Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    19. Prosinac 2020. 22:24

Oticanje - meni su ruke, tj prsti poceli oticat prije jedno mj dana i ispocetka sam prstenje (zarucnicki i vjencani) skidala samo navecer jer sam se bojala da mi ne zaustavi krvotok, a prije 10tak dana ne nosim vise ni preko dana, samo kada nekuda idem jer ja bez prstenja ne mogu, kao da sam gola bez njih. A sto se nogu tice, pa nisam primjetila nesto posebno, samo oko prstiju i gornji dio stopala kada duze stojim, ali okej je za sada jos uvijek. 

Nea 💗

zabica
    19. Prosinac 2020. 22:34

Oticanje prsti -nemam s tim problem, tek kada me muz vodi u bolnicu kada me naruce na porod, onda mu dam prsten na cuvanje jer se mora skinuti nakit. I mrzim to jer je on sastavni dio mene.
    Oticanje nogu-samo ako bas duugo stojim, ali uvijek nastojim svako malo podici noge na poviseno i to mi godi, a onda nemam oticanja.

Lavica13
    19. Prosinac 2020. 22:42

anaAn, Emmie, Ines, Bubica hvala na podršci cure. Nadam se da će ipak na kraju sve bit ok. Pratit ću i nadat se najboljem 🙏

Emmie prekrasna ti je cura. Sretan joj rođendan! 😊🥳 Petra sretan rođendan i tvom dečkiću 🥳🙂

Lussi - super ti je ulov 🤩 Kik ima baš predivnih stvari. I ja sam tamo uzela nešto robice. 

Kolači - super su vam kolačići 😍 ja sam danas radila rafaello i mogu vam reć da je odličan recept sa 3 sastojaka: bijelom čokoladom, slatkim vrhnjem i kokosom 🤤 prvi put sam radila po tom receptu i oduševljena sam 😊 baš uživam u pravljenju kolača 🤗

Čišćenje - ove godine sam i ja odlučila malo stat na loptu. Onako kako stignem čistim, ne zamaram se previše. Nikakva generalka ne dolazi u obzir, mislim da je bolje da se čuvam.

Laku noć curke, odmorite 💤

Emmie
    19. Prosinac 2020. 22:53

Hvala ti Lavice 💗💗💗
    Rafaelo moja velika slabost😭😭😭😭😭

19. Prosinac 2020. 23:38

Lussi svidjela mi se fotka koju si stavila za "profilnu" pa smo se muz i ja tak pofotkali i napravila sam bozicne cestitke. Ispod pise nasa imena i ime bebe, tako ce bake saznati kak se malisan zove. 😎 Inspirirala si me :)

19. Prosinac 2020. 23:40

Jagodica i AnaAn nemojte se ustrucavati pricat odmah dvojezicno, rano ucenje jezika mi je struka, necete ih zbunit, samo prednosti od toga mogu imat. I lakse ce ucit 3.jezik. Ja sam Salzburg-dijete 😍 Dusa me boli sta ne mogu skocit za Bozic.

19. Prosinac 2020. 23:44

Evo da vidite..
    https://ibb.co/6vVhC70

19. Prosinac 2020. 23:46

Zabica svaka cast, ja sam doslovno duplo manje napravila i umorna sam. Ali sam napravila sarmu, rucak i cestitke, tak da nek se i to ubroji molit cu lijepo! 😋

nikac
    19. Prosinac 2020. 23:51

NevaEva

Evo da vidite..
    https://ibb.co/6vVhC70

Super vam je fotkica 😍

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Jagodica125
    19. Prosinac 2020. 23:52

anaAn - ti to za ozbac?! Isto FFM?!🤗 nevjerovatno😳 NevaEva - slikica je predivna 😍 bas si mi dala ideju🤔 budemo onda poceli i na njemackom pricati, mali poligloti u nastanku 😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.