Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Prosinac 2020. 17:45

https://ibb.co/vvhwTjW

TheTina
    19. Prosinac 2020. 17:47

Pozdrav svima!! 🙋‍♀️
    Mi smo danas imali ciscenje kuce, sad kad sam legla osjecam kak me sveeee boliii ☹️

nikac

https://ibb.co/pr4qWv6

Wauuuu...izgledaju super 🤩🤩
    .
    Lonmi - bas mi je zao kaj te i dalje nesto boli i probada 😕 Nekak sam se ponadala da ce ti magnezij barem malo pomoci. 
    .
    Emmie - sretan rodendan kcerkici i od mene 🥳🎉🎊 i stvarno je prekrasna.
    .
    Trudnicka knjizica - neznam sad vise tko ju je spomenuo ali me zanima jeste ju vi dobile? Ja nisam pa sam pretpostavila da se to sad samo elektronski upisuje a ginekologica, po obicaju, nis ne spominje.

Bubica1
    19. Prosinac 2020. 17:54

Bok curke, evo i mene. Ja sam danas isto radila i baš me nekako izmorilo pa sam otišla i leći i evo maloprije sam se probudila. Ali me kičma još uvijek rastura. Jedva čekam da prođe još taj 1.mj. da prenesem mami posao da konačno i ja mogu odahnuti i pripremati se lagano na novu životnu ulogu. ❤️ Inače mi nije problem raditi, ali dok dugo sjedim baš me zna ubijati kičma.
    Emmie, kćer je predivna na mamu i želim joj sve najbolje za roćkas! 🎉🎂 I mislim da nisam čestitala Petri, tj. njezinom sinčiću pa onda naravno i njemu najljepše želje povodom rođendana. 😘
    Deleted user, nadam se da će ti već sutra biti bolje. 😊
    Lavice, čestitke na urednom pregledu i nadam se da će te ovaj put zaobići preeklampsija. 😊
    Čišćenje - cure, kako stojite s tim predblagdanskim čišćenjem stana/kuće? Ja obično imam generalku, ali brate mili, ove godine em više ni ne mogu, em radim pa kroz tjedan ništa puno ne stignem, em nemam volje i mislim si da se uopće ne bi trebala zamarati s tim. Vidim da ste već i počele kolače peći, ja još ništa. Imam dojam da ništa ne stignem u zadnje vrijeme. Kolače ću peći na Badnjak da nam budu čim friškiji
     budući da većinom radim kremaste ili nekakve pite. Onda lijepo božićne pjesmice na najjače i udri po kolačima, baš se veselim. 😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Ines
    19. Prosinac 2020. 17:58

Lussi

https://ibb.co/vvhwTjW

Stvarcice su preslatke 👍👍 

Nea 💗

Ines
    19. Prosinac 2020. 17:59

TheTina

Pozdrav svima!! 🙋‍♀️
    Mi smo danas imali ciscenje kuce, sad kad sam legla osjecam kak me sveeee boliii ☹️

nikac

Wauuuu…izgledaju super 🤩🤩
    .
    Lonmi -bas mi je zao kaj te i dalje nesto boli i probada 😕 Nekak sam se ponadala da ce ti magnezij barem malo pomoci.
    .
    Emmie -sretan rodendan kcerkici i od mene 🥳🎉🎊 i stvarno je prekrasna.
    .
    Trudnicka knjizica - neznam sad vise tko ju je spomenuo ali me zanima jeste ju vi dobile? Ja nisam pa sam pretpostavila da se to sad samo elektronski upisuje a ginekologica, po obicaju, nis ne spominje.

Kod nas trudnickih nema odavno, sve papire imas u jednom fasciklu i to nosis sa sobom na porod. 

