Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    29. Prosinac 2020. 09:45

Bebolinka tako i meni, navecer zaspim i onda me probudi ili pišanje ili bebač oko 2 ili 3 i onda nikako zaspat. Sva sreca da sam na netu nasla serije za gledat neki dan sam od 2i pol do 7 ujutro gledala nikako zaspat i onda zaspala od 7 do 10 i nakon toga cijeli dan sve ok koga sam normalno spavala. Uglavnom jos uvijek moram ić pišat bar 2 puta po noći a pogotovo sad kad bebač tako lupa dole jedva dođem do wc-a.

Lonmi
    29. Prosinac 2020. 09:46

Nikac i mene nos zeza. Hoce to u trudnoci, a i sluznica je suha zbog ovog suhog zraka u kući. 

Emmie
    29. Prosinac 2020. 09:47

Bebolinka oprosti što sam te zamijenila sa Bebanomoje hahahaha. Sva sam još u bunilu, tek sam se probudila, i to od poruke starije kćeri kojoj se ne da spavati, pa je imala super ideju da i mene probudi🙄😆. Stvarno mi je lakše kad čujem da mnoge bebe često štucaju. 
    Lonmi super na urednim nalazima! 
    Mom of 4 i Danice mislim ma vas i nadam se najboljem! 

Emmie
    29. Prosinac 2020. 09:55

Spavanje - užasno! 
    1. Stopala kao da me svrbe, ali iznutra, pomiču se sama, neki dosadan osjećaj. Koža me svrbi, sva sam na ivici nekako, ne mogu to bolje objasniti.
    2. WC - obavezno svakih 2 sata se budim.
    3. Ne mogu se nikako namjestiti. Ponekad me probudi bol leđima.
    4. Glad, a ne smijem jesti nešto sa ugljikohidratima zbog jutarnjeg šećera
    5. Ponekad beba toliko udara da je nemoguće zaspati
    6. Ponekad je previše mirna, pa ne mogu zaspati od brige.
    7. Žeđ-Voda-WC-Žeđ-Voda-WC i sve u krug.

Sreća pa sam sada na godišnjem. 

pupetta
    29. Prosinac 2020. 09:56

Jutro, drage trudnice! 
    Krvarenje iz nosa - i ja imam problema s time u trudnoci. Doduse nikad mi nije bas isla krv sama od sebe, ali kad ispuhujem nos bude sve krvavo. I to ne svaki put, bas ovisi o danu. Kazu da je to sve normalno u trudnoci 
    Stucanje - i nas beban stuca, osjetila sam par puta dosad. Meni je to slatko, ali sam cula od vise trudnica da im je to islo na zivce sto bi trudnoca vise odmicala.
    Spavanje - nemam jos problema s time. Cak i kada se probudim usred noci uspijem zaspati kasnije. Mislim da ce zadnja 2 mjeseca biti izazovna kad trbuh jos naraste 

Baby P 03/21 💙

Emmie
    29. Prosinac 2020. 09:57

MareiKate sretno danas sa OGGT! Nadam se da će sve biti u redu. 

Lonmi
    29. Prosinac 2020. 10:03

Kakav je to osjecaj dok beba stuca?
    Spavanje ne spominjite. 
    Moj muz hrce zadnjih mj dana do te mjere da izludim, jednostavno to ne mogu slusati, a ne prestajeee. Ja sam toliko zivcana od toga u noc da to nije normalno, beba se onda pomice valjda je i ona jadna nervozna zbog mene. Onda zaspim onako sitno i zahrkne tako da me splasi, sva se trznem. Uzas. Nadam se da ne skodim bebi s tim. 
    Onda idem po 3 put pisat. 
    Probudim se na leđima pa si mislim koliko dugo sam tak spavala. 
    Sve me boli, ne mogu se namjestiti. 
    Od susjeda pas zavija. 
    Uglavnom ne spavam nista. 

Emmie
    29. Prosinac 2020. 10:09

Lonmi...i moj hrče🙄 
    Štucanje osjetim kao blaže udarce, ponekad nisko, a ponekad sa strane, a ti udarci se dešavaju redovno svaku sekundu ili dvije, pretežno poslije jela.

Lonmi
    29. Prosinac 2020. 10:14

Doktor mi preporucuje da uzmem Novalac prenatalne vitamine i kaze da kod kolestaze svrbe dlanovi i stopala. 
    Sad sam kupila senstiv deterđent za rublje i prati cu s njim bez omeksivaca. 
    Za mustelu mogu reci da sam zadovoljna, koza mi je bas hidratizirana, grudi jos malo zasvrbe, ali sve super. Preporuke za mustelinu trudnicku liniju. 

Jagodica125
    29. Prosinac 2020. 10:23

Dobro jutro, curke!👋 Pozdrav iz... busa😅 moj bebolino i ja krenuli u grad, idemo u knjiznicu i u DM, za oboje imamo popis kaj nam treba i sto trazimo, tako da nema bespotrebnog landranja, ali vani je taaako divno vrijeme, rekoh idemo iskoristiti dan🌞 jos k tome ne radi štanc aparat u busu, tako da se džabe vozimo😅
    .
    Spavanje - kod mene osrednje🤔 zaspem ja uredno, ali se probudim po noci ili jer sam ukocena, gladna ili moram na pis pauzu. 
    .
    Stucanje - jos nisam osijetila.
    .
    Pokreti - javi se bebac s vremena na vrijeme, nije nikakav sou, ili je jos prerano za te akrobacije, ne znam jel zato jer je mirniji, pa je aktivan kad ja npr spavam, ali palo mi je na pamet da mozda ima premalo mjesta (iako smo tek ili vec 25 tjedana sutra). Budem pitala sljedeci tjedan na pregledu. 
    .
    KKS - budem zatrazila da ponovim KKS, jer sam prvu i jedinu radila u 9. mjesecu, a zanima me je li se sto promjenilo, pogotovo sad kas ste pisale o jetrenim vrijednostima🤓
    .
    Svima sretno na pregledima danas🤗🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.