Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    19. Prosinac 2020. 10:58

Jutro cure🌺💖

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica13
    19. Prosinac 2020. 11:05

anaAn

Lavica13 - jel imas visok tlak? Koji su ti jos simptomi te preklampsije?

Prekjučer na pregledu sam imala 130/75. Sutra idem kod mame po tlakomjer pa ću pratit. Pratila sam prije mjesec dana i bio mi je čak niski. 
    U prvoj trudnoći sam imala ujutro visok tlak. U 2 u noći je krv počela na nos i po tome sam skužila da je tlak u pitanju. Kroz dan je bio povišen tek pred kraj i onda sam imala i proteine u mokraći. Nstečena nisam bila ni malo. Znači meni tlak skoči dok spavam i mirujem 😏 i baš zbog te preeklampsije sam na andolu i evo ti ga na. Mjesec dana ranije nego prošli put... 😩

Lonmi
    19. Prosinac 2020. 11:21

anaAn

Lonmi - da, meni je moja privatnica napisala sto sve trebam vaditi i drzavni ginekolog mi dao uputnice. S tim da sam ja jako alergicna na dlaku zivotinja i stvarno nisam bila u doticaju s mackom, dala mi je da se vidi. I naravno, nisam to cudo prebolila jer nisam imala kad biti u doticaju s mackom. Odnosno, dobijem alergijsku reakciju odmah pored macke.
    Ti njoj sad lijepo reci da ti da uputnice za sve to, mislim da bi to sto sam ja radila trebala biti i redovna pretraga. Moj drzavni ginekolog se nije bunio za nista od toga sto je privatnica rekla da napravim.

Da dođes k mojima mačak ti mira nebi dao 😂. Veoma je druzeljubiv, voli cak i djecu 🙃. Grde su te alergije, ne mozes te slatke cupavce dirati, a oni te bas vole 🤗.
    Bas cu joj reci, nista ne kosta provjeriti. 
    Uhh i moje grlo pocinje zezati, nezz od cega stalno sam u kuci. 
    Ova bol je za sad malo popustila, nek tako i ostane da odahnem malo. 

Girl1234
    19. Prosinac 2020. 11:33

Dobro jutro, cure :)

Meni se opet vraća problem s desnima.. To sam imala prva 3 mjeseca, pa stalo, i sad opet.. Ne znam jel tipično za ovo vrijeme haha

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

pupetta
    19. Prosinac 2020. 11:44

Girl1234

Dobro jutro, cure :)

Meni se opet vraća problem s desnima.. To sam imala prva 3 mjeseca, pa stalo, i sad opet.. Ne znam jel tipično za ovo vrijeme haha

Meni jucer odjednom pocelo krvariti zubno meso kao ludo, samo sam osjetila cudan okus u ustima  javilo mi se i prije, ali bi trajalo kratko. Mislim da je to sve normalna pojava zbog hormona 

Baby P 03/21 💙

• EmEn9
    19. Prosinac 2020. 11:47

Girl meni su desni stalno upaljeni i opet me boli zub i bila neki dan kod zubara i rekao mi da najprije probam tjedan dana ispirat sa nekom tekućinom koju sam kupila u ljekarni oko 80 kn dođe od curaproxa i s tim ispirat 3 puta dnevno i u ponedjeljak me naručio na kontrolu da vidi dali jos uvijek zub boli ili je to od zubnog mesa. I mogu ti rec da mi je zubno meso puno bolje skoro pa vise nije upaljeno i nije onako vise užareno crveno i ne krvari vise toliko od te tekucine, očito ta tekućina pomaže ali zub jos uvijek malo boli tako da mislim da ce ga ipak morat u ponedjeljak otvarat.

Valkris
    19. Prosinac 2020. 11:47

Lonmi, meni isto odmah pada na pamet da odes urin i te pretrage odraditi.. A za grlo, moze biti od suhog zraka ako si stalno u kuci. Tak meni zna biti.. 
    Lavica, bemu misa.. Nadam se sa si se po noci opalila po nosu i da zato curi krv a ne zbog preeklampsije 😘
    Krvarenje zubnog mesa - cijelu prvu trudnocu mi je krvarilo, na kraju i jos vise.. I sad je i meni krenulo.. Jedvo zube operem.. Isto tak samo krene krvariti dok lezim npr i ne diram ih.. Nista tu ne pomaze bas.. Ispirati caj od kadulje, ali...hormoni rade svoje..
    Ugodan vikend 😘 😘 

Girl1234
    19. Prosinac 2020. 11:54

Hvala, curee. 
    A koja je to tekucina? Može ime ako znas? 

• EmEn9
    19. Prosinac 2020. 11:54

I da noćas sam ful slabo spavala bebač je imao bas tulum okretao se sto na sat i da vam pravo kažem bilo je i neugodnih udaraca bas se jako miče i sad cijelo jutro isto ful aktivan. Neznam kako to bas mi čudno što tako jako udara i to još od noćas. Možda zato jer sam prije spavanja smazala čokoladu 🤣🤣 ali opet imam osjećaj da nemože baš od toga toliko lupat hehe. I sad osjetim po udarcima da se skroz premjestio ali ja to uopće nemogu odredit dal lupa s rukama ili nogama jedino osjetim da nije vise toliko popreko nego se sad kao okrenuo prema dole lupa iznad pupka po rebrima i dole nisko po mjehuru ali di je što nemam pojma. Sretna sam uglavnom da se javlja da sam na miru da znam da je ok a pogotovo sad nakon ovog s Miki baš me isto to potreslo i baš mi žao, ipak imaju pravo gin kad kažu da treba svaki dan razmišljat o pokretima i dal se javila beba i koliko puta. 

Girl1234
    19. Prosinac 2020. 11:56

Daa... Meni isto lupa moj pod rebra i na mjehur. Al ne znam di je koji dio tijela hahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI