Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    29. Prosinac 2020. 18:07

mom_of_4

I sada mogu da vam javim stize nam …………
    …………….💞CURICA💞………………

Čestitammmmm 💗
    .
    Jagodice onda sam ja pomiješala. Može bit da je Požega. 🙂

Petra982
    29. Prosinac 2020. 18:08

Tek sad sam sve pročitala!
    Odlično za sve dobre nalaze! Samo tako naprijed!
    Ja kad pomislim na moj termin čini mi se daleko, a znam da će projuriti za čas! Puno više vremena provodim po stranicama baby opreme i važem što nam treba ili ne treba... Većinu imamo!
    Potres mi ne izlazi iz glave! One snimke su strašne 😔
    Kod nas je samo sveki osjetila! 
    Bole me prepone i baš mi je neki pritisak dole! 

Kontesa1
    29. Prosinac 2020. 18:11

Cure nadam se da ste dobro sve i da je prošao onaj šok. Ova godina je grozna,jedino dobro u njoj je što sam ostala trudna. Ja sam iz Krapinsko Zagorske županije,i tu se osjetilo,sve se ljuljalo. Jedva sam stala na noge,nisam se mogla pomaknuti od šoka pa me muž doslovno izvukao van. A vani se pred garažom auti njišu. Od straha sam se tresla ko prut još pol sata kasnije. Grozno. Čitav dan gledam vijesti i mislim na jadne ljude. 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

bebolinka
    29. Prosinac 2020. 18:55

Mislim da je Ines iz Požege 😊
    ...
    Mom of 4 cestitammmmmmmm 💖💖💖💖💖💖

mom_of_4
    29. Prosinac 2020. 19:08

Hvala svimaa 😍
    Emmie Daa nisam ni sama virovala kad sam vidila ahhahahahah 🤭samo tako nek ostane 💜💜💜💜

blossom
    29. Prosinac 2020. 19:11

Cure samo da javim da mi je pregled prosao super...bebica raste i 1325 je teska <3 
    Cestitam svima na dobrim pregledima i Mom na curici...
    Ja sam jos pod dojmom, ne mogu samo gledati, mi se organiziramo skupljamo deke, jakne, hranu i vodu i decki sutra pice za Strasnik...
    Drzite se, zelim vam mirnu noc i ne ponovilo se

Jagodica125
    29. Prosinac 2020. 19:33

Cestitke Mom_of_4 na dolazecoj curici, neka ti je ziva i zdrava 👶💖🥰🤗
    .
    Blossom - superiska da je i tvoj pregled dobro prosao🥳 Lijepe vijesti za kraj ovog koma dana. Ne ponovilo se🙏
    .
    Kontesa - da, stvarno stravicno je to prozivjeti. Ja sad cukam na svaki zvuk😔 strah me otic spavat, a umorna sam ko' majka zemlja...
    .
    Literatura - cure, jel vi citate kakve knjige o porodu i prvim mjesecima zivota bebe? Ja imam onu "Sto ocekivati u trudnoci", milsila sam si posudit bas knjigu o porodu i prvim  mjesecima zivota, samo sam ostala paf koliko naslova ima na tu temu😳🤓 

Lonmi
    29. Prosinac 2020. 19:51

Cestitke mom_of_4 na curici 🥰.

Jao ja ucinila sta ne smijem, prosetala se po shopping centru i bila u HM i Orsayu 😬. Nakon 8 tj lezanja moram vam reci da me sve boli. Hodala sam ko puz ali svejedno. Boli me i donji dio trbuha i nogee 😩.
    Nadam se da nece biti nikakvih iscjedaka zbog ove setnje, drzite fige 🤞

Bubica1
    29. Prosinac 2020. 20:02

Dobra večer, cure. Nadam se da ste sve dobro. 🙏
    Mislim da je Kety jučer pisala da je blizu, nadam se da je OK. Kety, ako nas čitaš, javi se da li je sve OK. 
    Kod nas se u Varaždinu jako osjetilo, ovaj put mogu reći da sam se stvarno usrala. 😳 Bila sam taman u uredu i izletila sam van ispred zgrade da mi neki od registratora ne padne na glavu. Onda još nisam mogla nikoga dobiti i baš mi je bilo koma. Samo sam bušu obuhvatila rukama i jedva čekala da prođe, a te sekunde trajale ko godine. Mogu si samo misliti kako je ljudima tamo, još sam pod dojmom i grozno mi je uopće gledati i slušati te vijesti. 😓 Ne ponovilo se više. 🙏🙏🙏
    Čestitke svima na urednim pregledima i Mom_of_4 na curici! 💜💗

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Bebanomoje
    29. Prosinac 2020. 20:51

I ja prijavljujem uredan pregled. Dobro sam skuzila jucer kod štucanja, okrenula se s glavicom dole. Rekla sam joj za tvrd trbuh i kvrgu ispod sise, pregledala me i na svu sreću i dalje sam zatvorena,  cerviks i dalje preko 4 cm. Protoci u redu, posteljica ok, plodne dovoljno, ona je teška oko 1000-1100 grama, ostale mjere u skladu sa 28 tjedana. A tlak 😅 nakon svog stresa danas, meni je tlak kod dokt bio 115 sa 70,.znači nevjerojatno. Jos me pita jesam li se smirila ili da jos pričekamo sa mjerenjem, rekoh joj da se nemrem smiriti danas i na kraju tlak ispadne takav,  nevjerojatno. 
    Dobila sam preventivno i željezo jer sam bliže donjoj granici. Obavezno nastaviti sa Roidakalom dva puta dnevno zbog tih kontrakcija. Trebale su mi dobre vijesti i da znam da je bar ona ok nakon svega. Ja sam se popodne rasplakala par puta, kad bi vidjela slike, prisjetila se svega. Jos kad sam vidjela kako su rodilje sa bebicama ispred Sv Duha vani, ja sam samo počela plakati, bas mi se skupilo svega od danas.
    Nadam se da ste sve u redu i da nas čekaju bolji dani ❤
    I drago mi je radi ostalih dobrih vijesti koje ste primile danas ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.