Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    12. Siječanj 2021. 11:49

Evo jedno pitanje od mene prije nego izletim iz kuce na sunce....
    Lonmi ti si mi najboliza tjednima trudnoce ali naravno i sve ostake cure ako ste imale situaciju sličnu javite se...naime ja pokrete bebe osjetim uvik s iste strane na isto misto.Zadnji put mi je dr reka pa da s te strane udara nogama i rukama zato i osjetis,Okk..ali zar se ne okreće ne vrti ne mrda pa da osjetim i s npt desne strane ili gore dole nezz samo s live i tocka🤭?

Emmie
    12. Siječanj 2021. 11:53

Evo i moga "trbušćića" u 34 tt. 🙂🙂🙂

Emmie
    12. Siječanj 2021. 11:54

Zaboravila link🙄😆
    https://ibb.co/DMxJ1hd

• EmEn9
    12. Siječanj 2021. 11:58

Evo mene cure s pregleda. Moj dečko ima već 2.300kg. Kaže gin sve je ok ALI na granici je plodna voda ima je malo previše i trbuh od bebača je malo prevelik čak za skoro 2 tjedna i kaže od sada dijeta izbacit krumpir, paštu, rižu, slatko, sokove, kruh u biti ugljikohidrate treba izbaciti i samo jednu voćku dnevno pojest. I pregled već za 2 tjedna 26.1 da vidi dali je voda i trbušić ostao u istom omjeru ili su se opet povećali. Uglavnom sve je u redu i protoci i posteljica i sve je ok,  inače je kao za oko tjedan veći i treba bit na dijeti zbog te vode i pojačana kontrola. 

12. Siječanj 2021. 12:04

NevaEva

Lussi bas mi je drago, on ti je meni prvi izbor. Ja sam ga pitala jel bi mi htio vodit trudnocu, dolazila bi jednom mjesecno iz zg samo da idem k njemu ali ne moze. Kaj je najbolje, moja mama je isla k njemu kad je bila s nama trudna, tad je radio jos u bolnici, nije bio privatnik, tak da sad vec bebama koje je gledao od zaceca gleda bebe 😂
    Moje iskustvo s njim je skroz pozitivno, ne znam kako ce bit tebi ali eto, kad smo jos rubno kod te teme, doktor za pohvalit sto se tice znanja, iskustva, pristupa, komunikacije.. zivi u zgradi gdje mu je ambulanta mislim da se prilagodi pregledu i izvan radnog vremena.

Meni je bio par puta na redovnom u Kz dok sam se tek doselila i ostao mi je dobrom sjecanju.. tak da evo, icem u cetvrtak ili petak kod njega,cekam odgovor sad ☺️
    A ustvari mogao bi ti vodit trudnocu tj paralelno sa soc.gin, tak nekak je moja susjeda isla,ne sjecam se tocno😅
    Ima on vec godine,ali i iskustva.. Samim time mi vec uljeva povjerenje,ali kad nisan imala potrebu ici privatno dossd,a sad me zanima pa idem🥰
    Da da,objasnio mi je da se samo spusti u ordinaciju jer zivi iznad,sjetila sam se da sam tamo isla na tetoviranje u ti zgradu, pa onda cak i znam di je to💪🏼

12. Siječanj 2021. 12:05

Emmie

Evo i moga "trbušćića" u 34 tt. 🙂🙂🙂

Joss maloo😍

Emmie

Zaboravila link🙄😆
    https://ibb.co/DMxJ1hd
    Emmie
    12. Siječanj 2021. 12:06

EmEn9...i moja curica je imala 2.3 kg u 32tt, kao i tvoj dečko. Imam opet ultrazvuk u petak, pa ti javim. Šećer je pod kontrolom, a jedem samo malo ugljikohidrata, pa ne mogu biti pametna zašto je veća.

Emmie
    12. Siječanj 2021. 12:07

Hvala Lussi🥰😘

• EmEn9
    12. Siječanj 2021. 12:16

Emmie odmah sam se tebe sjetila na pregledu nećeš vjerovat jer se sjecam da si rekla da ima 2300kg u mojim tjednima 🤣 Da neznam meni isto rekla gin da ni sama još uvijek nezna kako to da mi je ogtt bio dobar da je bila uvjerena da imam šećer 🤣🤣 Samo što meni već  ima i vode previše tebi to nije bilo jelda? Meni u prošloj trudnoći ista stvar višak plodne vode i išla na indukciju tjedan prije termina.  Da i rekla mi je da budem na toj dijeti i da ne unosim preko 1800 kalorija s tim da isto kaže vidjet ćemo dal ćemo s tom prehranom uspjet što utjecat na to. 🤗 
    I sjetila me da ima za kupit neki čokolino whey s tim da ga ja nisam jos probala jest da je on ok za imat doma i ubacit ga npr ako baš ništa drugo nemam spremno npr za večeru jer da on ima više proteina. I da ispečem kao heljdin kruh a to mi stvarno ne zvuči dobro 🤣🤣 Emmie ti za tu prehranu sve znaš je ima neki kruh da je ok za pojest landicu za doručak a da ima za kupit u dućanu?
    .
    I da zaboravila sam reći bebač se okrenuo glavom dole spreman je.

Lonmi
    12. Siječanj 2021. 12:19

mom_of_4

Evo jedno pitanje od mene prije nego izletim iz kuce na sunce….
    Lonmiti si mi najboliza tjednima trudnoce ali naravno i sve ostake cure ako ste imale situaciju sličnu javite se…naime ja pokrete bebe osjetim uvik s iste strane na isto misto.Zadnji put mi je dr reka pa da s te strane udara nogama i rukama zato i osjetis,Okk..ali zar se ne okreće ne vrti ne mrda pa da osjetim i s npt desne strane ili gore dole nezz samo s live i tocka🤭?

Moguce da se beba tako okrenula i ostala tako neko vrijeme  pa te zbilja lupa u istu točku.
    Moja lupa svugdje 😂.
    Sad sjedim u cekaoni i lupa me ravno u pupak 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani