Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Prosinac 2020. 10:57

Jagodica125

NevaEva- sutra smo punih 25 tjedana!😳😳😳🥳🥳🥳

E, leti vrijeme! Do 20.tjedna sam nekak čekala da doguramo do pola, sad ide prebrzooooo  Začas ćemo raspravljat o zadaćama i curama 
    Beblinka, ajmeeee  Kad je tebi termin? Ines, Bebolinka i Emmie, vi ste nam prve znači?

bebolinka
    29. Prosinac 2020. 11:03

Missy88 ja sam u početku trudnoće išla usporedno jer mi je soc gin bila užas, ništa nebi objasnila, kad nešto pitam pravila se gluha, nebi mi dala da gledam uzv Itd 🙄
    ...
    NevaEva meni je termin 24.02 😁

Girl1234
    29. Prosinac 2020. 11:21

Dobro jutro, curke. Manje pišem, ali vas čitam čim n ulovim vremena. Danaa sam imala 10 stranica, nije bilo lose uz kavicu jutarnju 😊
    Ja bih se nadovezala na krvarenje iz nosa.. Uh.. Gotovo svaki dan.. I desni 😑
    Sretno svim curkama na pregledima :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    29. Prosinac 2020. 11:22

Btw, čim se smanjio ovaj broj do termina ispod 100, mene panika počela hvatati 🙈🙈🙈

Emmie
    29. Prosinac 2020. 11:24

NevaEva hehehe znam to za spavanje ne zvuči baš najbolje ali sve prođe. Najgori mi je taj sindrom nemirnih nogu, ali to se samo dešava kad sam preumorna. Ovo su ipak slatke muke jer je hvala Bogu sve u redu sa bebom. 
    Daaaaa, mi smo prve. 29.1.2021 ću znati kad će biti zakazan carski rez.
    Neki dan sam se sjetila tebe jer sam jela masline i poslije imala žgaravicu. Žgaravica poslije maslina je UŽASNA, a tek okus 🤢🤢🤢🤢 Nemam više hrabrosti da jedem masline sve dok ne rodim😆

pupetta
    29. Prosinac 2020. 11:49

Missy88

Jutro cure, upadam tu kao padobranac, ali friško sam tu pa imam jedno pitanjce. Ima li među vama netko tko preglede vodi paralelno kod socijalnog i privatnog ginekologa? Moja soc. ginekologica mi nije baš pouzdana, draga žena, ali uvijek škrtari na svim pretragama, uputnicama, njoj nikad ništa ne treba pa ja sve obavljam privatno, što nije neki problem jednom godišnje. Sad bih radije otišla privatno, a opet moram i kod nje jer mi jedino ona može dati uputnice, bolovanje… Znam da nema smisla ići duplo na preglede, posebno ne uzv…

Pozdrav Missy i cestitam 
    Ja trudnocu vodim kod privatnika, a kod socijalnog ginekologa odem svakih par mjeseci kada mi je potrebna uputnica. To bez problema mozes tako odradivati, samo ces objasniti soc. gin. (odnosno vjerojatno medicinskoj sestri koja je na pultu) da trudnocu vodis kod privatnika i da ti samo treba uputnica za to i to. Njima je to i draze jer imaju manje posla, tako da ne brini 👌🏻 Recimo, ja sam prvi put vadila krv i urin u desetom tjednu trudnoce i samo sam nazvala soc. gin., objasnila situaciju i dosla u dogovoreno vrijeme sa trudnickom knjizicom iz koje je sestra prepisala vrijednosti na uputnicu i to je to. Sretno! 

Baby P 03/21 💙

• Tea2807
    29. Prosinac 2020. 11:57

Jutro curke, sretno svima koji imaju preglede 🙂

Missy ja vecinom vodim kod soc.gin, ali 4d uzv cu ic kod privatnika, kao i veliki anomaly cisto zato jer ima bolji uzv pa se vidi jasnije. Privatni ti nemoze pisat bolovanje, i uputnice za sve sto moramo, a nemam bas toliko novaca da sve vodim privatno. Iako i ogtt planiram privatno obavit jer je 100kn, a preko uputnice bi morala cekati vani jer je cekaona premala da tamo sjedim svo to vrijeme dok je korona, a vani je prehladno

mom_of_4
    29. Prosinac 2020. 11:58

Evo meee dok sam ja dosla doma usput obavila spizu i tako..Ugl sve je super uredu s bebom hvala dragom Bogu to mi je najvaznije iduca kontrola 26.1 spol 💜💙 vam javim popodne kupila sam balun pa cemo ga zajedno probušiti kada muz dode s posla dr mi napisao na papir i ja u ducanu rekla zeni da mi napuni balon konfetima u boji spola s papira..jedva cekam..a sad onaj važni dio tlak danas 125/80 pa ne takav ostane do kraja ja presretnaaaa 🙏🏻

mom_of_4
    29. Prosinac 2020. 12:00

Da i dr me pohvalio da nikad bolje nisam izgledala ahhahahah dobila svega tri kg od pocetka sto je za mene toooop ja sam znala i 5 kg mjesecno bila bi ko bova za sad sam zadovoljna

Girl1234
    29. Prosinac 2020. 12:05

mom_of_4

Evo meee dok sam ja dosla doma usput obavila spizu i tako..Ugl sve je super uredu s bebom hvala dragom Bogu to mi je najvaznije iduca kontrola 26.1 spol 💜💙 vam javim popodne kupila sam balun pa cemo ga zajedno probušiti kada muz dode s posla dr mi napisao na papir i ja u ducanu rekla zeni da mi napuni balon konfetima u boji spola s papira..jedva cekam..a sad onaj važni dio tlak danas 125/80 pa ne takav ostane do kraja ja presretnaaaa 🙏🏻

Supeer. Bas mi je drago 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.