Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    18. Siječanj 2021. 21:48

Majko mila, jeste predivne trudnice, sve odreda 🥰
    .
    Trbuh - meni se cini da sam se i ja malo zaokruzila i to unatrag tjedan dana 🤗 kako sam vecinu trudnoce do sad provela doma zbog korone, nikam se ne ide, sve zatvoreno, sad kad nesto obavljam po gradu obavezno buša na sunce 😉 uzivam u svim privilegijama trudnoce 😌 od nema cekanja u redu na blagajni, do prednost kod zubara. Sve koristim 😅
    .
    Jelo - ja maloprije sebi na kruh namazala zdenka topljenog sira i ... cvaraka😅 i pojela sam to ono bas s gustom, bez imalo griznje savjesti. Bas sam si zazeljela toga🤗

18. Siječanj 2021. 22:18

NevaEva i bebolinka divni trbuscici🥰🥰😍
    Treba iskoristit dok te se pusta u redu NevaEva kolko god nam je nekad bed🙈  ali s druge strane ako mozemo,zasto ne haha.. samo se moramo naviknut na to

18. Siječanj 2021. 22:19

Jagodica125

.
    Trbuh - meni se cini da sam se i ja malo zaokruzila i to unatrag tjedan dana 🤗 kako sam vecinu trudnoce do sad provela doma zbog korone, nikam se ne ide, sve zatvoreno, sad kad nesto obavljam po gradu obavezno buša na sunce 😉 uzivam u svim privilegijama trudnoce 😌 od nema cekanja u redu na blagajni, do prednost kod zubara. Sve koristim 😅
    .
    Jelo - ja maloprije sebi na kruh namazala zdenka topljenog sira i … cvaraka😅 i pojela sam to ono bas s gustom, bez imalo griznje savjesti. Bas sam si zazeljela toga🤗

Joj sline mi cure a taman sam legla u krevet da idem spavat🤤🤤😅

18. Siječanj 2021. 22:20

Lussi

Jagodica125

.
    .
    Jelo - ja maloprije sebi na kruh namazala zdenka topljenog sira i … cvaraka😅 i pojela sam to ono bas s gustom, bez imalo griznje savjesti. Bas sam si zazeljela toga🤗

Bas dugo nisam jela cvarke🙈🙈

Jagodica125
    18. Siječanj 2021. 22:31

Lussi

Lussi

Jagodica125

.
    .

Bas dugo nisam jela cvarke🙈🙈

Mila, ako mozes okani se tog dok jos mozes, kad krene, nema stajanja 🤣

18. Siječanj 2021. 22:44

Bebolinka prekrasan GLATKI trbuh 🤩🤩🤩🤩 ja imam dlake pa sam sad skroz ljubomorna 😋
    Jagodica njaaaam, sad bi i ja cvarke, sir i luk smazala. Bas bi mi sjele na cokolino i lino ladu 🤩🤩

• EmEn9
    18. Siječanj 2021. 23:32

Iva slažem se potpuno s tobom ovo vezano za djecu, ja nemogu isto vjerovat u školi sad što mame rade baš ovo što kažeš koga lažeš i kome radiš s tim dobro što mu ti izrezeš i odneseš i odradis umjesto njega , znači čemu ti učiš svoje dijete, ne kužim to i da naravno što žele postić s tim. Sad isto kad je bila online škola prošle godine djeca imaju nešto iz likovnog nacrtat i učiteljica poslje stavi slike da vidimo crteže od svih  i ono moja pobojala koma ima i preko crte i lijevo desno i svakako ko slika iz vrtića naravno jer su još mali i uče se a da vidiš neke slike djeca pravi umjetnici sve uredno , ništa preko crte, savršeno pobojano , reko onako u sebi svaka vam čast mame i što ste postigle s tim ne kuzim.🤣🤣

Girl1234
    19. Siječanj 2021. 00:14

Ajme curee, smiješne ste mi bile danas. Ja bila u guzvi pa sam vas tek sad čitala 
    Prekrasne ste svee koje su slale sliku 😍

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Petra982
    19. Siječanj 2021. 07:28

Jutro cure! Prvo vađenje obavljeno, tekućina popijena, nije bilo tako strašno! Sad se samo nadam da će i nalaz biti ok!
    Krasnih li bušica!!! Nasmijala si me NevaEva, da se do sada nisi osjećala trudnije... 😂
    Evo, ja sad ponosno izbacila trbuh nakon što me red penzionera prostrijelio pogledom jer ulazim preko reda... Hehehe!

kety992
    19. Siječanj 2021. 07:40

Jutro svimaa....sretno na pregledima i ispijanju tekucina...i mene to ceka uskoro...
    Danas extra budenje 😡 al valjda cu se naspavat tamo za 5 godina 😂😂 djeca spavaju...to mi je bitno...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.