Mateiceiskreno saucesce zbog gubitka bake 🥺
EmEn9wooow izgledas Supeer. I meni se cini veci trbuh da ti je bio 26 tj nego sad,doduse na drugoj slici izgledas mršavije nego na prvoj,bravo..bas si me potakla na bolju prehranu..
Ja jutros opet muku mucim s probavom nikako na wc normalno otic,bojim se porodit cu se ako ostanem na skoljci malo duze Uff.danas cu kupiti suhe sljive pa kuvati i piti preporucila mi kuma koja je imala isti “problem” u trudnoci,nadam se da ce pomoc
Mila probaj si u probiotik staviti chia i lanene sjemenke, ili samo njih polij s vodom i pusti da omeksaju pa pojedi. Meni pomogne.
Suhe sljive mi recimo nisu, a i meni su groznog okusa jedva ih stavim u usta.
Lussi, di je taj ducan sa spavacicama? Bas mi se cine ok, i gumbi nisu previsoko
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aha i popricala ja sa susjedom koja ima maloga od 2god i nesto, jaca curka, pita me kako sam, rekoh dobro, hvala, kazem joj da imam gestacijski dijabetes, imala ga je i ona, rodila bebicu na carski rez. Morala je 3 tjedna lezati u bolnici prije poroda zbog visokog tlaka, ali kaze da joj je proslo ko'3 dana, mali je super, ide u jaslice, ona se brzo oporavila od carskog.
.
Pricale mi i o trudnickoj odjeci 🤣 kaze da je ona sve narucivala preko H&Ma online, sa internacionalne stranice. Ima kod nas trudnickih grudnjaka u Aniti, po cijeni od 300tinjal kuna, a meni kao i vama ne treba jedan, nego vise. Kaze da isto ne kuzi zasto ima tako malo trudnicke odjece za nas jace curke, da i mi ne samo trebamo, nego bi rado kupovale sve i svasta, samo nemamo gdje🤷♀️
.
I da ni ona skoro do saaaamog kraja nije znala jel decko ili curka, i bolje da doktor govori da ne zna, nego da bubne krivo. Ja kazem da se obracam bebici vec sa Fran, ona meni mozda bolje da budes otvorena za obje opcije, da ti ne bude tesko se mentalno presaltati i povezati ako bude curka. Tako da cu odsad nadalje govoriti bebica, dok mi doktor sa sigurnoscu ne kaze curka je/decko je👍
Evo predalakrv, i fino dobila po nosu kako sam previše kg natukla i da će mi beba imat povišen šećer... Znači užas jedan koliko me oprala sestra.... Baš sam u brizi sad još i zbog tog. Ove tjedne koji su mi ostali ću preživljavati na salati čini mi se... Jest istina da se nisam baš stalno, drzala pravilne prdhrane, eto sad pred kraj barem onda budem nekako. Iako mi doktor u plk kaze da beba niti je prevelika, niti visak plodne vode... Ah.... Ko bi ga znao. Osjećam krivnju jer se bojim da sam svojom nesmotrenošću ugrozila zdravlje bebe. Ne preostaje mi drugo nego čekat i vidjet i nadat se najboljem. Baš divno jutro😏🤔
https://ibb.co/tYhF82P
.
Netko je pitao za tregerice,sad sam naletila na njih🙈
.
Jagodice za gumbe ne znam haha mama je rekla da donesem pa da ce vidjeti di bi ih mogle uklopiti, da okej izgleda i da je prakticno.. ove druge su u Jaski u nekom ducanu, sinoc je bila pa fotkala.. idem ju pitat jel zna jel salju postom mozda
Bas me zanimaju kakve su uzivo i velicine..mozda odem koji vikend do svojih pa do trgovine,nemrem se natjerat haha
Hvala cure na podrsci. 💜
Dan je jucer bio pakao. Pakao... ne znam kako to drugacije nazvat. Ne bi ovo nikome pozelila. Raskrvarila sam noge od cesanja. 😔 noc je bila malo mirnija. U ljekarni su mi dali nekakav gel za ublazavanje svrbeza, pa sam kombinirala hladnu vodu i to i pomoglo je. Danas idem kod svog ginekologa da me uputi sta i kako za ponedjeljak.
.
Pranje - ja sam uzela Froschov gel i omeksivac u DM-u, oprala svu robicu, tetre i trokut pelene na 95, samo dekice na 40. I sve sam peglala na paru. Nisam citala sastav, ali nema apsolutno nikakvog mirisa ovako... doslovno kao da je samo u vodi oprano. 🤷♀️ nevjesta mi je isto koristila taj, bebe nisu imale problema... pa cemo vidit...
Matea, zao mi je cuti da si imala tako tuzne dogadjaje... drzi se, cuvaj se... 🙏
Nikac, suuuuper za UK, sad si mirna! 🥳
Mom, meni za probavu pomazu zobene sa jogurtom. Ako ti nisu gadne, probaj.
Emmie, pa tebi je joooos malo ostalooo. Joooj, uskoro nam stize prvi bebac u nas veseli forum znaci. 🙏🙏🙏❤
.
Sretno svima danas💜
.
Cure koje ste u bolnici, mislim na vas, javljajte nam stanje. 💜
Lussi,di je taj ducan sa spavacicama? Bas mi se cine ok, i gumbi nisu previsoko
U Jaski,cekam da mama javi jel imaju prodaju prek fejsa il nekaj
Emmie, imam i inace tu i tam zgaravicu i nije mi strana ta tegoba pa je moguce da zato imam i sad izrazenije. Ali inace popijem tabletu, sad ne 😅 Prije dvije noci sam sjedila u krevetu cijelu noc, ne lezala.. pomaze mi donat, popijem ujutro, kad nest idem jest i navecer 5 gutljaja, grickam proklete bademe, meni pomazu banane, med od bagrema.. dok rodim necu jest bademe i banane bar.. a do iduce trudnoce 😅 ti si pred sam kraj, jos malo i gotovo, onda mozes popit tabletu i nestat ce pritisak na zeludac. Ono sto takodjer pomaze a sad ces nakon posla i inspekcije osjetit - manje stresa. Vjerujem da ti je i to utjecalo na zeludac. Sad se opusti koliko mozes i jos stvarno malo, you can do this! Go girl! 💪💪
Nikac, jeeeej za urinokulturu :)
Lussi, hvalaaa :)
Mama mi je kupila spavacicu na placu. Uzela je i ogrtac pa to kosta 100kn, spavacice su 50. Ima gumbe tak da mogu izbacit hranu van 😂😂
Napomena: brojevi na placu su manji. U svijet trudnica sam uzela m (inace nosim s i trudnicka odjeca mi je s ili m), ova s placa je manja a l je. Imaju mnogobrojne x-eve ispred l brojeva. 😅
https://ibb.co/CHcq88j
Ninach - jel to ona sestra iz trudnicje ambulabte na Vuk Vrhovcu? Ako je, nemoj si uzimati k srcu njen ton/pristup - ta je ljuta na samu sebe, di ne bi bila na nas🤷♀️ ti u svakom slucaju pripazi na prehranu jer TI zelis, a ne jer te MED.SESTRA uplasila/oprala/kudila sto vec.
.
Ja svaki put kad zovem tamo sva se oznojim koliko je neugodna, ono njezino "sto vama nije jasno, DUSO?!" Vise je ne fermam. Pazim zbog djeteta, tko nju šljivi 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji