Kaze moja mama da je i njoj bilo tako kroz trudnocu, a i da ih zna puno koje su nosile curice i slicne tegobe imale, taj jaki pritisak dolje nisko 🥴
Bude to sve ok!!! 🤗
Ja sam moje poslala na hlađenje do ručka a ja uživam u Božićnom moodu
Cao cure moje, kako ste mi danas? Ja sam imala turbo jutro ponovno, u 7h me takva bol uhvatila skuzila sam da je bh kontrakcija, al da moze bit tako bolno i neugodno nisam ocekivala. Kaze muz jos ja stavio ruku na trbuh i bebica je tako jako 3 puta udarila i onda si se ti probudila sva izbezumljena, majke mi morala sam sjest koliko nisam mogla lezat 😏 zene koje su vec prosle, da li je imala koja bas takve kontrakcije da te probude iz sna?
Lavica13 - cestitke na urednom pregledu 😁
Nikac - raspucanci izgledaju bas ful primamljivo 🤤
Emmie - kcer je predivna i nek joj je najsretniji rodendan, definitvno je tesko i ne mogu ni zamisliti, ali proci ce i to, jednom mora i opet cete biti skupa 🥰
Nea 💗
Emmie prekrasna mlada zena! Sve najbolje i od mene. 💜💜
.
Iva ne mora biti da je korona.. fokusirani smo sad svi na to al mozemo dobit i "obicne" viroze 😅 Caj, c vitamin i odmor? Ja bi popila prvo pola lupoceta i oratila temp svakih par sati.
.
Ja sam umorna. Napravila sam kolace, jos planiram sarmu. Napravila sam pauzu da mu citam slikovnicu. Ova je na njemackom (njem mi je isto materinski kao i hrv pa zato) i jednako me gura kao i kad citam na hrvatskom. Nista on ne kuzi jos 😂😂😂
.
Iduce godine vas za Bozic zovem na kolace i kavicu :)
Cao cure moje, kako ste mi danas? Ja sam imala turbo jutro ponovno, u 7h me takva bol uhvatila skuzila sam da je bh kontrakcija, al da moze bit tako bolno i neugodno nisam ocekivala. Kaze muz jos ja stavio ruku na trbuh i bebica je tako jako 3 puta udarila i onda si se ti probudila sva izbezumljena, majke mi morala sam sjest koliko nisam mogla lezat 😏 zene koje su vec prosle, da li je imala koja bas takve kontrakcije da te probude iz sna?
Lavica13 - cestitke na urednom pregledu 😁
Nikac - raspucanci izgledaju bas ful primamljivo 🤤
Emmie - kcer je predivna i nek joj je najsretniji rodendan, definitvno je tesko i ne mogu ni zamisliti, ali proci ce i to, jednom mora i opet cete biti skupa 🥰
Ines, nisam nikada imala takve bolne i neugodne bh kontrakcije, samo one kada je osjecaj kao da se beba okrece unutra.. Mozda da uvedes/pojacas dozu magnezija?
Hvala ti draga Ines! 💗
Povremeno imam te BH kontrakcije, nekada budu toliko neugodne da mi zastane dah, a i donja leđa me uhvate. Nije me ni jedna probudila do sada, ali uvijek pratim da li se ponavljaju i koliko često za svaki slučaj.
Deleted user, za temperaturu paracetamol, za želudac nisam sigurna. Visoka temperatura može biti opasna u trudnoći, pa to prati i ako si zabrinuta posavjetuj se sa liječnikom. Sretno!
Zabica - probat cu pojacat mg, do sada sam pila samo jedan od 375mg, pa cemo bas vidjeti..
Emmie - upravo to da, doslovno se prepadnem jer odmah mislim da su prave, isto si mjerim na sat, jutros su bile 3 u razmaku 20min svaka, ali je prva trajala 2 min, druga pola min, 3 oko minutu i 20 i to je bilo to, nakon toga ful normalno zaspala, mada me opet ulovila jedna poslije rucka i imala je trajanje oko 3 min..samo sto kazem bas mi je bilo cudno da su tako postale intenzivne jer sam ih imala jos od 20tj i bile su onako samo blago stezanje trbuha, nikada nista bolno niti neugodno. Pa reko idem vidjeti s vama ovdje sigurno je neka od vas prosla barem slicno 👍
Nea 💗
Ajooj.. Mene bas strah tih kontrakcija da necu znati prepoznati prave :/
Iva, odmor i bit ce sve to dobro :)
NevaEva, apsolutno sam za 🙈 A i prije Božića, kad prođe korona, da se sve upoznamo i druzimo s nasim bebicama 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ines, baš ću pratiti koliko dugo moje traju. Nisam na to pomislila, samo sam mjerila razmak između njih. Nekad prestanu ako se okrenem na drugu stranu. Obavezno popijem vode jer ih i najblaža dehidracija može izazvati. I da, pravi trudovi ne nestanu nakon nekog vremena kao ovi BH.
Deleted user hvala ti!💗
Emmie nek je sretan rodendan kcerki🥳🥳
Evo moj danasnji ulov https://ibb.co/qYWdPzR
Sortiraj odgovore
Najstariji