Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    10. Siječanj 2021. 11:18

Jutro!
    Krasnih li trbuščića!!! 
    Definitivno sam imala sreće s patronažnom, dolazila je po dogovoru u satnici koja meni paše. Pogotovo s drugom. Još najbolje da dolazi bilokad pa da u tim danima nabijam stres ili da se budim. Nadam se da će joj nasljednica biti ok, ako ne, lijepo otvoreno reći kako stoje stvari i bye bye. Otvorena sam za nove metode pogotovo ako si nečim mogu pojednostaviti, ali ta briga oko bebe dolazi tako instinktivno i vjerujte mamice kojima je prvo, osjećat ćete se kao da ste to oduvijek znale i radile. 

zabica
    10. Siječanj 2021. 11:23

https://ibb.co/vZjrvxS

Evo i nas dvije..

bebolinka
    10. Siječanj 2021. 11:28

MissGraz

bebolinka

Evo i nas na 33+4 😁
    https://ibb.co/jGqR0pn
    https://ibb.co/6bV8P00

Bebolinka ti si sad k'o ja s 20 tj. 🤭 Mislim, ja sam 165 visoka, pa mi se samo stomak puse i skoro ce me prevalit prema naprijed. 😄

Ja 170, ali i meni je velikiiii već 😫 isto me vuče, dobila sam 13 kg do sad

zabica
    10. Siječanj 2021. 11:29

Mi smo 32+3 

zabica
    10. Siječanj 2021. 11:32

Meni se cini MissGraz da je moj trbuh do prije nekoliko dana bio tocno takav kao tvoj, a sada mi se cini da se malo smanjio i povisio gore... ne znam zasto-mozda se beba namjestila glavom dolje pa je sada drugacije...beba se mice pa onda valjda nemam brige

10. Siječanj 2021. 11:33

Sve ste zgodne! 😍😍 HVALA za info za komplikacije :)

• EmEn9
    10. Siječanj 2021. 11:36

E a ja sam na komplikacijama i sad šta trebam ja predat 45 dana prije termina da mi sa komplikacija pređe na porodiljni? Hoće mi gin dat neki papir ili kako to ide?

MareiKate
    10. Siječanj 2021. 11:38

EmEn9

E a ja sam na komplikacijama i sad šta trebam ja predat 45 dana prije termina da mi sa komplikacija pređe na porodiljni? Hoće mi gin dat neki papir ili kako to ide?

To ama baš ja pitala ovdje neki dan... Ne znam trebam li ići točno na dan, 45 dana prije ili mi je ok opet do 5og u mjesecu kao sa komplikacijama 🤔 ne sjećam se od prošli put kako je išlo

bebolinka
    10. Siječanj 2021. 11:39

Moraš se javiti gin i ona će ti dati nove doznake na kojima je označeno sad porodiljni a ne vise komplikacije i to opet nosiš na zavod i ispunjavaš novi zahtjev, također nosiš poslodavcu 😁
    Meni porodiljni kreće od danas bas

MareiKate
    10. Siječanj 2021. 11:45

bebolinka

Moraš se javiti gin i ona će ti dati nove doznake na kojima je označeno sad porodiljni a ne vise komplikacije i to opet nosiš na zavod i ispunjavaš novi zahtjev, također nosiš poslodavcu 😁
    Meni porodiljni kreće od danas bas

Ali ne moraš nositi na HZZO točno na dan početka porodiljnog nego do 5og u mjesecu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.