Meni se cini MissGraz da je moj trbuh do prije nekoliko dana bio tocno takav kao tvoj, a sada mi se cini da se malo smanjio i povisio gore… ne znam zasto-mozda se beba namjestila glavom dolje pa je sada drugacije…beba se mice pa onda valjda nemam brige
Meni se isto cini da mi se mijenja oblik trbuha nekad 🤔 nekad mi bude izbacen prema naprijed i malo vise gore, nekad se spusti nize... nekad onako imam osjecaj da "krug" pocinje sve od ledja, kao da se rasirio 😆 mozda stvarno ima veze kako se bebac namjesta. 🤷♀️
.
Ma svi su trbuscici stvarno prekrasni! 🥰
Bas volim ovu nasu malu druzinu ovdje! 😇
Evo i nas na 33+4 😁
https://ibb.co/jGqR0pn
https://ibb.co/6bV8P00
Bebolinka ti si sad k'o ja s 20 tj. 🤭 Mislim, ja sam 165 visoka, pa mi se samo stomak puse i skoro ce me prevalit prema naprijed. 😄
Ja 170, ali i meni je velikiiii već 😫 isto me vuče, dobila sam 13 kg do sad
Ja sam dobila 11kg do sad, imam osjecaj da mi je svih 11 u trbuhu, kad se idem obuti skoro me prevali na nos od tezine 😆
MareiKate - nisam sigurna ali mislim da da
..
MissGraz - meni trbuh stalno tako mijenja oblik, ali samo na lijevo ili desno zavisi di prebaci guzicu🤣🤣 glava je dolje stalno
Tako i meniii kao da je sve u trbuhu, a prije neki dan krenem se ja brijat dolje i ja sad naginjem se a ono trbuh me vuče nis ni ne vidim skoro na glavu pala 🤣🤣🤣 kao mislim si vidjet ću preko njega pa se naginjem
A sto se sve nosi od papira u hzzo ako nisam bila na komplikacijama do sada, a otvaram trudnicki/porodiljni? Kopija zdravstvene, osobne, tekuceg, doznaka ginekologice i taj obrazac sto ispunjava poslodavac? Ili jos nesto?
MareiKate - nisam sigurna ali mislim da da
..
MissGraz - meni trbuh stalno tako mijenja oblik, ali samo na lijevo ili desno zavisi di prebaci guzicu🤣🤣 glava je dolje stalno
Tako i meniii kao da je sve u trbuhu, a prije neki dan krenem se ja brijat dolje i ja sad naginjem se a ono trbuh me vuče nis ni ne vidim skoro na glavu pala 🤣🤣🤣 kao mislim si vidjet ću preko njega pa se naginjem
Uh, pricaj mi, depilacija je posebna atletska disciplina u ovom obliku. 😆😆
Gin da novu doznaku i s tim na hzzo, popuni se opet neki novi obrazac za porodiljni i to je to.
Za same komplikacije ides ginu po onaj papir za pocetak bolovanja i to nosis u firmu, a doznaku i onaj izvadak o placi nosis na hzzo i tamo jos popuni obrazac, to ti je to.
Mozes i nazvati i pitati hzzo zbog mozda drukcije procedure, ali ne bi smjela biti.
Osnova svega je gin.
Mk nosimo doznake svaki mj rucno na hzzo ko u kamenom dobu.
.
Pricate o tim pomatanjima, ja nemam pojma kak se beba u to umota 🤦♂️.
Znam da treba ic na bok i nekak bum ju zatortiljila i okrenula.
Blazeni YouTube.
Ako tak nebu dobro, onda bum kupila nest drugo. Ne zamaram se s tim stvarima prije nek vidim sta moja cura voli 😂.
.
Da vam iskreno kazem, mirovanje u trudnoci je ubojica imuniteta, ja sam ko magnet.
Hocu vaaaaaaan!
zabica - samo to šta si nabrojala 😊
..
MissGraz - 🤣🤣🤣 šta nam sve trudnoća nosi
E a ja sam na komplikacijama i sad šta trebam ja predat 45 dana prije termina da mi sa komplikacija pređe na porodiljni? Hoće mi gin dat neki papir ili kako to ide?
Nazovi hzzo najbolje. Meni je u glavi da sam išla, al obzirom da sad sve ide mailom, pitaj što im nedostaje od papira. Vjvt treba zahtjev za rodiljni
A sto se sve nosi od papira u hzzo ako nisam bila na komplikacijama do sada, a otvaram trudnicki/porodiljni? Kopija zdravstvene, osobne, tekuceg, doznaka ginekologice i taj obrazac sto ispunjava poslodavac? Ili jos nesto?
Za komplikacije sam ja nosila doznaku, prosjek place zadnjih 6mj od poslodavca, popunjen taj neki obrazac, kopiju osobne i podatke o tekucem racunu iz banke. Mislim da ti se sve isto nosi za porodiljni, samo kod tebe nece biti doznaka nego taj papir od ginekologa koji dobijes na kojem pise kad je termin i to (ne znam stvarno sta pise tocno na tom papiru). Mi koji smo na bolovanju pa prelazimo u porodiljni nosimo samo taj papir od gin na hzzo i poslodavcu, jer smo sve ovo drugo donijeli vec prije.
Sortiraj odgovore
Najstariji