Lonmi
Jos 11 danaa i lagano se pridružujemo u klub odbrojavanja tntntnntntnntntn 🥳🥳
Eeee curke, koja vam je želja za prvu hranu nakon poroda (ono šta sad nesmijemo)? 😁😁😁😁
Ja DEFINITIVNO ubijam francusku salatuuuuuuuuuu
Burgeriiii mmmmmmljaac
Gestacijski i nizak šećer kod bebe...ovo je jedna od mogućih komplikacija, ali u bolnici znaju da to provjere i poprave.
Ninnach, moj mali brat duuugo nije htio jesti. U osnovnoj školi bi svaki dan vratio ručak kući, ili ga bacao. Bio je premršav ali i zdrav i aktivan. U 12-tog godini se sve promjenilo. Počeo je da uživa u hrani. Sada mu je 30 godina i to je još uvijek tako. Mama non stop galami na njega u stilu: " A šta Bogati sad ždereš?", "Tebi uvik usta rade", " I ne bio toliki kad si bure bez dna!" Itd. On se jadan trudi da ostane fit, i u tome uspjeva, ali previše voli hranu pa u tome mora biti uporan.
Ma u pravu ste za sve cure moje drage, valjda je ustala na krivu nogu pa našla mene zaje... S druge strane, svakako ću sad pred kraj pripaziti zbog bebe i sebe. Natukla sam tih kg i skinut ću ih s vremenom. Ne dira me to toliko više. Bit će valjda ok, ajde baš vam javim kakav je ispao nalaz. 🤗🤗🤗
NevaEva super! Zaslužuješ to!
Bebolinka …ovako...ogroman sendvič sa svim mogućim suhomesnatim proizvodima, kiselim krastavcima i majonezom. Poptiti uz to neko gazirano piće. Pica, hrenovke, krompirići i naravno suši. Od slatka sve što počinje sa "kinder". Mogla bih napraviti kinder bueno tortu.
Hej curke, Girl, Bubica, Zabica sretno na pregledima 🤗🥰
EmEn- trbuscic rastee 🤰💗
Nikac - super za uredan nalaz urinokulture 🥳👍
Probava - hvala Bogu 🙏 ja nemam problema, a pijem zeljezo. Mada mislim da je kod mene stvar sto imam dosta brz metabolizam. A cure koje muce s probavom, recept vam je samo sto vise voca, vode i jogurta. Znam po tati, nije mozda idealan primjer posto on nema funkciju prirodno, ali kad njemu pomaze onda znate da nama zdravima mora pogotovo. Njemu kad je dan "ciscenja" on vecer prije pojede nesto od voca al da je vec onako prezrelo, uvijek ima tako banane, kruske tako nesto, popije casu jogurta i caj bilo koji. Onda to jutro pojede oko 5kom suhih sljiva ili smokava odmrznutih (inace moji imaju ogromnu smokvu i mama mu uvijek zaledi po par vrecica i onda tako za svako ciscenje pojede jednu dvije), popije jogurt, caj i kavu pije uvijek s mamom..kad njemu to proradi onda vam je sve jasno haha 🤣 znaci bit je samo sto vise voca + jogurt i ici cete na wc samo tako. Kad bi ja tak nesto pojela, ja se 3 dana ne bi dizala sa skoljke ahhaha 🤣 uzas. Ali probajte, sve je prirodno i nije nista sto se ne smije u trudnoci.
A cure koje imate hemice nemojte tiskat tako na silu, radije si kupite dulcolax tablete ili portalac sirup (oboje dozvoljeno) i ocistite se bez ikakvog naprezanja. Ja nemam naviku nikada jako tiskati, ako ne ide, ja cu uvijek popit ili pojest nesto od gore navedenog pa polako, nego da se naprezem.
Nea 💗
Lonmi
Jos 11 danaa i lagano se pridružujemo u klub odbrojavanja tntntnntntnntntn 🥳🥳
U mene pise 13, moj lily je usporen 😂, nazdraviti cemo mi po tvojem za 11 🤭😂.
Kao da sam sisla s konja sam se i ja osjecala prije 2,3 mj isto nakon uspjeha na wcu, sta je ono bilo necu se ni prisjecati. Sad cim prođe 1 dan da nejdem kombiniram smoothije, chiu, lanene i potakne.
Svako jutro obavezno salica mlake vode s limunom i puno, puno tekucine na dan.
Bijeli iscjedak ti i ja imam od pocetka, zna biti vodeni i onako s primjesom bijeloga. Dok je takav nist ne brini. Ja bi dusu dala da moj takvi ostane do kraja, vidis kakav sve moj zna biti 😡.
To otvaranje ti i mene cesto ganja u mislima, od kad sam cula da mi je cervix kraci, a i ne mozete zamisliti koliko nisko mene moja curica udara, zna biti cak i neugodno dok osjetim, tocno dolje po cervixu, skroz nisko, nadam se da nece to skratiti cervix vise ili potaknuti otvaranje.
Gestacijski i nizak šećer kod bebe…ovo je jedna od mogućih komplikacija, ali u bolnici znaju da to provjere i poprave.
Ninnach, moj mali brat duuugo nije htio jesti. U osnovnoj školi bi svaki dan vratio ručak kući, ili ga bacao. Bio je premršav ali i zdrav i aktivan. U 12-tog godini se sve promjenilo. Počeo je da uživa u hrani. Sada mu je 30 godina i to je još uvijek tako. Mama non stop galami na njega u stilu: " A šta Bogati sad ždereš?", "Tebi uvik usta rade", " I ne bio toliki kad si bure bez dna!" Itd. On se jadan trudi da ostane fit, i u tome uspjeva, ali previše voli hranu pa u tome mora biti uporan.
Gestacijski i nizak šećer kod bebe…ovo je jedna od mogućih komplikacija, ali u bolnici znaju da to provjere i poprave.
Emmie, mai ja sam bila užasno mršava i izbirljiva ko dijete a gle sad sestra u bolnici na mene galami da previše jedem🤣
Naravno da hoću najbolje za svoje dijete i brinem se kak će se razvijat od ničeg, zato ćemo proći tr neke osnovne pretrage, evo jučer je bio uzv abdomena i sve je u redu. Još krv izvadimo i te neke parameyre provjerimo i pustit ću ga na miru. Proći će ga valjda ako je neka faza, a ako treba raditi s njim po pitanju te prehrane i to ćemo odgulit. Sve u svemu, korak po korak. Dosta sam se živcirala.
Eeee curke, koja vam je želja za prvu hranu nakon poroda (ono šta sad nesmijemo)? 😁😁😁😁
Ja DEFINITIVNO ubijam francusku salatuuuuuuuuuu
Evo ja dok trenutno jedem purecu sunku sa 0% masti, posnim sirom i dvopekom maštam o zelenim rezancima sa kozicama u bijelom umaku... a za predjelo tuna pasteta i pizza kruh. Za desert isto tako, bilo sto sto pocinje sa "kinder", a moze i neki vreli brownie sa hladnim sladoledom. Juuuuuuj... 🤭
NevaEva super! Zaslužuješ to!
Bebolinka …ovako…ogroman sendvič sa svim mogućim suhomesnatim proizvodima, kiselim krastavcima i majonezom. Poptiti uz to neko gazirano piće. Pica, hrenovke, krompirići i naravno suši. Od slatka sve što počinje sa "kinder". Mogla bih napraviti kinder bueno tortu.
Ovo je top 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji