka trudnoće, nekad više, nekad manje...normalno je da se on pojavi...kako kažeš bitno da nema mirisa
Blossom je u pravu si najmanje mi je do kila zbog izgleda skinit cu kao i do sad nego ja sto sam starija to sam luđa po pitanju straha pomislio bi netko da mi je prvi put a ne cetvrti haha.. Pisala sam vam kako su mi bebe svaki put sve vece iako znam da je genetika i jednostavno radam veliku dicu i nema veze s time sto ja jedem opet mi muka..Sigurno sad ne zelim secer niti bebu od 5 kila...ima da se raščetvorim doli ko kobila na onom stolu..😓Jos sam u startu krenila teza nego ikada tako da dobijem li kao i prije 20-30 kg Opaa idem rodit sa 110 ko amen🐷🐽
Sortiraj odgovore
Najstariji