Nea 💗

Ines
    19. Prosinac 2020. 18:03

Bubica1 - mi smo inace isto imali generalku pred Bozic, al ove god necu..koliko mogu mogu, ne opterecujem se ni najmanje. Pogotovo sto zivimo sa svekrvom pa svejedno i ona ima svoje neke taktike, pa joj ne pase ovo ili ono, onda joj pustim nek radi kak hoce. U nasu sobu ne ulazi, to je uvijek kako ja napravim, kupaonu isto ja ocistim, a za ostalo me bas briga. Znate i sami kak je to sa starim ljudima, sve mora bit nekak kak su oni navikli, pa nek tak i bude, meni je bitno da mi nitko sobu ne dira i da u njoj mogu kako ja hocu 👍😁

Nea 💗

MareiKate
    19. Prosinac 2020. 18:07

Emmie divna ti je kćerka, sretan rođendan i ja želim!
    Ines ja sam u prvoj trudnoći imala takve jake bh kontrakcije. Kao da je jučer bilo sjećam se scene: ja u Mulleru kupujem neke sitnice i strefi me tako jako. Nisam znala jel me više bolilo ili plašilo. Nakon toga su bile česte, ali nisu mi ništa izazivale: nisu me otvarale niti skraćivale cerviks pa se nisam brinula nakon što sam navikla na njih. I ja nisam pila magnezij, nisam osjetila neku razliku s njim pa sam prestala... Za utjehu, ja sam to pripisala tim pripremnim trudovima - došla sam u bolnicu na termin otvorena 8 cm u samo par sati trudova kod kuće... 

19. Prosinac 2020. 18:09

TheTina

Pozdrav svima!! 🙋‍♀️

nikac

Wauuuu…izgledaju super 🤩🤩
    .
    Lonmi -bas mi je zao kaj te i dalje nesto boli i probada 😕 Nekak sam se ponadala da ce ti magnezij barem malo pomoci.
    .
    Emmie -sretan rodendan kcerkici i od mene 🥳🎉🎊 i stvarno je prekrasna.
    .

Moj ginekolog ne vodi trudnicku knjizicu. Ja sam si kupila mapu s folijama i sve po datumima spremam unutra, to nosim sa sobom dok idem na pregled i dok cu ic na porod. Zao mi je malo sto ne vodi trudnicku knjizicu jer mi je to zbog pricanja mama, teta i sl.uvijek bilo fora. Kao neki sluzbeni dokument da sam trudna 😂 Neka trudnicka putovnica. Ali eto, nije mi dao..
    .
    Bubica - nama nitko ne moze doci radi propusnica tak da ciscenje budemo imali kak inace imamo vikendom, muz sredi kuoaonu i wc, oprali smo ves (skoro nist ne peglamo jer radimo od doma), on usisa i opere pod a ja rijesim sudje, pobrisem prasinu i to. Moja je majka uvijek prala prozore, zavjese itd.za Bozic. Sad se tek cudim odakle joj energija i volja. Prala je i tijekom godine naravno 😂😂 al za Bozic i Uskrs na frisko. Tak da mene malo pece savjest sta ja to ne radim ali neda mi se sad, a necu muza jos i s tim zamarat. Fakat mi je dobar kaj se toga tice, lik sve radi i onda nakon svega pita jel hocu da mi masira ledja ili stopala. Onak.. 
    .
    Idem motat sarmu 😂😂

Ines
    19. Prosinac 2020. 18:10

MareiKate

Emmie divna ti je kćerka, sretan rođendan i ja želim!
    Ines ja sam u prvoj trudnoći imala takve jake bh kontrakcije. Kao da je jučer bilo sjećam se scene: ja u Mulleru kupujem neke sitnice i strefi me tako jako. Nisam znala jel me više bolilo ili plašilo. Nakon toga su bile česte, ali nisu mi ništa izazivale: nisu me otvarale niti skraćivale cerviks pa se nisam brinula nakon što sam navikla na njih. I ja nisam pila magnezij, nisam osjetila neku razliku s njim pa sam prestala… Za utjehu, ja sam to pripisala tim pripremnim trudovima - došla sam u bolnicu na termin otvorena 8 cm u samo par sati trudova kod kuće…

Da tako se i ja tjesim, da bi mi porod mogao biti dosta laksi jer inace imam dosta siroku zdjelicu sto je gin vec i sama rekla, a ovo smatram samo dobrom pripremom. Samo kazem nisam ocekivala da mogu biti tako jake, pa nisam ni sama znala sta da si mislim 😁

Nea 💗

Emmie
    19. Prosinac 2020. 18:11

Lussi, TheTina i Bubice, hvala vam od srca!🌷🌷🌷
    Sretan rođendan i Petrinom sinčiću! 🎈🎁🎂
    Kako ide generalno čišćenje - nikako. Vrijeme ide, a ja nikako da se pokrenem. 
    Lussi - preslatke stvarčice! Mnogo mi se sviđa dekica sa leptirićem.🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.