Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    21. Siječanj 2021. 22:38

Lonmi ma de kakve ruke, nemoj uopce obracat paznju na svaku sitnicu..nit na etikete, vjeruj na svakoj pise drugacije, recimo meni je par kom bilo na 40, par na 30, par na 60, a nista od toga dovoljno ma ni za pola masine, a kamoli za punu. Bas imamo novaca i vode na bacanje pa da sve perem kako pise, ja prva ne bi tak nikad. Rasporedim si bijelo i sareno i po osjetljivosti i to je to. Ne razmisljam o tome puno. 
    Bubica ja sam uzela u DM-u, a ocat se ne osjeti nikako bez brige

Nea 💗

• EmEn9
    21. Siječanj 2021. 22:40

I da ja sam kupila taj bekutan 2u1 čisto da probam kao radi prvog pranja bebine robe a inače perem normalno s nasim prahom i omeksivačem i počela sam prat danas robicu s tim bekutanom i robica je bas mirisljava i mekana. Čini mi se ok bas mirisi po bebi 🤣🤣

Ines
    21. Siječanj 2021. 22:41

MareiKate

Emmie, pa tvoj porod je tako brzo 😍
    Pranje robice moj topli savjet, ne perite ništa za bebu barem prvi put ispod 60 stupnjeva. 40 nije dovoljno za nešto što će ići na kožu bebe a došlo je od tko zna kuda…

Slazem se, al neke stvari tipa dekice, medo odjelce i sl stvari, 60 je previsoka temp za tako osjetljive tkanine 🤔

Nea 💗

Girl1234
    21. Siječanj 2021. 22:44

Ines

Lonmi ma de kakve ruke, nemoj uopce obracat paznju na svaku sitnicu..nit na etikete, vjeruj na svakoj pise drugacije, recimo meni je par kom bilo na 40, par na 30, par na 60, a nista od toga dovoljno ma ni za pola masine, a kamoli za punu. Bas imamo novaca i vode na bacanje pa da sve perem kako pise, ja prva ne bi tak nikad. Rasporedim si bijelo i sareno i po osjetljivosti i to je to. Ne razmisljam o tome puno.

A koliko se octa stavi? 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Ines
    21. Siječanj 2021. 22:47

Girl1234

Ja sam uz deterdžent mislila stavit nešto za dezinfekciju, sto se kupi u Dmu.. To je neka od vas pisala ovdje, zab sam tko… Upamtila sam da 1.5 l košta 13 kn

Ovo ti je ta dezinfekcija iz DM- a https://ibb.co/rmXXKtD

Nea 💗

Ines
    21. Siječanj 2021. 22:49

Girl1234

Ines

A koliko se octa stavi?

Ja sam octa stavljala otprilike malo manje od jednog punog cepa omeksivaca..ubiti koliko sam stavljala detrdenta, kako pise po kilazi na deklaraciji, tako sam stavljala i octa mozda mrvicu manje

Nea 💗

• thera
    21. Siječanj 2021. 22:54

Ni ja nisam imala nikakvih simptoma gestacijskog. Ušla sam u trudnoću sa 63 kg na 168, i do 24.tjedna dobila 10kg. Po 2-3 kg mjesečno,isključivo zbog prejedanja. Šećer mi je otkriven na redovnom ogtt-u. Sad pazim na prehranu i unos kalorija, hodam svaki dan 5 km i povremeno si priuštim neki desert ali onda ga ciljano radim bez ugljikohidrata i sa brezinim šećerom i kasnije kontroliram šećer da vidim kak djeluje na moj organizam. Dan mi se sveo na planiranje obroka😂😰

Emmie
    21. Siječanj 2021. 23:14

EmEn09 hahahah znam kako se osjećaš. Ufff neki dan sam pojela presladak kolač na poslu (nisam mogla da odolim) i samo sam čekala sa strahom šta će mi se desiti poslije sat vremena kad je šećer najviši. Nisam se ni usudila da ga izmjerim. Nikad više😆
    .
    MareiKate da, još malo! Svaki dan čekam pismo iz bolnice sa datumom planiranog carskog reza. 😐
    Inače se osjećam dobro, samo me boli nekada ispod rebara, oko pupka ili niže. Beba je super aktivna (gura me, razvlači se, štuca, a ponekad i udara).
    .
    Zadnji dan posla je slijedeći tjedan, imam dva tjedna da sebe i stan pripremim za bebu. 

mom_of_4
    21. Siječanj 2021. 23:17

Emmie blago ti se brzi je kraj i ne debljas se nista..
    anaAn  bas smo cudne neke biljke kad se nečeg bojimo onda nismo ni gladni ni zedni a jel sve ok onda udri po frizideru i metla sve sta vidis... znaci ja stala na vagu i ispada da sam dobila 5 kg od pregleda zadnjeg neznam jesam u soku hocu plakat vristat ili sta,slabo idem na wc to je istina ali nemoguce pet kila u mj dana(Doduse nije dan😉 mi se nije znalo dogodit u prijašnjoj trudnoci) 🥺 vec sad izgledam ko morž ..
    Sad me strah ic na pregled. Bojim se vage i gestacijskog auuuuff .Bdw danas cili dan gladovala pa niti grama danje palo...
    Cigarete jel koja od vas zapali bar jednu uz kavu ja nisam zapalila ne pamtim od kad Al sve mi s cini da cu morat samo da probavu potaknem ujutro 

Ines
    21. Siječanj 2021. 23:18

Znam da je ovo bila tema nedavno, cure koje ste koristile izdajalicu, koja je bolja opcija po vama, rucna ili elektricna? Koliko god sam gledala i citala iskustva, za sad jos nisam nista uzimala, jer sam rekla da cu vidjeti dal ce mi i trebati, al ako i bude trebala jel mi vjerujete da nisam pametna sto bi uzela 🤷‍♀️

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.