ajme mi smo 12km zracne linije od epicentra...u trenutku udara bila sam u dvoristu s djecom...bilo je sunce i mir...odjednom tuga i strah...drage moje...mislila sam da cu propast u zemlju...gledam lijevo pa desno...krovovi se urusavaju zemlja puca...ajme...djecu sam jedva polovila koliko nas je bacalo po zemlji...20ak sekundi je trajalo...u kuci nisam ni bila...imala sam stvari u autu...otisli na Odru kod prijatelja 😑😭😭😭 tuga i nemoc al svi smo dobro...kuca je tako kako je...neznam kako cu se vratit....cuvajte se...ovo je strasno...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
ajme mi smo 12km zracne linije od epicentra…u trenutku udara bila sam u dvoristu s djecom…bilo je sunce i mir…odjednom tuga i strah…drage moje…mislila sam da cu propast u zemlju…gledam lijevo pa desno…krovovi se urusavaju zemlja puca…ajme…djecu sam jedva polovila koliko nas je bacalo po zemlji…20ak sekundi je trajalo…u kuci nisam ni bila…imala sam stvari u autu…otisli na Odru kod prijatelja 😑😭😭😭 tuga i nemoc al svi smo dobro…kuca je tako kako je…neznam kako cu se vratit….cuvajte se…ovo je strasno…
Cuvaj se draga ❤❤❤ užasno je samo procitati, kamoli to doživjeti. Držite se koliko je moguce!
Cure, cuvajte se i pazite maksimalno🙏 ovo je uzas. Uz sve iscjedke, krvarenja, smeđarenja, koronu sad jos i potresi i rusevine, trauma za traumom. Moramo misliti na nase male smotuljke. Neka su oni zasticeni u nasim bušama, jos nije vrijeme da budu vani, sigurnije su u nama🙏
Mom of 4 cestitke na maloj curici!
Kety992 strasno, doslovno ne mogu ni zamisliti... Drzite se zajedno, cuvajte se i nadam se da je ovo zlo sada gotovo. Ne ponovilo se 🙏
Jagodice ja trenutno citam Razvoj djecjeg mozga paralelno sa Sto ocekivati u trudnoci. Uskoro planiram Danski odgoj djece i Snaga pozitivno oblikovana mozga. Dobila sam Prirodan porodaj za Bozic tako da me to veseli procitati. A imam i Sto ocekivati prve godine, nju cu poceti pred kraj trudnoce Izvrsna je knjiga i Godine prve - zasto su vazne.
Baby P 03/21 💙
Nadajmo se da nas ceka mirna noc bez drmanja 🙏
Isto tako i miran dan.
Neka je ovo bio zadnji ovakav kaos u ovoj 2020. i nek nam sljedeca godina bude dobra 🙏🥰
Cure,ovo danas je bilo prestrašno. Mi smo srećom ok ali dio moje obitelji je u Sisku i imaju dosta materijalne štete. Samo nek su svi dobro🙏 Držite mi se!
Imam pitanjce..znam da se pisalo o tome ali treba to sad naći🙈 Zatvor...bilo je izdrživo do unazad par dana. Ali sad već 2 dana ništa. Probala sam i donat,i vodu s limunom,i zobene,chiu,pshyllium...ma ne znam šta nisam. Inače se ok osjećam samo nisam sigurna koliko dugo je normalno biti bez stolice? Inače sam ju imala redovito. Šta od pripravaka ili čepića smijemo koristiti i treba li recept za to? Muka mi je sama pomisao da moram zvati ginekologicu jer to traje i po par dana dok ju dobijem.
A moj Boze sta je ovo, sodoma i gomora..Slusam na vijestima jadnu majku kako place za svojom djevojčicom koja je poginula Suza suzu goni ne mogu se smirit .stravično ne ponovilo se😢
Nadam se da ste sve dobro.. Ja sam normabel morala uzeti jer ne mogu funkcionirati..
Taman uspavala dijete i krene tresti i trk van onako u kratkoj majici, on isto samo neki body..
Susjeda donijela neke jakne..
Uzas... Eto..
Nema mi spavanja veceras cini se..
Trzam na svaki zvuk i svaki pokret muza koji zaljulja krevet..
Taj normabel ko da ne djeluje...
Neponovilo se 😪
Zao mi je sto se ovo dogada sa potresom. Probajte se sto manje brinuti. Vjerujem da ce sve biti uredu.
Netko je spomenuo crni krug oko pupka i ja ga imam.
Zadnjih par dana mi se dogada kad se prebacim na bok kao da zgnjecim nesto i onda mi pocne titrati na toj strani. Pretpostavljam da je zbog pritiska. Neobicno stvarno.
Nemam nekih problema zasad sa zgaravicom, ali primjetila sam da mi se to dogada kada legnem na desni bok. Dok mi je na lijevom puno rjeđe. Ne znam je li jos kome tako...Ocito je taj lijevi bok dobar polozaj.
Nesto me zanima, netko je davno bio spomenuo Hemangiom na jetri i kako ne bi smio piti utrogestan i slicno, pa se pitam zasto? Buduci da ja to imam a neko vrijeme sam pila te tablete radi posteljice. Nisam jos otisla na kontrolu da provjerim taj hemangion otkad sam trudna pa se pitam bi li...?!
Drago mi je za dobre preglede i super za dobar tlak. Vidite da vi to mozete 😊
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Sto se hrane tice jedem normalno, sve, osim tune. Samo alkohol izbjegavam. Kavu svakako ne pijem ali pijem caj brusnicu za svaki slucaj.
Pisanje po noci mi je standardna pojava otkad sam trudna, ali nista cudno za mene. To sam i ocekivala jer imam preaktivan mokracni mjehur.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji