Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    16. Prosinac 2020. 10:11

Majuška- pa imala sam u pocetku krvarenja,piila duphastone,od 17.tj krenule bh kontrakcije...pa sam dobila i magnezij i diazepam...to sam pila do 34.tj...i onda sam dogurala do termina 😅 al otvaranje je bilo super brzo i porod...uz to sam imala vaginalna probadanja svakodnevno...kod hodanja...uzbrdica redovito se trbuh zatezao...morala sam mirovat neko vrijeme da,al sam zadnje tjedne hodala ko nikad 😅 sad me nis ne probada al se trbuh pomalo zateze vise puta dnevno...jedva cekam pregled 🤔

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

16. Prosinac 2020. 10:17

Kaj se tice Bozicnih kolaca, ja sam ih narucila🤭 ispekla sam samo one prhke keksice i gingere 🥰 ii napraviti cu tortu posto je mojoj majki rockas 27.12 pa cemo odnjeti kolaca i tortu😄
    Inace volim peci kolace i torte, ali u zadnje vrijeme mi ne uspjeva bas hahah pa sam odustala🤣

MareiKate
    16. Prosinac 2020. 10:22

Evo, sveti duh prije godinu i pol WC papira i papirnatih ručnika na kile. Mi smo se baš razbacivale s tim 🙈 još su nam dali neku tekućinu koji ja olakšava zarastanje rane od epi i olakšava kod hemoroida. Mi smo to natapale s tim papirnatim ručnicima i velim, ničeg falilo... Zato kažem najbolje ako imaš info iz prve ruke za konkretnu bolnicu.
    Ne znam jesam umislila ali kao da je na sv duhu u trudničkoj ambulanti ili negdje stajao popis stvari za rodilište. Možda sam i zabrijala, ne znam 🙈

Lonmi
    16. Prosinac 2020. 10:26

Ja se nadam da cu od drugog tj poslje pregleda moci po ducanima bar malo da odaberemo sta bi kupili i onda tamo negdje u ozujku da po to odemo. Gledam web shop, ali to je tak dok ti ne vidis uzivo, pogotovo kolica i opremu, hocu ja vidjeti kako se s tim manipulira itd.
    Samo cemo vidjeti sta ce s tom koronom biti, hoce li pozatvarati ili ne. 

Petra982
    16. Prosinac 2020. 10:28

Kad smo kod Božićnih slastica, nezaobilazni su raspucanci od čokolade, a ove godine probam i od limuna. Obzirom da sam doma, mogu svaki dan nešto napraviti... Najviše me veseli orehnjača. Nju zaledim u štrucama i vadim po potrebi. Pita od jabuka bi isto mogla biti na repertoaru. Ne treba previše jer osim nas 4 i svekića ( ona isto peče non stop) sumnjam da ćemo se družiti s ostalima! Koliko mi se bude dalo i kojim tempom budu jeli.
    Moj tata je zakuhao i kašljao, a ne misli se testirati pa mi nije baš svejedno, moja mama radi u Domu zdravlja i stalno je među potencijalnim zaraženima pa se niti ona ne usudi k nama...Sve u svemu, ovaj 12 mj nije nimalo nalik na one na koje sam navikla. Nema 3 proslave rođendana u kući, pa igraonice za njihove prijatelje, nema shopping manije po dućanima, punog Korza, Božićnog ručka za kojeg kažem svake godine "Što je meni ovo trebalo" 😂
    Što je tu je... Sad se moram prisiliti do dućana, sinko je izrazio nekoliko želja za ručak. 

zabica
    16. Prosinac 2020. 10:35

pupetta

Dobro vam jutro! 😊
    Zabice bas ste slatke vas dvije 😍
    Petra sretan rodendan sinu 💙
    .
    Vidim da ste se raspisale o bozicnim kolacima. Ja obozavam peci bozicne keksice… i jesti 😂 Ako uhvatim malo vremena kasnije onda cu vam proslijediti par provjerenih recepata 😊
    Sto se tice bodija nemam nista 50, uzela sam sve 56 i 62 za prvu ruku. Tako su me doslovno svi savjetovali. A i zasad nam je beban malo veci tako da mislim da nema greske 😂 Imam i par komada 68, ali to sam naslijedila.

Hvalaaa

16. Prosinac 2020. 10:36

Jutro curee! ☕
    Mmm.. Božićni kolači 😍 ja planiram raditi lincere, fererro kuglice i mozda jos neki kremasti. Sami smo dečko i ja i onda mi je bezveze puno toga, a mama ih ionako radi puno vrsta pa ce ona dati tanjur 😃 Od ostalog cemo raditi francusku, pastetu od tune, kupit malo bakalara, a za Božić smo ionako kod mojih na ručku pa ovo konkretno nis neću radit ove godine… Mozda ako se posebno necega zazelimo 🤣

Joooj francuskaaaa😍😍😍😍 to cu i ja radit, vec u nedjelju da mogu papati 🥰🥰 ko pajcek budem u sijecnju na pregledu🤣🤣🙈

zabica
    16. Prosinac 2020. 10:41

Ines, ovo sa stavljanjem tusa za oci mi zvuci kao SF,  kako mi pomogne selotejp, gdje ga tocno stavim i kako mislis "pratim liniju donje trepavice hmm??  Jel moze mozda slikica koja to docarava u praksi pleeeeeease??

16. Prosinac 2020. 10:42

Možda je baš dobro što smo za ovakav Božić trudne, imamo dodatan razlog za ne klonut i na sve gledat optimistično  Al mislim da ću se iduće godine raspametit od sreće dok odem na Božićni ručak s obitelji. Mi smo također 3 rođendana fulali, tj. jedan nam dolazi početkom 1. kojeg ćemo fulat, moj dragi mužić.. 
    .
    Ovo je recept za medenjake po kojem ja radim uz napomenu da uglavnom imam med od bagrema doma i stavljam njega a ne cvjetni. Pečem ih točno na minutu (7), nema neke filozofije jer je fakat jednostavno. Naravno, po želji zapiknete orahe ili što već želite u njih. Mekani su ODMAH. Ispadne ih tak, 40, 50 od jedne ture, mi obično pojedemo pola dok su još topli pa ću radit duplu smjesu..
    https://domacica.com.hr/mekani-medenjaci/

Lonmi
    16. Prosinac 2020. 11:07

zabica

Ines, ovo sa stavljanjem tusa za oci mi zvuci kao SF, kako mi pomogne selotejp, gdje ga tocno stavim i kako mislis "pratim liniju donje trepavice hmm?? Jel moze mozda slikica koja to docarava u praksi pleeeeeease??

Upisi eyeliner u YouTube i otvoriti ce ti se bezbroj videa za pocetnike u kojima ti pokazuju korak po korak kako pravilno nanijeti tus. I ja sam ucila tako, ali nisam ga tako dugo koristila da vec mozda i meni nejde 😳🤭😂.
    Da negdje idem tocno bi se nalickala 😂.
    Lussi mislim da cu i ja biti u pajcek team iza Nove 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.