Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    18. Prosinac 2020. 22:45

Ridja, Emmie, MissGrazz i Ines, čitajući Vaše postove vidim da ste zapravo dobro, i to mi je jako drago.
    Ove poteškoće koje imamo su zapravo i normalne, i psihičke i fizičke, a mislim da su dijelom vezane za strah  od majčinstva.
    I meni je fizički postalo teže, umaram se brzo i sve mi teže ide.
    Ali ima i jedna dobra stvar! Cijeli žiovot spavam na trbuhu i uvijek sam se mislila kako ću kad budem trudna ja neću spavati nikako, ali eto desilo se da, iako lošije spavam uspijem zaspati na boku. Nevjerovatno je kako se tijelo samo prilagođava trudnoći i bebi...
    Inače žgaravica me muči ono pošteno, nikadnu životu ništa slično nisam iskusila. Međutim, znam da to tako ide i proći će...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

18. Prosinac 2020. 22:48

Ni ja nemam neke tegobe jos uvijek.. zgaravica jedino ali to vec polako kuzim sto mi smeta. Ja imam filing ds mi je onak danas u jednom danu trbuh narasao 😂  Dizanje, vezanje cipela, kicenje bora.. sve postaje teze. To je sigurno normalno. Kukovi/bokovi me bolickaju ako dugo lezim na jednoj strani, osjetim malog svaki dan puno puta, jede mi se vise slatko, na pocetku samo slano i ljuto.. nekak sam se sama sa sobom dogovorila da su bolovi i nelagoda normalni i ne obracam previse paznju na to, glava i srce spremno za bebu. 🤷‍♀️ Imam srece za sad sto nemam ozbiljnije probleme. To se, kao sto smo do sad naucile, moze promijeniti do jutra, u trenu.
    Toga me jedino strah. Da mu se nest ne dogodi, da ga nest ne boli.. ne znam. Ostalo cu prezivjet, ni o porodu ne razmisljam vise. Samo da je mali ok.. 
    .
    Korona - ne mogu ga staviti pod stakleno zvono ali cu napravit sve sto mogu da ga zastitim. Ako to znaci cijepit se, cijepit cu se. Pronasli su antitijela u mlijeku mama koje su preboljele pa mi je i zao sta nisam imala koronu ali mi je i drago istovremeno jer nema garancije da bi dobro zavrsilo 😅

Lavica13
    18. Prosinac 2020. 23:37

Večer cure! 
    Miki - jako, jako, jako mi je žao. Kad sam pročitala, baš sam ostala u šoku i cijeli dan si u mislima. Nemam riječi.. Drži se i čuvaj se.. Želim da čim prije ugledaš svoju dugu i nek ti sunce zasja čim prije.. 

Ja sam jučer bila na pregledu pa malo po trgovinama i došla doma umorna ko pas tako da se eto danas javljam. Bebica je u redu, dr je zadovoljna jer su se ciste u glavici znatno smanjile, ostali samo tragovi. Nadam se da će i to nestat do sljedećeg pregleda 🙏 OGTT je u redu, malo ipak moram pripaziti na prehranu jer sam već 9 kg u plusu 😬

Danas sam puno stranica pročitala, ali eto ništa mi nije ostalo u glavi tako da ću vas poštedit svojih komentara 😂

Bravo za sve uredne preglede jučer i danas. Uživajte u vikendu. Laku noć i mirne snove želim 🙂

nikac
    19. Prosinac 2020. 00:01

Misija raspukanci uspjesno okoncana 
    Jakooo su fini, socni, i stan tako lijepo mirisi...
    https://ibb.co/pr4qWv6
    Veceras ce mala zaruziti na partyju u trbuhu uz ovoliko secera 🤣
    Laku noc svima... 🌙

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

zabica
    19. Prosinac 2020. 00:41

EmEn9

Emmie nemogu se sjetiti što si ti rekla kako već znaš da ideš na dogovoreni carski i zašto moraš na carski? I da neznam kako još uvijek možeš radit ja radim malo po kući pa moram leć pa onda opet malo nešto napravim pa opet moram leć 🤣🤣 bome stvarno svaka čast svima koje još radite ja neznam kako bi sad mogla sjedit 8h i radit i skoncentrirat se na sve. 🙂

Ja sam 29+1, isto jos uvijek radim, sjedim, a planiram raditi jos i cijeli sijecanj. Ne radim subote i nedjelje, a skratila sam si radno vrijeme na 5 sati. Pravim pauzu na poslu 2-3 puta, dignem noge na stol, prosetam, obavim poslove po gradu i tako.. Vise me umori soping namirnica nego posao.
    Psihicki sam odlicno, fizicki isto odlicno, samo trebam puno vise odmora nego prije Skuzila sam da ne mogu vise puno hodati pa sada moram parkirati auto tako da ne idem nigdje vise od 50 koraka

Emmie
    19. Prosinac 2020. 01:48

EmEn9 ...ja vjerujem da su ovo glavni razlozi za planirani carski.
    1. Godine (40)
    2. Prva trudnoća je završila tako. Beba je bila glava gore, noge dole pa sam morala imati carski rez. Doktori su čak pokušavali da je okrenu glavom prema dole gurajući moj trbuh. Bilo je bolno ali ona se nije pomakla. Ne bih to dopustila nikada više. 

Carski rez mi je bilo je super iskustvo, brzo sam se oporavila pa se nadam da će tako biti i ovaj put🙂

Ja sam se tek vratila na posao u šestom mjesecu trudnoće i stvarno sam se bojala kako ću izdržati. Ali, nije tako loše kako sam mislila da će biti🙂. 

Emmie
    19. Prosinac 2020. 01:56

Nikac koji predivni kolačići. Ja bih i sve pojela da mogu😆
    Lavice divne vijesti za bebu i veliko olakšanje. Baš mi je drago!!!

Ninnach
    19. Prosinac 2020. 06:16

Lijep pozdrav svima.! Tek sam vas sad čitala nakon nekoliko dana... I  saznam za Miki... Evo suze mi potekle istog trena. Tako mi je žao. Mogu ti samo poželjeti što ljepšu budućnost i da se to više ne ponovi. Pravilo je očito da pravila nema... Miki, neka ti je dalje sa srećom. Čuvaj se!

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
  • MissGraz
    19. Prosinac 2020. 07:22

Ja se divim i zavidim vama koje kazete da se osjecate super. Meni je ova trudnoca bas "putovanje", i fizicki psihicki. Trudim se biti sto "laganija" trudnica svima oko sebe, ne zaliti se i raditi sto vise mogu, ali fizicko "opterecenje" koje osjecam sve teze ignoriram. Psiha je ajde normalna stvar - briga za nerodjeno dijete, strah od poroda, nepoznatog, Corona oko nas itd. 
    .
    Ali... na kraju dana sve se opet svodi na to da je najvaznije da su nasi malci dobro. I sav umor i psihicki i fizicki "izbrisu" njihovi pokreti kojima se veselimo, maženje trbuha, pricanje s njima, iscekivanje tog veselja i onaj osjecaj neizmjerne ljubavi koje sve u sebi nosimo od prvog dana. 

Svim curama zelim ugodan vikend. 
    Nemojte biti tuzne za blagdane. Proci ce i ovo ludilo, pa cemo moci biti sa svojima i veseliti se. 💜 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI