Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majuška
    15. Prosinac 2020. 23:11

kety992

Cerviks…velicina,duljina ti vam to zapisu….? Ili?
    Ja sam i u prvoj i u drugoj imala skracen i bila uloziva…pa mi sad jos ne pise…a gin me narucila ono 7 tjedana od zadnjeg pregleda…cini mi se to dugo…nisam prvorotka pa se bojim otvaranja i to…a 7 tjedana je stvarno dugo 🙄
    Evo ja sam krenula vec s pripremama…popise sastavila…narucila nesto robice 50/56…kupila paket ulozaka chicco,vir i jos neke…mrezaste gacice,jastucice za dojenje, na popisu imam i one pelene za inkontonenciju…to inace stavljaju u petrovoj nakon poroda do sobe…ja idem na merkur i tamo stave nesto ko plahtu…pa sam uzela ovo..bit ce mi jednostavnije.
    Always ulosci sam koristila nakon poroda drugog…3.dan u bolnici..jedan vir i ispod taj da ne premoci na posteljinu..nisam bila rezana…

Kety meni je naglasio i upisao jer je baš skraćen, ali trudnicama oko mene ni jednoj nisu spominjali, tako da smo mi zakljucile da je njima sve ok. 
    Kakvo ti je iskustvo bilo, jesi li imala tegobe i jesi li mirovala? 

Popis je u screenshot folderu! Hvala Ines. 😊

Prva trudnoća 💙

Petra982
    15. Prosinac 2020. 23:26

Široko povijanje se koristi kod nas zbog displazije kukova kod beba. S njim sam to radila jer je ta praksa tada bila u rodilištu. Dakle to bi bilo pampersica, dvije tetre i čiripa (švedska pelena) da to sve poveže. Obzirom da sam živjela i vani gdje to nije praksa niti vidim smisao takvog povijanja, s njom to nisam radila, a tad niti u rodilištu to nisu radile negu su stavljale samo pampersicu. Smatram da ukoliko beba ima potrebu za remenčićima, nikakvo široko povijanje to neće spriječiti, no svakoj mami na izbor. I dalje imam spremljene čiripa, just in case.
    Evo, bebo se lijepo javlja. Osjetila sam udarac na ruci napokon. ☺️

• avama
    15. Prosinac 2020. 23:43

Cure samo da vam kazem da nije lose krenuti u nabavu opreme (kolica,kinderbeta i sl) zato jer bas i nema nekih zaliha i modela, a rekli su mi u baby centru da bas i ne stize roba redovito zbog korone. 

Bubica1
    16. Prosinac 2020. 07:29

PREGLEDI 12. MJESEC
    Valkris 16.12.
    Ines 16.12.
    Lussi 17.12.
    Tea2807 17.12.
    Lavica13 17.12.
    Bubica1 18.12.
    Avama 21.12.
    Mateja91 21.12.
    Jagodica125 21.12.
    Ninnach 21.12.
    Thera 22.12.
    Girl1234 22.12.
    Lonmi 22.12.
    Bubica1 23.12.
    AnaAn 23.12.
    MissGraz 28.12.
    Bebanomoje 29.12.
    Mom_of_4 29.12.
    PREGLEDI 1.MJESEC
    Korra 04.01.
    Deleted user 05.01.
    Petra982 05.01.
    TheTina 07.01.
    J3ll3na 08.01.
    Kety992 11.01.
    Lunica 11.01.
    Lonmi 12.01.
    Avama 12.01.
    EmEn9 12.01.
    NevaEva 15.01.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

MareiKate
    16. Prosinac 2020. 07:47

Gledala sam malo popise vaše. Predlažem vam da se raspitate ako imate od koga za konkretnu bolnicu u koju ideteda si ne pretrpavate torbe. Vidim svi stavljate WC papir, ako ga inače i fali po bolnicama, na odjelu poslije poroda ga ima na pretek fala Bogu 😅 dezinficijense nikakve nisam koristila jer je sve bilo čisto ko suza iako sam inače frik totalni po pitanju čistoće. Eventualno podloge za sjesti na WC su ok.
    Htjela sam vas pitati zašto je prašak na popisu? Čemu on služi? Za pelenski osip ili pupak? Od tih svih stvari ja sam imala samo octenisept za pupak i kremu za guzu... Tako savjetuju i patronažne
    Želim svima lijep dan ☺️

zabica
    16. Prosinac 2020. 07:48

https://ibb.co/Kw3HgSy

Dobro jutro od nas dvije!

zabica
    16. Prosinac 2020. 07:49

MareiKate

Gledala sam malo popise vaše. Predlažem vam da se raspitate ako imate od koga za konkretnu bolnicu u koju ideteda si ne pretrpavate torbe. Vidim svi stavljate WC papir, ako ga inače i fali po bolnicama, na odjelu poslije poroda ga ima na pretek fala Bogu 😅 dezinficijense nikakve nisam koristila jer je sve bilo čisto ko suza iako sam inače frik totalni po pitanju čistoće. Eventualno podloge za sjesti na WC su ok.
    Htjela sam vas pitati zašto je prašak na popisu? Čemu on služi? Za pelenski osip ili pupak? Od tih svih stvari ja sam imala samo octenisept za pupak i kremu za guzu… Tako savjetuju i patronažne
    Želim svima lijep dan ☺️

Ljetos sam bila u bolnici tjedan dana pa provjereno znam da nije bilo wc papira..

zabica
    16. Prosinac 2020. 07:54

A bila sam bas na rodilistu jer na ginekologiji nije bilo mjesta..

Petra982
    16. Prosinac 2020. 08:25

Jutro curke!
    Isto pamtim da u rodilištu nije bilo baš papira. Prvi put ga nisam spremila, drugi put obavezno!
    Danas sinko puni 10 godina. Kako smo brzo došli do dvoznamenkastog broja!

16. Prosinac 2020. 08:36

Petra982

Jutro curke!
    Isto pamtim da u rodilištu nije bilo baš papira. Prvi put ga nisam spremila, drugi put obavezno!
    Danas sinko puni 10 godina. Kako smo brzo došli do dvoznamenkastog broja!

Ooo baš divno! Čestitke sineku i roditeljima! Sad je malo nezgodno slaviti jedino.. budeš radila tortu? Moj fokus je na slatkom ovih dana pa kad veliš rođendan, ja imam tortu pred očima  Bitno da idem na ogtt 28.12.
    .
    Jagodici i njenom sinčiću i meni i mom je danas 23.tjedan, odnosno ušle smo u 6.mjesec trudnoće! Baš sam happy kaj je do sad sve teklo glatko i druženje s vama puno u tome pomaže. Svima želim ugodan dan i sreću na pregledima ako netko ima! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.