Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    19. Prosinac 2020. 19:51

Temperatura-imala sam neke slicne simptome 30.11.i cak mi je temp dosla do 38,5...zvala gin i opce prakse...i dobila upute...lupocet...al tek na 38 temp.
    Ciscenje-jao...volim da mi je cisto,ali ne zamaram se toliko sad...imam 4 spavace,njih rjesavam tjedno jednom...a boravak,kuhinja,blagavona i djecja igraonica su mi otvorene...tj zajedno...i velik je prostor i svaki dan usisam...tako da nemam bas nesto posebno...kolace sam narucila...na badnjak su gotovi...doma radim samo šubare i cvjetice s klincima 🥰 
    BH -joj imala sam bas jake u 2.trudnoci...i super brzo se otvorila...al ne brinite znat cete kad krenu pravi trudovi...kad krenu...nema sjedenja..postaju bolnije i cesce...i bol je meni u ledima bila pa isla naprijed u trbuh...Sad ih imam opet...al nisu jos bolne...brzo prode...vecinom kad me beba udara onda to krene.
    Petra divni su kolacici🤩
    ,nisam se nikad odvazila njih radit...nekako uvijek odustanem misleci da ce grozno izgledat 😅

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    19. Prosinac 2020. 19:53

I trudnicku knjizicu sam isto dobila, nalaze mi isprinta,ali sve upisuje u trudnicku.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• EmEn9
    19. Prosinac 2020. 20:01

Meni isto gin nije dala trudničku jer da nije potrebna više  nego nek sve spremam u fasciklu onu s prozirnim umecima po datumima i to je to. 
    .
    Lonmi meni je gin rekla od 22 tjedna da se broje pokreti i mora ih bit kao 10 u sat vremena ako lupi par puta u prvih npr 3 ili 5 min više nemoras brojat. 
    .
    Moj bebač je baš preaktivan još od noćas baš neznam dal je to sad veći pa će bit sad tako stalno ili se okrenuo pa se zato jače osjeti ili što ali cijeli trbuh mi se trese, još kćer danas stalno na trbuhu i stalno mu govori pa što ti je danas da me tako jako lupaš 🤣🤗🤗

Bubica1
    19. Prosinac 2020. 20:08

Zabica, svaka ti čast! 😊 Ja uvijek pravim 2 vrste jer mi nema tko ni pojesti.
    Trudnička knjižica - ja ju isto nemam, svaki put na pregledu dobijem nalaz i to pospremam u jedan fascikl.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• EmEn9
    19. Prosinac 2020. 20:11

Ja ću kolače početi u ponedjeljak polako peći a vidim da koliko god pospremam i čistim po kući stalno se moram vraćati na isto u biti nema kraja tako da sam odlučila da neću čistiti ništa posebno nego redovno kao i inače.
    .
    Jeste vi kupile za bebu robicu za izać iz rodilišta? Ja bi neku majicu i hlačice sa nogavicama i kapicu kao kompletić da bude u svjetlo plavoj boji ili bijeloj sa plavim detaljima ali ja nisam našla ništa da mi se sviđa. Sve mi je obično ko što imam i doma od prije u biti nema bas ništa da kažem ono vau to je to.

Jagodica125
    19. Prosinac 2020. 20:24

Dobar vecer, curke! 👋 mi evo gledamo tv, the Voice malo, cekamo da pocne koncert "Zelim zivot", meni vam je curka slaba tocka Petar Grašo, ali psssst 🤫😂
    .
    Trudnicka knjizica - vec sam pisala🤦‍♀️ moj ginekolog isto ne prakticira trudnicke, cak me pitao prosli put uz smijeh "pa di ste ovo nabavili?" ko' da je papirus iz Arheoloskog muzeja😅 a drugi doktor me pitao "trudnica, bez trudnicke knjizice?! PA! GDJE! TOGA! IMA?!"🤬 Odtad kad dodjem - vadik fascikl i knjizicu, pisi di te volja😇
    .
    Ciscenje - mi se evo svi nekao bolje osijecamo, pa bude sigurno i podjela poslova od strane kraljice majke sto se tice ciscenja. Ja volim cistit. Meni je to kao radna terapija i happy sam dok jos mogu 👷‍♀️
    .
    Raspucanci - sad ste i mene "zarazile", ja sutra krecem sa naaajjednostavnijim keksima, raspucanci su u pon na redu mislim. Stavim sliku da vidite 🥰
    .
    Lussi - plavi set skarica za noktice i kosicu, jel ti to cekas decka, a ja preskocila tu vijest?!👶💙

