Vidis, nisam ni znala da se trudnice kao ne smiju cijepiti protiv korone.. a ni dojilje.. znaci ako ce biti dojenje kao s prva dva nacekat cu se skoro do bebinog drugog rodendana da se cijepim 😂
Ja inace isto nisam fan teorija zavjere, 5G, cjepiva, cipiranja, masoni i slicne babaroge nikad mi nisu lezali 😂
A cujem od dosta ljudi da govore da se nece cijepiti dok im netko ne garantira, potpise, potvrdi ili kaj god da je to sigurno. To mi je ekstra, pa jel netko nekome potvrdio da sumamed kojeg svi dobijemo skoro na godisnjoj bazi nece nastetiti dugorocno, isto kao i hrpa drugih s***a kojima smo stalno izlozeni, sto u hrani, sto preko kozmetike koju stavljamo na sebe, ljekova koje trosimo iz ovih il onih razloga... nema garancije za nista, pa tako je suludo po meni ocekivati da netko ocekuje dobiti garanciju za bilo koje cjepivo, lijek il sl. Ja osobno bih se cijepila sto prije ako bi to znacilo da mogu nastaviti s normalnim zivotom, i ne mislim pritom samo na to da mogu ici u restoran, na kavu i sl., nego da ne moram strepit da necu vidjet svoje dijete mjesecima ako nedaj Boze zavrsi zbog neke druge bolestine u bolnici, da ne moram misliti jel cu vise ikad vidjet baku koja je kao novootkriveni onkoloski bolesnik zavrsila u bolnici i pitanje hoce li i kada izaci.
Tako da ono, svaka odluka koju donosimo nosi neke svoje rizike, samo ce svatko morati za sebe odluciti koje ce rizike odabrati, u konkretn slucaju rizik od uzimanja novog cjepiva ili rizik od npr. kolapsa zdravstveog sustava...
kako god nadam se da nam se zivot sto prije vraca u normalu 🙈🙈

Curke, ja sam u 17tt. Već par dana osjetim blaga probadanja u rodnici, onako djelić sekunde pa prođe ništa strašno. Ali s obzirom da sam istraumatizirana od svih bolova koje sam do sad imala, malo me ipak strah. Jel imala koja od vas tako šta?
Čitala sam o tome, kao istežu se ligamenti. Pa ne mogu vjerovati da se ja istežem već 3 mj, jer me stalno nešto bolucka, probada, stiska. Kako se vi nosite s bolovima? Ja se stvarno nisam nadala da ću biti prikovana za krevet
Popila sam magnezij, lezim malo lijevo, malo desno ali ovaj pritisak u trbuhu i iza ne nestaje. Kad se dignem vise nezz di bolje stegne i zaboli.
Koliko sam citala kod ligamenata bole prepone, sta je ovo nezz, probudis se ujutro nakon sto si normalan legao u krevet i sve te boli i steze 😩😡.

Curke, ja sam u 17tt. Već par dana osjetim blaga probadanja u rodnici, onako djelić sekunde pa prođe ništa strašno. Ali s obzirom da sam istraumatizirana od svih bolova koje sam do sad imala, malo me ipak strah. Jel imala koja od vas tako šta?
Čitala sam o tome, kao istežu se ligamenti. Pa ne mogu vjerovati da se ja istežem već 3 mj, jer me stalno nešto bolucka, probada, stiska. Kako se vi nosite s bolovima? Ja se stvarno nisam nadala da ću biti prikovana za krevet
Supatnice moja 🤦♂️😂

Držim 🤞 da vas prođe curke! I mene je u prvoj trudnoći zatezalo i boluckalo, ali sad ne osjetim toliko.
Ja sam opet osjetila tvrdo zadebljanje na početku rodnice s gornje strane. U 9. mj mi je rečeno da je to urogenitalna cista koja je spontano pukla i nestala. Pojavila se nakon onog neugodnog zatvora, valjda od napinjanja. Ne boli me niti išta, ali činjenica da je tu me nervira. Sad vježbam Keggleove vježbe pa će se valjda povuć. Nikad mira!
Curke koje ste 28 i nadalje tjedana trudne, kako se osjećate u ovim tjednima? I psiha i fizika. Jeste li promjenjivog raspoloženja kao ja?
Fizički se nekako osjećam teško, dosta velika težina u trbuhu (beba je velika) i počinje mi sve nekako biti teže. Kako je s vama?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Supatnice moja 🤦♂️😂
Sestre po bolovima 😘
Držim 🤞 da vas prođe curke! I mene je u prvoj trudnoći zatezalo i boluckalo, ali sad ne osjetim toliko.
Ja sam opet osjetila tvrdo zadebljanje na početku rodnice s gornje strane. U 9. mj mi je rečeno da je to urogenitalna cista koja je spontano pukla i nestala. Pojavila se nakon onog neugodnog zatvora, valjda od napinjanja. Ne boli me niti išta, ali činjenica da je tu me nervira. Sad vježbam Keggleove vježbe pa će se valjda povuć. Nikad mira!
Ovo je ludo draga moja, jel to dijete toliko nisko ili mi sjedi na bubregu ili sta se pobogu događa 🙉. Ja se bojim dici jer me stegne tako da bi pala na koljena. Uz to mi sutra puna kuca majstora nezz uopce di cu se zavuci. Muci me uvijek da se nesto goreg ne kuha, a sta cu sad trcati na hitnu da mene bole leda i imam pritisak... uhhh. Toliko o carima 2. tromjesjecja, bar kod mene 😂.
Da, da tebe je isto jako mucila probava, isuse koliko je to tih pojava kod nas zena, stvarno smo cudo sta izdrzimo sve.

Curke koje ste 28 i nadalje tjedana trudne, kako se osjećate u ovim tjednima? I psiha i fizika. Jeste li promjenjivog raspoloženja kao ja?
Fizički se nekako osjećam teško, dosta velika težina u trbuhu (beba je velika) i počinje mi sve nekako biti teže. Kako je s vama?
29 tt i bome ja sam ovih dana koma. Fizički je i meni postalo dosta teško, čak imam i mali trbuh dosta ali muku mučim sa osnovnim stvarima poput obuć čizme a nedaj bože duže stajat, peglat naprimjer, odmah kuk i trbuh zatežu.
Psiha, užasna iscrpljenost psihicka, stalno mozgam o nečemu, pa osjecaj da nista ne stignem, pa pripreme za Božić, pa nemogu spavat odjednom zadnjih 7 dana i tako.
Uglavnom razumijem..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji