Bravo mom of 4! :) Jedva čekamo :)
Missy čestitam :) Ja vodim sve kod socijalnog i ok sam s njim ali idem na privatne preglede cca svaka dva mjeseca još dodatno. Sve velike preglede, nifty, anomaly radim privatno + 4d. Nisu baš svi ginekolozi oduševljeni s tim da netko drugi vodi trudnoću a oni samo daju uputnice tako da vidi sa svojom, objasni joj pa ćeš vidjet šta će reć i kako reagirat.
Emmie jaoo kud baš masline :D Ja sam inače znala imat žgaravicu i popila bih par puta godišnje tabletu controloc, ali sad to ne smijem a smeta mi više nego ikad, valjda kak maternica raste i sve gura gore.. Danas je dobar dan pa sam tak happy :)
Ja sam se bome posteno usrala...jos sama doma, macak mi dotrcao 3sekunde prije neg je krenulo trest, i onda kad je krenulo zabio mi kande u ruku od straha 😥
Popucali mi zidovi u spavacoj i hodniku, ali koliko vidim samo je boja popucala
Pozdrav!
Ne stignem sve čitati! Nadam se da ste ok vi u blizini epicentra! Ovo je stvarno jezivo postalo! Godina kao iz horor filma! Valjda će nam 2021 biti sretnija!
Mene od jučer malo steže u donjem djelu trbuha, djeca su podemonila i stalno je neka cika i vika i fali mi mira! Volim kad su doma, ali fakat me umaraju! 😂
Kako je sad streslooo. Uzas. Bojim se vise toga svega. Korona, potresi sta jos.
A meni taman glazuru rade, koma. Sve parfeme mi je s polica srusilo.
.
Uzela sam sad prenatal od Novalaca pa idem probam s njim, ako ce opet biti reakcija onda ih ukidam potpuno.
I ja sve normalno jedem i pijem, kao i ranije. Jedino sto mi kava nije odgovarala u početku kad sam imala mucnine, tj. nista mi nije odgovaralo 🤣 sad pijem kavu svaki dan ujutro, ponekad i popodne.
Opcenito ne googlam stvari i po prirodi sam smirenija, mogla bih reći flegma i sve dok ne boli dosta ja sam ok. Ni vitamine nikakve ne pijem, hranim se sasvim u redu i krvna slika mi je bila super 😃 Dosta to sve ovisi o osobi, nema nekog posebnog pravila. Mene je jedino tlak zezao na početku, ali tako mi je vec godinama. Nizi je tlak, a reguliram ga kavom ili necim slanijim. Citam kako nekima povisi tlak sam ulazak u bolnicu, kod mene to nis ne prolazi 🤣
Tako sam pocela sanjat realne snove, pune detalja, kao da film gledam.. Svaki dan tako 😃
Cure koje se blize terminu, imate li kakve strahove ili ste smirene? 😊
Paaa svako toliko me opere neka panika ali dosta sam smirena 😁
...
Potressss ajmeeee, osjetilo se i u Puli! Užas! 😫
Cure, nadam se da ste dobro. Nas je zatreslo i u Dalmaciji. Molim se za svih 🙏❤
Baby P 03/21 💙
i u Osijeku se treslo toliko da smo izašli svi iz ureda van na ulicu...užas..još nisam uspjela dobiti tetu u vrtiću da vidim jel sve ok s malenom i ostalom djecom, linije nisu radile. na kraju oni nisu osjetili jer su bili dolje u podrumu, crtali i gledali crtiće reko, aj barem se nisu uplašili...čuvajte se
Sortiraj odgovore
Najstariji