NevaEva - pa ne mogu vjerovat i meni je njemacki materninji🤗 ja i brat smo gore rođeni i odrasli, tocnije Hanau i Frankfurt na Maini u Hessenu, ja dosad nisam sinu nista pricala na njemackom, jer vec trabunjam na hrvatskom i engleskom, mozda mališu to zbuni?!☺

MareiKate
    19. Prosinac 2020. 20:28

Taman gledam hum konc za zakladu Ana Rukavina, pa sam se sjetila podijeliti ako ne znate. Nakon poroda, možete donirati matične stanice iz pupkovine u zakladu. Procedura je jednostavna, ispunite obrasce koje npr bolnica Sv duh ima u trudničkoj ambulanti - samo uzmete i donesete na porod i osoblje sve napravi za vas. Možete pohraniti matične stanice i privatno, ali dosta košta i malo je čudna procedura a ako pohraniš u zakladu, svejedno postoje dobre šanse da baš tvoje dijete npr ako zatreba dobije. U nekim situacijama vaš uzorak ne bude dobar pa ga ne pohrane ali ništa ne košta probati a možda nekome bude značilo život. Ja sam s prvom curkom darovala, i sad ću...

Jagodica125
    19. Prosinac 2020. 20:31

MareiKate

Taman gledam hum konc za zakladu Ana Rukavina, pa sam se sjetila podijeliti ako ne znate. Nakon poroda, možete donirati matične stanice iz pupkovine u zakladu. Procedura je jednostavna, ispunite obrasce koje npr bolnica Sv duh ima u trudničkoj ambulanti - samo uzmete i donesete na porod i osoblje sve napravi za vas. Možete pohraniti matične stanice i privatno, ali dosta košta i malo je čudna procedura a ako pohraniš u zakladu, svejedno postoje dobre šanse da baš tvoje dijete npr ako zatreba dobije. U nekim situacijama vaš uzorak ne bude dobar pa ga ne pohrane ali ništa ne košta probati a možda nekome bude značilo život. Ja sam s prvom curkom darovala, i sad ću…

Odlicno za znati, MareiKate! Ovo je jedan od razloga zasto obozavam nasu druzinu ovdje na forumu🥰
    .
    Emmie - ja sam uzela iste ove "rukavice" protiv grebanja, kod nas tu u Kiku!😍

Jagodica125
    19. Prosinac 2020. 20:34

Jagodica125

Emmie - ja sam uzela isteove "rukavice" protiv grebanja, kod nas tu u Kiku!😍

Sorry, Lussi, vidim da je to tvoj ulov🥰🤗 jos si mislim "pa znam da je Emmie u UK, nisam znala da i oni imaju KIK"😂 sorkac curke!😘

TheTina
    19. Prosinac 2020. 20:37

zabica

Kolaci-napravila medenjake, paprenjake, pracne, kokos potkovice, trokutice od ljesnjaka i karamel prutice.

Wauuu...svaka cast. Jel moze recept za paprenjake i medenjake? 🙏🏻 Prvi put bi ih sad radila pa nezz koji recept da tocno uzmem...
    .
    Jagodice - mozda se i tvom bebacu svidi The voice pa poludi ko moja 🤣🤣🤣

MareiKate - nisam znala ovo za maticne stanice, hvala ti na info, definitivno cu donirati 😃😃😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.