Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
    MareiKate
    16. Prosinac 2020. 10:22

Evo, sveti duh prije godinu i pol WC papira i papirnatih ručnika na kile. Mi smo se baš razbacivale s tim 🙈 još su nam dali neku tekućinu koji ja olakšava zarastanje rane od epi i olakšava kod hemoroida. Mi smo to natapale s tim papirnatim ručnicima i velim, ničeg falilo... Zato kažem najbolje ako imaš info iz prve ruke za konkretnu bolnicu.
    Ne znam jesam umislila ali kao da je na sv duhu u trudničkoj ambulanti ili negdje stajao popis stvari za rodilište. Možda sam i zabrijala, ne znam 🙈

Lonmi
    16. Prosinac 2020. 10:26

Ja se nadam da cu od drugog tj poslje pregleda moci po ducanima bar malo da odaberemo sta bi kupili i onda tamo negdje u ozujku da po to odemo. Gledam web shop, ali to je tak dok ti ne vidis uzivo, pogotovo kolica i opremu, hocu ja vidjeti kako se s tim manipulira itd.
    Samo cemo vidjeti sta ce s tom koronom biti, hoce li pozatvarati ili ne. 

Petra982
    16. Prosinac 2020. 10:28

Kad smo kod Božićnih slastica, nezaobilazni su raspucanci od čokolade, a ove godine probam i od limuna. Obzirom da sam doma, mogu svaki dan nešto napraviti... Najviše me veseli orehnjača. Nju zaledim u štrucama i vadim po potrebi. Pita od jabuka bi isto mogla biti na repertoaru. Ne treba previše jer osim nas 4 i svekića ( ona isto peče non stop) sumnjam da ćemo se družiti s ostalima! Koliko mi se bude dalo i kojim tempom budu jeli.
    Moj tata je zakuhao i kašljao, a ne misli se testirati pa mi nije baš svejedno, moja mama radi u Domu zdravlja i stalno je među potencijalnim zaraženima pa se niti ona ne usudi k nama...Sve u svemu, ovaj 12 mj nije nimalo nalik na one na koje sam navikla. Nema 3 proslave rođendana u kući, pa igraonice za njihove prijatelje, nema shopping manije po dućanima, punog Korza, Božićnog ručka za kojeg kažem svake godine "Što je meni ovo trebalo" 😂
    Što je tu je... Sad se moram prisiliti do dućana, sinko je izrazio nekoliko želja za ručak. 

zabica
    16. Prosinac 2020. 10:35

pupetta

Dobro vam jutro! 😊
    Zabice bas ste slatke vas dvije 😍
    Petra sretan rodendan sinu 💙
    .
    Vidim da ste se raspisale o bozicnim kolacima. Ja obozavam peci bozicne keksice… i jesti 😂 Ako uhvatim malo vremena kasnije onda cu vam proslijediti par provjerenih recepata 😊
    Sto se tice bodija nemam nista 50, uzela sam sve 56 i 62 za prvu ruku. Tako su me doslovno svi savjetovali. A i zasad nam je beban malo veci tako da mislim da nema greske 😂 Imam i par komada 68, ali to sam naslijedila.

Hvalaaa

16. Prosinac 2020. 10:36

Jutro curee! ☕
    Mmm.. Božićni kolači 😍 ja planiram raditi lincere, fererro kuglice i mozda jos neki kremasti. Sami smo dečko i ja i onda mi je bezveze puno toga, a mama ih ionako radi puno vrsta pa ce ona dati tanjur 😃 Od ostalog cemo raditi francusku, pastetu od tune, kupit malo bakalara, a za Božić smo ionako kod mojih na ručku pa ovo konkretno nis neću radit ove godine… Mozda ako se posebno necega zazelimo 🤣

Joooj francuskaaaa😍😍😍😍 to cu i ja radit, vec u nedjelju da mogu papati 🥰🥰 ko pajcek budem u sijecnju na pregledu🤣🤣🙈

zabica
    16. Prosinac 2020. 10:41

Ines, ovo sa stavljanjem tusa za oci mi zvuci kao SF,  kako mi pomogne selotejp, gdje ga tocno stavim i kako mislis "pratim liniju donje trepavice hmm??  Jel moze mozda slikica koja to docarava u praksi pleeeeeease??

16. Prosinac 2020. 10:42

Možda je baš dobro što smo za ovakav Božić trudne, imamo dodatan razlog za ne klonut i na sve gledat optimistično  Al mislim da ću se iduće godine raspametit od sreće dok odem na Božićni ručak s obitelji. Mi smo također 3 rođendana fulali, tj. jedan nam dolazi početkom 1. kojeg ćemo fulat, moj dragi mužić.. 
    .
    Ovo je recept za medenjake po kojem ja radim uz napomenu da uglavnom imam med od bagrema doma i stavljam njega a ne cvjetni. Pečem ih točno na minutu (7), nema neke filozofije jer je fakat jednostavno. Naravno, po želji zapiknete orahe ili što već želite u njih. Mekani su ODMAH. Ispadne ih tak, 40, 50 od jedne ture, mi obično pojedemo pola dok su još topli pa ću radit duplu smjesu..
    https://domacica.com.hr/mekani-medenjaci/

Lonmi
    16. Prosinac 2020. 11:07

zabica

Ines, ovo sa stavljanjem tusa za oci mi zvuci kao SF, kako mi pomogne selotejp, gdje ga tocno stavim i kako mislis "pratim liniju donje trepavice hmm?? Jel moze mozda slikica koja to docarava u praksi pleeeeeease??

Upisi eyeliner u YouTube i otvoriti ce ti se bezbroj videa za pocetnike u kojima ti pokazuju korak po korak kako pravilno nanijeti tus. I ja sam ucila tako, ali nisam ga tako dugo koristila da vec mozda i meni nejde 😳🤭😂.
    Da negdje idem tocno bi se nalickala 😂.
    Lussi mislim da cu i ja biti u pajcek team iza Nove 😂

J3ll3na
    16. Prosinac 2020. 11:18

NevaEva

Možda je baš dobro što smo za ovakav Božić trudne, imamo dodatan razlog za ne klonut i na sve gledat optimističnoAl mislim da ću se iduće godine raspametit od sreće dok odem na Božićni ručak s obitelji. Mi smo također 3 rođendana fulali, tj. jedan nam dolazi početkom 1. kojeg ćemo fulat, moj dragi mužić..
    .
    Ovo je recept za medenjake po kojem ja radim uz napomenu da uglavnom imam med od bagrema doma i stavljam njega a ne cvjetni. Pečem ih točno na minutu (7), nema neke filozofije jer je fakat jednostavno. Naravno, po želji zapiknete orahe ili što već želite u njih. Mekani su ODMAH. Ispadne ih tak, 40, 50 od jedne ture, mi obično pojedemo pola dok su još topli pa ću radit duplu smjesu..
    https://domacica.com.hr/mekani-medenjaci/

Hvala ti puno  Ja inače radim gingere i volim tvrđe jer su mi kao keksići, al muž bi meke medenjake pa reko ajd kad si već pisala da su mekani provjereno, onda ih radim def za vikend pošto smo prvu turu gingera pojeli u jednom danu prošli tjedan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI